LPU11 אלבום מאחורי הקלעים

Lqpark

New member
LPU11 אלבום מאחורי הקלעים

נו חבר'ה, לא שמעתי פה אף אחד שמדבר על האלבום של מועדון המעריצים החדש LPU11 אוסף של יצירות, הכנות וניסיונות של הלהקה במהלך השנים שנשכחו בצד האוסף הנדיר הזה מתאר את ההפקה ואת מאחורי הקלעים לאלבומים הרשמיים כמו שאנחנו מכירים אותם היום זה ה- Playlist: 1. "YO" (MTM Demo) 2. "Slip” (1998 Unreleased Hybrid Theory Demo) 3. "Soundtrack" (Meteora Demo) 4. "In The End” (Demo) 5. "Program" (Meteora Demo) 6. "Bang Three" (What I’ve Done Original Demo) 7. "Robot Boy" (Test Mix, Optional Vocal Take) 8. "Broken Foot" (Meteora Demo) 9. "Esaul" (A Place For My Head Demo) 10. "Blue" (1998 Unreleased Hybrid Theory Demo) מה דעתכם?

Kenl

New member
האמת שמאיר פרסם את זה בזמן שלא היית פה...

חרא של אלבום דרך אגב...

TheJosh

New member
היית מת

האלבום הזה הפך לאלבום טוב בגלל ש: א. הדמואים שם ממש אחלה ב. חבר שלי מהשכבה לא מצליח להבין איך הגרסה ה"לא מוקלטת" של Esaul (זה עם השורה Soon the Aztec moon will heat my room heal my wounds) אשכרה הוקלטה XD

®NuLy®

New member
אבל שוב - זה דמואים

אני מסכימה עם מאור, זה נראה כאילו הם יצאו לידי חובה והוציאו אלבום כי "צריך" להוציא אלבום ל-LPU. הוא דיי סתמי ומאוד לא מגובש, לא כיף לשמוע אלבום כזה.

TheJosh

New member
אנשים ב-LPU דרשו דמואים של ATS.

ואל תתווכחי על השיחות שהיו אז בצ'אטים של LPU, ככה זה היה. הם התאכזבו, קיבלו רק אחד... לא נורא ^^

Edenor1

New member
אני חושבת שהם לא שמו דמואים של ATS בכוונה

מייק אמר מתישהו שהדמואים של ATS הרבה פעמים בכלל לא היו "שירים". הוא אמר שהם נשמעו פסיכדלים (אם מישהו מכיר) במידה מסוימת או שהם היו בכלל רק אוסף של רעשים שהם חשבו שהם מגניבים. בכל מקרה הדמואים של ATS הם לא משהו שאתה יכול פשוט לשים בסטריאו או בנגן שלך וסתם לשמוע. אני חושבת שזו הסיבה שאין דמואים של ATS באלבום.

LPMCR

New member
כי את הדמואים של האלבומים שלפני

כבר חפרו
בכל גרסא וגרסא

LPMCR

New member
כבר קיבלנו יותר מידי דמואים

בא לנו לשמוע כבר משהו חדש

PureSHIT

New member
בטח שלא תשמע

אתה נעלם לנו כל הזמן! P: את הדעה שלי תוכל למצוא בנושא שפתחתי פעם, אבל באופן כללי התחושה שלי הייתה שזה אלבום שיצא רק כדי שהחברים ב-LPU יקבלו אלבום גם השנה :) הרצועה שהכי אהבתי שם היא soundtrack, השאר ברמת מסמפט ומטה..

למעלה