LPUer*TV Announce: עיכוב בתחילת הפרויקט

TheJosh

New member
LPUer*TV Announce: עיכוב בתחילת הפרויקט

בגלל ההתחלה המאוחרת של הפרויקט וסיום הטור של לינקין פארק, החלטנו להשהות את הפרויקט עד לטור הבא. דרך אגב, כל מי שרוצה להצטרף לפרויקט ונמצא במועדון LPU, מוזמן לשלוח בקשה למייל הבא: [email protected] עוד משהו, בעקבות בעיות שנוצרו בהנהלה הראשית לגבי אחזקת הערוץ של LPUer*TV, הפרויקט עבר ערוץ: http://youtube.com/LPUerTV כל מה שאתם יכולים בינתיים לעשות: לצפות בטריילר, לעשות לנו לייק בפייסבוק, לעקוב אחרינו בגוגל פלוס, ובקרוב נפתח גם טוויטר. -עומר יהושע מנהל ראשי ב-LPUer*TV

PureSHIT

New member
איזה פרוייקט..?

סורי בנאדם אבל לא הבנתי כלכך על מה אתה מדבר.. אף פעם לא שמעתי על זה X:

TheJosh

New member
בגלל שביקשת, --על LPUer*TV--

פרוייקט LPUer*TV הוא פרויקט וולוגים שהוקם על ידי 4 אנשים - ג'נס מגרמניה, יאסין מאנגליה, ג'סמין משוויץ ואני. בפרויקט זה משתתפים 21 וולוגרים, כולם חברי LPU. בפרויקט אנחנו מצלמים את עצמנו ומכינים וידאו-לוג לגבי הופעה/LPU Summit/אירוע אחר של לינקין, וכמובן מצלמים גם חלק מההופעה. בפרוייקט אנחנו בעצם מביעים את כל הרגש והמתח של לפני האירוע וה"אפטר-שוק" [=שהכל נראה מוזר וכו'], בוקר אחרי. וולוגים אלו הם "פרקים" שאותם אנחנו מעלים לערוץ הראשי. בפרוייקט יש גם "פרקי צד", שבהם אנחנו מדברים על לינקין פארק, אבל זה לא בדיוק אירוע כלשהו של לינקין פארק עצמם. פרקי-צד אלו מועלים בערוצים של הוולוגרים ולא בערוץ הראשי. מה שכן, מתי שיהיו פרקי-צד כאלה, אנחנו מכינים פלייליסט בערוץ הראשי של פרקים אלו. חשוב להדגיש - הפרוייקט הוא לא מטעם לינקין פארק, אלא מטעם חברי LPU בלבד, כלומר, זה לא נכלל במנוי השנתי/חודשי של LPU. זה לבחירתך אם להצטרף או לא. כרגע אנחנו לא עושים כלום, בגלל ההתחלה המאוחרת של הפרויקט [התחלנו בסוף אוגוסט האחרון, ובדיוק לינקין סיימו את הטור]. אנחנו מתחילים בתחילת הטור הבא של לינקין. כרגע, לינקין פארק ישראל ו-lpgermany.de [הקהילה הגרמנית של לינקין] תומכים בפרוייקט. כל מה שאפשר לעשות כרגע זה פשוט... לעשות לייק, לעקוב בגוגל+, להירשם לערוץ הראשי ב-YouTube... ולפרסם אותנו! אם זה בפייסבוק, בטוויטר, העיקר שתפרסם! -עומר יהושע מנהל ראשי ^^ ---------------------------------------- It's The Josh, F**KER!

PureSHIT

New member
אני לא סגור לגבי גוגל+

פשוט כי גם מי שניסה להשתמש בזה הפסיק ממזמן... לגבי השאר - ואם אני לא חבר של LPU? השאלה האמיתית היא לגבי מקוריות - אם יהיה לכם משהו מקורי לתת שלא נותנים כבר ב-LPTV. אם יהיה - אני מאמין שתצליחו להגיע יחסית רחוק :)

TheJosh

New member
Google+ is dead

זה פשוט להיפסטרים שלא ימצאו עוד סיבה לחייהם^^

למעלה