LSD acid trip

dopey_wizard

New member
LSD acid trip

טוב שמעו אנשים, אני לא משתמש קבוע בפורום זה אבל אני קורא פה די הרבה... אז קודם כול שלום לכולם קוראים לי דוד.. לא באתי לשאול על גראס כי בנושא זה אני מבין מצויין... אני יודע שזה פורום סמים קלים, אבל בכול זאת, אני רוצה עצה מבן אדם מהארץ בנושא שלי... ופורום ישראלי בנושא של סמים קשים אני לא אמצא... אז ככה: אני עומד לנסות אסיד (אל אס די, טריפ) בעוד כמה שבעות.. זו הפעם הראשונה (והאחרונה אני מקווה) שאני יתנסה בסם שמוגדר כסם קשה, שגורם הזיות , וממכר, (לא יודע אם דבק נחשב..) התנסתי בגראס הרבה פעמים, אכשיו ביינתיים הפסקתי אם זה למשך כמה זמן שיצא.. (זה כולל חשיש ובוף(כיף)) חוץ מגראס הרחתי (שאפתי) דבק כמה פעמים (4 במשך השנתיים האחרונות) (אני עושה דבק פעמיים בשנה ואכשיו הפסקתי לחמש שנים בערך..) אכשיו, קראתי על אסיד, קראתי על התוצאות, על זמן הסטלה, על הפגיעה וכו´... אבל בכול זאת, אני לא יודע איך מה ומו... אז אם מישהו פה התנסה באסיד, אז בבקשה שיסביר לי ויענה על כמה שאלות: 1) מה היא הסאטלה (צחוק, הזיות קטנות, הזיות של ממש, סרטים, איבוד שליטה)? בקיצור איך מרגישים ... 2) מה אני עושה בזמן סרט רע, וכמה זמן לוקח לצאת מזה אם מרגיעים אותי ואני במקום שקט? 3) איך מרגישים יום יומיים אחרי? 4) איך זה משפיע על הגוף? 5) האם זה נכון שהסטלה מתחילה אחרי כ 30-60 דקות ונמשכת בין 8 ל12 שעות? 6) האם יש אפשרות יציאה מהסטלה (השתלטות על המצב) או שזה איבוד שליטה לגמרי? 7) האם אני מבין בכלל איפה אני ואם כן זה במשך כול הסטלה או במצבים? 8) האם אפשר להוריד את הסטלה קצת (על ידי אכילה או משהו כזה) ואם כן אז איך? תודה , דוד *אני הולך לנסות אם חבר, האם נצליח לתקשר?

נכון,LSD זה ממש לא סם קל אבל-

כדי למנוע ממך נזק אני יענה על השאלות.אגב,בנכמה אתה בכלל????? קודם כל LSD זה סם הזיוני,משמע גורם להזיות. ה"טריפ" ( טיול) מתחיל כ 40-60 דקות לאחר נטילת החומר,לרוב בבליעה,והתחושה הראשונית היא תחושת אופוריה,ולאחר מכן מתחילות ההזיות..אני לא ממליצה להשתמש בסם הזה אבל אם כבר החלטת כן להשתמש,רצוי להתחיל בכמות קטנה (שפיץ=רבע קרטון,קרטון=טריפ שלם המחולק לארבעה רבעים) משמע שפיץ,לדעתי אין צורך ביותר. חוזקן של ההזיות תלוי באיכות החומר בטריפ,ומשתנה מטריפ לטריפ,ולכן תמיד רצוי שבנסיונות ראשונים יהיה לידך אדם שאתה מכיר ושאתה סומך עליו,שבמקרה הצורך יוכל לעזור לך ו"יאפס" אותך.משך הטריפ נמשך בין 8-12 שעות.על מנת לצאת מ"סרט רע" אתה באמת צריך להירגע,לשבת במקום שקט,לשתות קצת מיים,ושוב חשוב מאוד אדם מוכר לידך שיוכל לעשות לך מסג´ ולהרגיע אותך.אם כבר נכנסת לסרט רע,תשדל לזכור (אם זה אפשרי בכלל) שזה כולו טריפ ושהוא יעבור לך תוך כמה שעות.... קשה מאוד לצאת מסטלה כזו,כיוון שהחומר משפיע על המוח,וצריך לתת לו לסיים את פעולתו,לא זכור לי איבוד שליטה,אבל אל תעשה שטויות כגון נהיגה או יציאה למרכז המסחרי הקרוב לביתך וזה חשוב מאוד! השתדל לעשות את זה במקום פתוח,שקט,טבע,בו תוכל להיות רגוע. לרוב אין תיאבון בשימוש בחומרים כאלו,ואכילה לא מורידה סטלה,שוב,מהסיבה שזה משפיע על המוח ולא על הקיבה... אם תרצה עוד מידע לפני שתיקח משהו,אתה יכול לקרוא את הספר הנפלא של דר. הופמן "הילד הרע שלי",שמסביר לך בפירוט מהו הסם ,פרט לכך אני אשתדל למצוא לך קישורים בנושא שתוכל לעיין בהם. יום כתום,

אממ

הקרטון אוו הטריפ לפי איך שאתם קוראים לו עולה אחרי איזה שעה בערך לפעמים הוא גם יכול לעלות אחרי שעתים ואם אתה כבר אוכל אז תוכל שלם אממ נראה לי שזה לא משפיע כמעט בכלל על הגוף זה משפיע רק על המוח הזיות זה תלוי בטריפ ובכמות שלו משפיץ לא יהיה לך הזיות לפחות לא מהקרטונים שיש עכשיו אממממ מוזיקה במיוחד טראקים יעלו לך את הדלקה גם בירה וגראס וכל החרא הזה כל זה מעלה לך את הקרטון אם תהיה במסיבה אני ממליץ על בלונים זה מעלה לך את הקרטון ממש אמממ אם תרצה אתה יכול ללכת למרכז המסחרי בסבבה חחח אני פעם הלכתי לקניון שלנו דלוק חחחחחח זה מצחיק רצח אממממ וזהו חחחחח אחרי שתאכל תבוא תספר לנו איך היה

dopey_wizard

New member
דוקטור...

שמע... מממ... זו פעם ראשונה שאני יתנסה בסם שמוגדר כקשה... אני לא רוצה להרוס את החיים שלי (עדיין), אני רק בן 16, אני כנראה עושה את זה במקום פתוח במסיבה כזאת בסוכות... (שכחתי את השם) אכשיו..., לפי כול הפרטים האלה (גיל 16, פעם ראשונה, מקום פתוח, מוזיקה טראנסים..כנראה..) יש לי כמה שאלות... כמה הייתי מציע לי לקחת כדי לקבל משהו טוב.. שיהיה הזיות אבל שאני לא אתפגר...? הבן אדם ששומר עלי ועל חבר שלי צריך להיות איתי כווווול הזמן או שאני יצליח להשתמש בפלאפון במקרה חרום(או שאני יהיה דפוק מדי)? האם מותר לי לשתות אלכוהול? ומה בדיוק זה יוסיף, יעשה?

חחחחח

למה בן כמה אתה חושב שאני? אני בן 17 סך הכל וזה גם לא הורס תחיים ואתה תוכל להשתמש בפלאפון רק יכול להיות שיהיה לך קשה לראות איזה מספר אתה מחייג אצלי זה תמיד ככה ואלכוהול פשוט סבבה לשתות וודקה אני לא יודע אם סבבה כי אני לא אוהב וודקה ואני לא שותה אבל בירה זה מצוין לשתות תיקח אחד שלם לא פחות ולא יותר ויהיה לך סבבה

dopey_wizard

New member
תן לה בוודקה...

אז אתה אומר ללכת על שלם... לשתות איזה בירה טובה, ויהיה סבבה... תסביר לי משהו אחי, איך ההזיות, כאילו מה ההרגשה, מה אני רואה בדיוק..אני יכול ממש לדמיין שאיזה תפוז רודף אחרי?

dopey_wizard

New member
אני צעיר ...

דבר ראשון, תודה על ההסבר... לשאלתך, אני בן 16 ...(כן, אני יודע שאני צעיר...) אכשיו, יש משהו שמטריד אותי.. פלאשבק.. ממה שקראתי זה סיבך אותי עוד יותר... כאילו, אני מפחד שיהיה לי פלאש בק כשאני נוהג או משהו כזה שדורש רצניות וערנות... מה הסיכויים שמשהו כזה יקרה? ולא הבנתי, אחרי שעובר הטריפ, יהיה לי פלאשבקים רבים במשך כול החיים, או שזה חד פעמי, או רק בתקופה מסויימת???

dopey_wizard

New member
אה... שכחתי..

תודה אבל לא תודה, אני לא צריך קישורים, יש לי מלא אתרים בנושא, גם הורדתי שלשום את הספר של דוקטור הופמן.. אני יתחיל לקרוא היום... מה שאני צריך זה הסברים מאנשים קרובים מנוסים וישראלים (כמוכם..) תודה בכול מקרה...

dopey_wizard

New member
הנה (ועוד כמה...)

מצורף קישור לאתר שבו יש את הספר ועוד כמה ספרים וטקסטים

shnoozi

New member
תשובתי

סטלן (קוסם?) יקר. אסיד לא ממכר. הסאטלה, כמו כל סאטלה (ואתה אמור לדעת את זה), יכולה להיות הרבה דברים. הרבה תלוי במינון. קשה לדעת בודאות מראש את החוזק של הטריפ הספציפי שאתה עומד לאכול (אפילו אם חבר אכל חתיכה קרובה מאותו פאזל, אומרים שחתיכות שונות יכולות להכיל יותר או פחות, ובאסיד כל טיפטיפונת עושה הבדל). אל תנהג על אסיד. כמו שאמרו האחרים, מומלץ לאכול שפיץ, כלומר רבע או יותר טוב שליש, לחכות איזה 45 דקות ולראות מה זורם. אם אתה בסבבה, תאכל את היתר, אם כי מומלץ לא לקפוץ מעל הפופיק ולאכול כמה, למרות שהרעילות עצמה של החומר נמוכה, כלומר לא תמות מזה, אבל תאכל כזה סרט שאלוהים ישמור. טריפ של אסיד זה דבר מאוד מיוחד, שבנסיבות הנכונות בקלות יכול להיות הדבר הכי מדהים שהיה לך, אבל גם יכול להפוך לחוייה מאוד (מאוד!) מפחידה. דבר ראשון לחומר הזה יש אפקטים, כלומר הראייה משתנה, האישונים גדלים (רואים את זה עליך לפעמים, אז זהירות!), וכל התמונה שאתה רואה נהיית מאוד מיוחדת וצבעונית. לאף סם שאני מכיר אין השפעה כזאת מגניבה בקטע הזה, ולכן הכי טוב לאכול את הטריפ בחיק הטבע, ביום מואר ויפה. מוזיקה תישמע לך מדהים. בן אדם אל תנהג על אסיד. לדעתי ממש , אבל ממש, לא כדאי לאכול טריפ לפני יציאה למועדון, במיוחד אם זה מועדון האוס חשוך ומלחיץ עם מוזיקה כבדה, בגלל שהאוירה עלולה לעשות לך רע. אולי זה רק אצלי, אבל בכל זאת תיזהר. מה זה טריפ רע? בגלל שאתה נעשה נורא רגיש מבחינה פיזית, שכלית ורגשית, אתה מגיב למצבים בצורה יותר קיצונית, ויש הרבה יותר דברים בסביבה שאתה מוצא עצמך מגיב עליהם, מבחינה פנימית. מצבים לא נעימים יהיו מאוד לא נעימים, ותחושה של לחץ פיזי, שלמשל מרגישים במועדון לפעמים, וזה חלק מהאוירה, אתה יודע, שמחניק, או אנשים מפחידים, וואלה דברים כאלה יכולים לקרוע אותך בסרט מטורף (יש ים הזיות). כמובן שיש אנשים שיש להם בעיות פסיכולוגיות, שהם אולי אפילו לא יודעים עליהן, ואז במצב כזה הן יתפרצו כמו גייזר, והבן-אדם יעשה דבר ממש משוגע. גם זה קורה, וכמובן זו אחריותך. הסטלה יכולה להיות ארוכה כמו שאמרו לך למרות שיש היבטים שיורדים כמו הסרטים (המוח כבר לא עומד בקצב ומתעייף), ואחרים שממשיכים עד שאתה הולך לישון. מנסיונם של אנשים למדתי כי אחרי שאתה הולך לישון ומתעורר אתה כמו חדש. תימנע מראש מסרטים רעים (תדאג למקום נעים, אנשים נעימים, מוזיקה נעימה). אני לא מכיר דרך להוריד את הסטלה. בן אדם אל תנהג על אסיד. נראה לי סבבה לאכול יחד עם החבר, אם אתה מצליח לתקשר איתו סחי, תצליח לתקשר איתו דלוק. תהנה. נ.ב תפסיק להיות אידיוט ולהריח דבק, זה אחד הסמים המסוכנים, הממכרים והגרועים שיש לאדם, מוכח שזה גורם לנזקים מוחיים בלתי הפיכים, כולל התקפות אפיליפטיות והתפרצויות אלימות בלתי נשלטות. זה שזה (אולי) עוד לא קרה לך לא אומר שזה לא יקרה לך בפעם הבאה. ראה הוזהרת.

dopey_wizard

New member
וואו, תודה על ההסבר...

טוב, תראה... דבר ראשון אם הדבק כבר הפסקתי, אני מודע לדברים שזה עושה למוח ולגוף, ניסיתי כמה פעמים ועזבתי את זה... לבסוף ההחלטה שלי היא כזאת, אנחנו (אני ועוד 2 חברים) הולכים בסוכות לבית של אחד החברים...(אחד מאיתנו) יש לו בית ריק לכמה ימים.. אנחנו מזמינים עוד איזה 6-8 אנשים 3 מהם ישמרו עלינו טוב טוב שלא נעשה שטויות וגם שאם ניכנס לטריפ רע אז יוציאו אותי מזה... , סוגרים את הבית, מביאים את המפתח לבן אדם שיהיה שם הכי צלול, וזהו... מבחינת בטחון המוזיקה: טרנסים פסיכודלים (זה הולך טוב ?), וככה כאילו מסיבה כזאת, אכשיו, מבחינת המוזיקה והמקום זה בסדר?

liquidream

New member
התיאור של shnoozi יפה- כמה תוספות:

אני דווקא לא ממליץ לקחת שפיץ בהתחלה. ההשפעה של שפיץ בכלל לא דומה להשפעה של טריפ חזק כך שהרגשה טובה על שפיץ היא לא אינדיקציה לכלום- בשפיץ רק יש התחזקות של צבעים וצלילים וכמעט כולם מרגישים טוב. אם החלטת לקחת טריפ ואתה עושה את זה עם לב שלם- עדיף ללכת עד הסוף ולא להתעסק כל הערב במחשבות אם אתה מרגיש משהו או לא ובהתלבטויות אם לקחת עוד או לא שיעיקו עליך. -תהיה מוכן למות. לא פיזית אבל האגו שלך יתמוסס לו וכל מה שאתה חושב שהוא אתה יעלם ויתברר לך שכל המציאות הזו היא אשליה (מטריקס)- דבר שיכול להפחיד אותך אם אתה מתמקד בכמה אתה כלום או להכניס אותך לאופוריה אם תתמקד באינסופיות ובתפארת הבריאה. מאד חשוב לא להלחם בזה - אי אפשר להלחם וזה רק יכניס אותך לטריפ רע. צריך לנסות לקבל את האנרגיה הזו בברכה לוותר מיד על עצמך ולרכב על האנרגיה הזו לאן שהיא לוקחת אותך בלי שאלות (תחשוב למשל על מגלשות מים- מה קורה אם במקום לזרום עם המגלשה אתה מנסה לעצור באמצע ולהאחז בדפנות). תהיה מוכן להיחשף לכל עומק תת המודע שלך- כל מה שאתה מחביא מעצמך יצוף ויעלה לפני השטח באופן לא מבוקר- נסה לקבל את התהליך הזה בברכה וללמוד ממנו- על תחשוב על זה כאשליה שאתה צריך לשכוח אלא כמסר מהלא מודע לגבי דברים שאתה אולי מזניח וצריך להתייחס אליהם אחרת. הזיות- זה לא מדויק לקרוא לזה ככה. יש כמה דפוסים שאתה נוטה לראות בכל דבר מסביבך- בייחוד פרקטלים (צורות בעלות דמיון פנימי- שכל פרט הכי קטן דומה מאד לצורה הגדולה שגם היא רק פרט קטן בתמונה עוד יותר גדולה) וספירלות- זה לא בדיוק לראות משהו שלא קיים אלא פרשנות שונה לדברים קיימים. מאד מומלץ להקיף את עצמך בדברים שמשקפים את הצורות האלה- טבע זה מעולה אבל אפשר גם ציורים, סרטים וכמובן מוזיקה. בעיני אין תחליף לטראנס טוב על טריפ- הוא בנוי במיוחד בשביל lsd והוא נשמע כמו הסרטים שאתה רואה- מלא פרקטלים וספירלות. לצאת מטריפ זה הכי קל והכי קשה בעולם- כל מה שצריך לעשות זה לשנות את ההתמקדות מרושם רע ולעבור להתמקד בדבר נעים (מחשבה, מראה, מוסיקה) - הבעיה היא שצריך ללמוד איך לעשות את זה- הטריפ הוא מאד אינטנסיבי ונראה כאילו כל דבר בו הוא מוחלט וניצחי- כך שטריפ רע יכול קצת לייאש אם נאחזים בו ולא נותנים לו להמשיך הלאה ולפנות מקום למשהו אחר. - יש שמועות שחלב ומוצריו מרגיעים קצת את הטריפ אבל אני לא בטוח אם זה נכון. יש גם קטע של להכות את עצמך קלות עם אגרופים על החזה (כמו גורילה) כדי לחזור קצת לגוף במקרה של ריחוף גבוה מדי. והכי חשוב- מרגע שלקחת את הטריפ- שכח מכל העצות שקיבלת- אל תנסה להתאים את החוויה למה שסיפרו לך כי זה לא יהיה דומה- כל אחד חווה את זה אחרת ונסיונות לנתח או לפרש תוך כדי הטריפ רק מתסכלים ןמעיקים- שחרר הכל נסה לארגן לך סביבה נעימה שגם יהיה לך נעים לחזור אליה כשהטריפ ייגמר וצפה ללא צפוי. שיהיה לך טריפ נעים ומועיל :) nameste

liquidream

New member
שכחתי משהו- אלכוהול ממש לא הולך

טוב עם טריפ לדעתי- הטריפ מאד חד ומודע והאלכוהול מוריד אותו לשטותיות ומגושמות. עדיף טריפ לבד או מקסימום עם גראס ובשלב יותר מאוחר אפשר לנסות לשלב עם אקסטזי- אבל אין כמו טריפ חזק בלי כלום ליד- אפילו הגוף מרגיש בריא וחזק ולא כאילו פוצצו אותו בחומרים מזיקים ומתשתשים.

shnoozi

New member
צודק לגמרי

אני מסכים לחלוטין עם דבריו של מר (גברת?) liquidream, במיוחד על האלכוהול, שרצוי להימנע ממנו לחלוטין, ושהוא downer לגמרי, שלא לומר ממכר. עוד לא שמעתי על סם שהשפעתו משתבחת עם אלכוהול, אלא רק מי שאוהב "לדפוק את הראש"- שזה ביטוי שבעיני מנוגד לגמרי לחויית הסמים, שמטרתה אם כבר "לפתוח את הראש". חוץ מזה אלכוהול הופך סמים מסויימים ואפילו תרופות ביתיות למסוכנים עד כדי מוות.

shnoozi

New member
תגיד לי

תגיד לי liquidream כמה זמן ישבת באשראם של אושו?

למעלה