LUCIO FULCI האגדי!

BlizzardOzz

New member
LUCIO FULCI האגדי!

למישהו יצא לראות סרטים שלו? אחד ה-במאיים השווים בתחום סרטי האימה.

דם דם

New member
הרבה מהסרטים שלו הם לא

סרטים מנות השמונים...כי אם אני זוכר נכון ראיתי פעם סרט זומבים שנדמה לי שהוא היה הבמאי או המפיק, בכול מקרה תן רשימה קצרה של כמה סרטים שהוא הפיק אולי זה יעזור. זה לא האיטלקי הזה עם זקן...כי אם זה הוא נדמה לי שאני יודע מי זה, היה עליו פעת תוכנית בטלוויזיה

BlizzardOzz

New member
תגובה../images/Emo70.gif

אז זהו שהרבה מסרטיו הם כן משנות השמונים! Zombie Flesh Eaters The Beyond House by the Cemetary Demonia City of the Living Dead ועוד רבים וטובים, הנה תמונה שלו והוא כן איטלקי.

דם דם

New member
אה אה זה כן מי שחשבתי

אני מכיר איזה סרט או שניים שלו שראיתי לפני המון זמן אבל לא ממש זוכר אותם...למרות שאני דיי אוהב סרטים ישנים, אבל אם אני זוכר נכון הרבה מהסרטים שלו הם לא על זומבים וכאלה?

דם דם

New member
פעם מזמן..בערוץ E נדמה לי

ראיתי את התוכנית..כול מיני סרטים שהוא עשה וקצת ביוגרפיה על החיים לו. נחמד כזה...אבל מאיפה אתה מכיר סרטים כאלה ישנים,האמת שאף פעם לא שמתי לב לבימאים/מפיקים של סרטים שאני רואה.

BlizzardOzz

New member
אה נחמד. אני מכיר כי...

הוא ממש מפורסם והסרטים שלו גאוניים.

דם דם

New member
פששש נחמד

אני מבין שלכול אחד יש איזה במאי או מפיק שהוא נורא אוהב. אצי הכי אהוב עלי זה כמובן היצ'קוק שעשה סרטים מדהימים כמו "זרים ברכבת" "חלון אחורי" "ורטיגו" "פסיכו" "פרנזי" "הידוע לשמצה" והסרט הכי אהוב עלי "הציפורים" מכיר אולי משהו מהסרטים שלו?...והאמת שאני דיי אוהב קלאסיקות

דם דם

New member
אה יפה

אני מכיר מהבמאי שלך רק אולי סרט אחד עם זומבים שהוא עשה...שמעתי על עוד כמה אבל לא יצא לי לראות למען האמת. אה ואגב גנבתי לך את התמונה מהכרטיס האישי שלך...היא ממש חמודה

דם דם

New member
אני ישיג מתישהו לראות סרטים שלו

ממה שאתה כתבת...תמיד נחמד להשלים פערים חח

למעלה