Lucy Liu = Elektra??

NuckBunnies

New member
Lucy Liu = Elektra??

האם לוסי לו (Lucy Liu), אשר ברזומה שלה יש את המלאכיות של צ´רלי ואלי מקביל, תשחק את אלקטרה בסרט של דרדויל (DareDevil)? לפי הידיעות, כנראה שכן. לפי דעתי, מתאימה ביותר. פרטים נוספים: http://www.marvel.com/comics/buzz/buzz_03.htm NuckBunnies אלוהים רק בלי כל הקטע הזה של "טוב"

oren*

New member
אני מאוהב בה, אחת השחקניות הסקסיות

ביותר שיש היום בהוליווד (אתמול דיברו עליה בגיא פינס). היא וקמרון דיאז, לדעתי צריכות להיות שתי גיבורות קומיקס אמריקאיות - האסיאתית והבלונדינית

NuckBunnies

New member
קמרון דיאז שחקנית מצויינת

אבל אנורקסית. ובכלל, איזה קומיקסים הייתם רוצים לראות בקולנוע? איזה שחקנים הייתם רוצים שיגלמו את גיבורי העל האהובים עליכם? NuckBunnies שהולך לתבוע את השפן של אנרג´יזר על הפרת זכויות יוצרים

byron

New member
ערוץ הסרטים

ערוץ הסרטים הציג לפחות שלושה סרטים שלא זכו לפרסום 1. gen. X שהיה סרט סביר אמה ושון היו טובים וגם ג´ובילי. הם המציאו איזה שלוש דמויות חדשות לסרט. 2.justice league שהיה סביר חוץ מזה שגיא גרדנר היה נחמד מדי, ופלאש חנון מדי. 3.steel שאקיל אוניל שיחק והיה סרט די טוב הוא ממש התאים לתפקיד

NuckBunnies

New member
לפי דעתי האישית

שלושת הסרטים האלו היו זבל, לא רק בגלל העיבודים המגוחכים, לא רק בגלל המשחק הגרוע, לא רק בגלל המחסור בתקציב, אלא סתם בגלל שהם זבל. מה לעשות, כדי לעשות סופר גיבור כמו שצריך צריכים כסף ויכולת. לסרטים סוג ז´ האלו לא היה לא זה ולא זה. NuckBunnies שלפי דעתו כאלו סרטים צריכים להיקבר באדמה יחד עם בריטני ספירס.

byron

New member
צודק אבל....

כשאין כלום גם זוועות כאלו מתקבלות. חוצמזה j´onn j´onzz היה די טוב.

ויאגרה

New member
השחקנית שלדעתי תתאים לתפקיד...

פנלופה קרוז. כוסית.מאוד מאוד כוסית. הם גם ניראת כמו אלקטרה,לפחות לפי הכריכות האחרונות של החוברות בכיכובה.

gl

New member
מי ישחק בסרטי הקומיקס שלי ...

והרי הרשימה: GL(של DC)- קיאנו ריבס DARDEVIL (של מרוול)- בן אפלק (
מה זאת אומרת שהוא כבר נבחר) ועוד רעיון לעשות סידרת טלויזיה של הקומיקס באפי ציידת הערפדים של בלאק הורס כיכובה של שרה מישל גלר GREEN LANTERN שמעלה רעיונות ישנים

NuckBunnies

New member
וואי

אשלי ג´אד בתור קאטוומן... איזה ליהוק מושלם! זה כמו באקס מן. אתם יכולים לתאר לעצמכם מישו אחר בתפקיד של אקסוייר? בכל מקרה, בויזארד (Wizard, עיתון קומיקס גדול מאוד באמריקה) עשו כתבה די גדולה על מי הם היו מלהקים בתור מי... לא זוכר בדיוק, אני ינסה למצוא את זה באינטרנט מאוחר יותר... בכל מקרה, אחת מהבחירות היותר... *מיוחדות* שלהם הייתה שדין קיין (Dean Cane, ששיחק את סופרמן בסידרת הטלויזיה) ישחק את נייט-וינג (Night-Wing, ככה קוראים לו לא? זה רובין הישן, אחרי שעזב את באטמן והפך לסופר גיבור בפני עצמו). מוזר. אה, ובתור פיטר פרקר הייתי מלהק, תאמינו או לא, את השחקן שמשחק את זנדר בסידרה באפי צייד הערפדים. יש לו אלמנט חנוני מובהק, אבל עם קצת שעות במכון כושר הוא בהחלט יכול להתאים לספאנדקס. חוץ מזה, הוא שנון וציני. NuckBunnies בריטני ספירס שומרת את עצמה בשבילי

למעלה