lvbb אתה יכול לעזור

gidi ahronovich

New member
lvbb אתה יכול לעזור

היי אולי תוכל לעזור לי ואם משהוא יוכל אני אשמח אני מחפש הקלטה של רוזלין טורק אם הפרטיטות של בBACH הבעיה היא שבארץ הדיסק עזל זה היה שלך לסידרה ההיא של פילפס על גדולי הפסנטרנים והסידרה הופסקה ואין להשיג אני לא מכיר חנויות באינטרנט חוץ מאמאזון ושם לא מש מצאתי אני מחפש 1 ראשימה של חנויות טובות שאתה מכיר כפעם הפנת אותי לחנויות מצויינות בארצות הבריט באנגליה וביפאן אפילו אשמח אם תוכל גם לעזור לי במציאת הדיסק באחת מהן כי לא כל החנויות ידידותיות למשתמש העיוור היתי שולח לך אימייל אישי אבל רכשתי מחשב חדש וכל הנידע שהיה לי על ההוא נמחק וטיבת המשרים לתפוז לא נגישה לעיוורים אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה אם למשהוא יש את הדיסק והוא לא מעוניין בו אשמח לקבל עוטק שליחה על שגיאות הכתיב ועל ההטרדה

גידי,

את שלי השגתי ב"תו השמיני" בתלפיות, ירושלים. מכיר, לא? אולי נשאר להם. [הם עשו בזמנו מבצע גדול] כמו כן- ראיתי שהביאו שוב את הסידרה ב"בית המוסיקה" (בקרן היסוד, מול ה]נייה ל"אחד העם") בירושלים וגם ניתן להזמין משם. בהצלחה...

gidi ahronovich

New member
לשירה

ואו ממש תודה האמת שאני אמור לההיות בירושלים בשבוע הבא תוכלי לישלוח לי אימייל ואולי תוכלי לעזור לי בלמצוא את הדיסק [email protected] ואם למשהוא יש עו רעיונות אני מוכן לנשוע את אילת כדי להשיג עוטק המייל שלי הוא

למעלה