אין לי מושג... ../images/Emo24.gif
אני גם די במצבך...
עברתי דירה, נגר בנה לי מטבח חדש... וכבר שבועיים אני מתבחבשת בחיפושים אחר התנור גומחה והכיריים האידיאלים שיהיו גם יפים, גם זולים וגם - נכונים! כאלו שהשירות שלהם יהיה אמין ונוח ולא אפול עם ההוצאה הזאת...
אחרי שחיטטתי רגלי כה וכה לחנויות חשמל וקיבלתי הצעות מפתות מחנות חשמל בראשל"צ... ואחרי שסקרתי את אתרי האינטרנט... הבנתי שהכי הרבה חוות דעת טובות אני יכולה למצוא על שירות של
חנות וירטואלית אבל לא על המוצר עצמו
אז... לא נותר לי אלא להמר על אחת הפירמות...
והלכתי על הפירמה שאני מכירה ומאוד מרוצה ממנה כבר 20 שנה - רוזייר. יש לי תנור רוזייר שעבר אלי מבית אמא. הוא בן 20 שנה ועובד מצויין!
לא זוכרת שאי-פעם היתה בו תקלה שדרשה הגעת טכנאי... רכשתי תנור גומחה רוזייר במחיר שנראה לי די הוגן ושווה נפש. תנורי רוזייר תמיד נחשבו ל"עליתא" בקרב התנורים והיו מאוד יקרים...אני לא כ"כ יודעת מה הסטטוס שלהם היום... אני מקווה שלא נפלתי פה... כי 2500 ש"ח לתנור רוזייר נשמע לי נמוך מדי באופן קצת חשוד... לגבי הכיריים, בסוף הלכתי על היופי ולא על המחיר!
שזה אומר... שהשקעתי 1100 ש"ח על כירים בגלל המראה שלהם ולא צמצמתי עצמי ל 600-700 ש"ח לכיריים סטאנדרטים שסה"כ יעשו אותה עבודה בדיוק, אבל יהיו פחות יפים... בכל מקרה - שיהיה לך בהצלחה. ואם אוכל עוד לעזור קצת בעצות צרכניות...
אז אני מפנה אותך לאתר "זאפ- השוואת מחירים". את יכולה למצוא שם בנקל את הדגם של התנור שאת מחפשת ולקרוא עליו ביקורות של גולשים שרכשו אותו. מנסיון שלי - הביקורות בד"כ אמינות וכדאי לתת להם תשומת לב ראויה. הבעיה העיקרית היא, שבחברת השפע שלנו שמוכרת ומייצרת מגוון עצום של מוצרים/חברות המתחרות על אותו מוצר, מעתיקות וכד'... יוצא שיש מעט מאוד ביקורות של גולשים/צרכנים על דגם ספציפי זה או אחר. הנה כאן העמוד של תנורי LY VENT :
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Oven&DB136886=136920