LY081

baz22

New member
LY081

שלום לכולם. אני מנסה לבדוק לגבי טיסה LY081 לבנקוק ביום חמישי ה15.9 שיוצאת ב 23:55 . באתר של אל על רשום 747 מישהו יודע איזה מטוסים אלעל שולחת לשם? האם זה ה 742 או ה 744?

baz22

New member
למזלי...

אני לא אהיה על הטיסה הזאת. אני אהיה על A321 של אוסטריאן לוינה ואחר כך לנפאל ב21.9. לשאלה שלי, אמרו לי שלאלעל נשאר רק קומבי אחד אחרי שהוציאו את ה H ושהטיסה לבנקוק היא עם 744 בדרך כלל ( ELA שמבצע את הקו הזה ואת לונדון ) ושיש סיכוי שזה יהיה עם אחד מה777 שלהם, איך ביררת איזה מטוס זה יהיה? לא כתוב באתר כלום...

כרגע...

לאל על יש רק קומבי אחד שהוא ה-AXH וגם זה לא לתקופה ארוכה, עוד כמה שבועות הוא יצא משירות לנוסעים. הAXF שהיה פעיל עד לא מזמן הוסב למטען ולא יחזור יותר לנוסעים , אותו דבר ה-H... 744 חורשים על הקו ניו יורק ועושים לפעמים קוויקים לאירופה, אל על שולחת לרוב 777 או 767 לבנגקוק... איך ידעתי? דרך האתר www.amadeus.net , שם אתה מכניס מוצא-יעד ותאריך וזה נותן לך את סוג המטוס, במקרה הזה היה כתוב 747 שזה אומר 747-200, כאשר כתוב 744 זה 747-400...

baz22

New member
מסכנים...

לא הייתי רוצה להיתקע כל כך הרבה שעות ב742.. למרות שזאת חוויה ( חברים שלי לא אוהבי מטוסים.. ) תודה רבה שלומי

NNN747

New member
ד"א אני טסתי השנה ב-742 לתאילנד!!..

היה מצוייןןןןןןןןןן!!!

daveair

New member
לא קיבלת שורה של 3 כיסאות לעצמך?

ככה גם טיסה ב737 לתיאלנד יכולה להיות מצוינת

ונפלון

New member
תהנה, זה אחלה מטוס

זה מטוס נהדר, נוח ונוסטלגי, אני אישית מעדיף לטוס איתו לבנגקוק מאשר עם 777 של אל-על (הוא נורא צפוף ויותר קטן)

למעלה