Lyre Lyre hearts on fire

Cally1

New member
Lyre Lyre hearts on fire

סופסוף ראיתי את הפרק! ממש אהבתי,חוץ מגבי,שנראתה דיי מגוחכת בפרק הזה.כל שניה הסתובבה לי נגד עיניים,וממש לא עזרה לאף אחד. אבל הפרק עצמו ממש ממש מגניב!

gabrielle

New member
מגוחכת? למה?

הפרק מעולה, הן משחקות שם נהדר- בייחוד גבריאל ( רנה שלא שרה עושה את העבודה שלה מצויין )... אה דרך אגב , רק לפני כמה ימים גיליתי שזהו הפרק ה-100 של הסידרה... מאוד מרגש":) ורעיון מעולה לפרק ה-100...

Cally1

New member
גבריאל

טוב,אני לא רוצה להגיד את זה,אבל גבריאל ממש דיי שנואה עליי כבר:) והרבה אנשים שונאים אותי בגלל זה. וכן,אני חשבתי שגבי הייתה דיי מגוחכת בפרק הזה,ולא רק בגלל שהיא לא שרה בכלל. אלא היא פשוט לא הייתה במקום.

ענבר1

New member
תהיי בטוחה שאני לפחות לא שונאת אותך

רק תסבירי לי אם את די שונאת אותה למה הכינוי שלך הוא שמה? סתם משהו שסקרן אותי

Cally1

New member
ממתי?

ממתי בדיוק קאלי זה שמה של גבריאל? קאלי זה קאליסטו:) האהובה עליי:)

gabrielle

New member
אני ממש לא מבינה את זה!

" לא היתה במקום " ? איפה רצית שהיא תיהיה? מה את אומרת שקליסטו וזינה יהיו החברות הכי טובות, ירצחו אחת לשניה את המשפחות , את הבעלים של החברות הכי טובות שלהן , ויעשו חיים ביחד?! אני לא מבינה את זה... באמת שלא... מה זאת אומרת לא היתה במקום? לא מבינה אנשים שרואים את גבריאל ,כאילו היא לא חלק מהסידרה הזאת... אני לא אומרת שחובה לאהוב אותה אבל צריך להבין ( ואני בכלל לא מבינה למה אני שוב שוב מסבירה את זה בפורום הזה... זה עושה לי הרגשה רעה כל פעם מחדש ) שגבריאל היא חלק מהסידרה הזאת בדיוק כמו זינה אבל ב-ד-י-ו-ק... זה בכלל לא משנה אם אוהבים אותה או שונאים אותה... היא לא כמו קליסטו- דמות אורחת שמגיעה מידי פעם, צועקת , צורחת, בועטת, יורקת והולכת... היא פה תמיד וזה בדיוק " המקום " שהיא צריכה להיות בו... אין שום מקום אחר- אין שום אפשרות אחרת.

shiri_b

New member
כל פעם שאני רואה את הפרק

יש תמונה אחת בשיר בסוף שאני חושבת שלוסי שרה והיא כזה שמה את היד על הכתף של רנה ורנה מחייכת וזזה לפי המוזיקה. כל פעם שאני רואה את זה אני חושבת כזה "אני הייתי שרה! לא היו יכולים להשתיק אותי!" כאילו היא זזה לפי המוזיקה בזמן שכולם שרים ורק היא מחייכת... אני לא הייתי יכולה להתאפק.

Cally1

New member
gabrielle

זה בשבילך,מאמי אם היית קוראת לפחות משהו מה שכתבתי,ולא רק את המילים "לא במקום",לא היית צורחת כמו משוגעת אני דיברתי על הפרק ספציפי הזה,ואפילו אם תרצי להרוג אותי,גבי לא הייתה במקום בפרק הזה.אם רצו לשלשב אותה-שהיא נותנים לה איזשהו לפחות משהו מעניין לעשות,אבל היא רק הסתובבה שם וממש הפריעה לי אישית בעיניים. אני יודעת שעד כמה שאני לא אוהבת את גבי,היא חלק בלתי נפרד מהסדרה,וממש לא רוצה שהיא לא תהיה שם. ומה הקשר של קאליסטו פה בדיוק?! לא הבנתי אותך בכלל!

gabrielle

New member
Cally1

ממצב? קודם כל קראתי את כל מה שכתבת, אפילו כמה פעמים ( כדי לעכל את מה שהיה כתוב ) - וזה פשוט תפס את תשומת לבי... יותר מידי. מאיפה בדיוק הבאת את זה שצעקתי כמו משוגעת, אם את לא רואה אותי , שומעת אותי או... מכירה אותי? התגובה שלי היתה כדי להסביר לך את דעתי בנוגע למה שאמרת, לא בצעקות, אלא בכתיבה מהירה על המקלדת :) אני שמחה שאת יודעת שגבי היא חלק בלתי נפרד מהסידרה ואני שמחה עוד יותר שאת רוצה שהיא תיהיה שם... והקשר שלי לקאליסטו היה כדי להראות שגבריאל היא לא דמות אורחת ( כמו : קאליסטו ) אלא היא חלק משמעותי מאוד מהסידרה. הבנת , מאמי?

Cally1

New member
כמו שאמרתי...

אני עדיין ממש לא מבינה מה בדיוק את מנסה להגיד בשתי ההודעות שלך. כן,גבריאל היא חלק בלתי נפרד מהסדרה,ואני בחיים לא אמרתי שהיא דמות אורחת. ומאיפה בדיוק הבאת שקאליסטו היא לא משמעותית בסדרה?למרות שהיא הייתה בהרבה פחות פרקים מגבריאל,אין לך מה להשוות בכלל.קאליסטו השפיעה מאד לא רק על זינה,אלא על כל הסדרה בכלל.כך שממש אין לך מה להביא אותה לפה בתור דוגמא. ועזבי את זה,אני לא רוצתה לריב עם אף אחד,במיוחד לא פה.אז עדיף שאפילו לא תעני לזה.

gabrielle

New member
אני לא מהמשווים:)

אף אחד לא רב... מדברים. אבל... אני חושבת שלא הבנתי אותך נכון... מה את מנסה להגיד? שקאליסטו השפיעה יותר על זינה מאשר גבריאל? תגידי לי מתי לצחוק עכשיו או אחר כך?

Cally1

New member
תגידי...

עם מה בדיוק את קוראת?עם עיניים או תחת?לא מנסה להעליב,אבל את ממש ממש לא מנסה להבין אפילו מה אני כותבת. אני אמרתי שקאליסטו השפיעה על הסדרה לא פחות מגבריאל. והיא ממש ממש לא דמות אורחת בסדרה. ואמרתי-אל תעני על זה,כי אני לא הולכת לענות לך יותר,גם ככה את לא מבינה אותי בגרוש,או שלא מנסה להבין. את רואה בדיוק מה שאת רואה לראות,כמו שהבנתי.

LLRO

New member
לי מותר להגיב?

טוב אז ככה, אני לא בעד או נגד אף אחד ואני לא רוצה לריב, אני רק רוצה להגיד את מה שאני חושבת. Cally1, דבר ראשון, אני לא יודעת מה התכוונת להגיד אבל ממה שאני הבנתי מההודעה שלך זה באמת נשמע כאילו את אומרת שגבריאל מיותרת בסדרה, ויש אנשים שזה מפריע להם, במיוחד ירדן שרגישה לעינין הזה, לא יזיק את תתחשבי. דבר שני, אני חושבת (וירדן, תקני אותי אם אני טועה) שירדן נתנה את קאליסטו כדוגמא לזה שאין מישהו אחר שיכול להיות החבר\חברה הכי טובים של זינה במקום גבי. דבר שלישי, למה להיות בוטה? "עם מה בדיוק את קוראת? עם העיניים או עם התחת?" את לא מסוגלת לפתור סכסוך\וויכוח בצורה תרבותית? המטרה היא שכל האנשים בפורום יהיו חברים, ברור לי שאי אפשר לקחת חמישים אנשים ולצפות שכולם יסתדרו אחד עם השני אבל לפחות תנסי...

gabrielle

New member
בדך כלל עם העיינים - לך עם התחת:)

תראי... זה הולך ככה: אנשים שמענינים אותי , ושההודעה שלהם שווה קריאה, אז אני קוראת עם העיניים- כי, את מבינה, הם מדברים ברמה של אנשים שבאו לדבר אחד עם השני ולהחליף חוויות ...
לעומת זאת , את, מדברת ברמה של אנשים שבאו מהשוק ( " בלי כוונה להעליב " ) - אז אני קוראת את ההודעות שלך עם התחת ( זה ממש מגניב כדאי לך לנסות את זה מתי שהוא )
תשמעי, אולי אם תלמדי לדבר כמו שצריך, אני אתחיל לקרוא את ההודעות שלך עם העיניים...
.

למעלה