Lyrics to send us off.

noynav

New member
Lyrics to send us off. ../images/Emo168.gif

:) אז נו, פעם ראשונה.. הא? טוב, אני אתחיל בשיר שכולנו אוהבים. ~תופים תופים תופים~ "Nice To Know You" מצורף למטה לינק של הליריקס. בכל אופן, מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? מה המשפט האהוב עליך בשיר? [נו, צטטו וזה] איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? [אם זה ההתחלה של ההערצה של אינקיובס, או אם הוא סתם מזכיר תקופה..] לילה טוב חמודים.

noynav

New member
וכמובן, אני עונה. lol

פעם ראשונה ששמעתי אותו, הייתה לפני די הרבה זמן למען האמת, לא ממש זכור לי, אבל יש אהבתי אותו :) ציטוט אהוב מהשיר- "I haven't felt the way I feel today" כ"כ מתחברת. ציון- 9.9, למה? כי הפרפקציוניזם הורג אותי, לא.. לא הפרפקציוניזם של השיר. השיר הזה בתכלס מסמן תקופה בשבילי, כל התקופה של ההופעה.. תקופה כ"כ טובה:)

o pie

New member
a

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? כששמעתי את מורנינג וויו לראשונה. מה המשפט האהוב עליך בשיר? [נו, צטטו וזה] Perspective pries your once weighty eyes and it gives you wings איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 6.5 אני לא נורא אוהב פזמונים שמורכב מאותו משפט שחוזר על עצמו (WYWH, Have you ever, NTKY) האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? לא

Cranberry Juice

New member
:)

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? 3 שנים בערך...חח לא זוכרת מה המשפט האהוב עליך בשיר? Perspective pries her once weighty eyes and it Gives you wings. איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 7.5 האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? האמת שבכלל לא...:)

itzikch

New member
תופיםםםםםם

שמעתי את השיר ב2001 באמ טי וי עם הקליפ בהופעה חייה אחד החזקים. משפט: So could it be that it has been there all along? ציון: 10 ! ב 2001 השיר נתן לי יותר הערצה ללהקה , והוא מזכיר תקופה של בית ספר =\ אחד השירים הטובים רק חבל שהוא לא היה במופע !

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? אני לא ממש זוכרת... שלוש- ארבע שנים??? מה המשפט האהוב עליך בשיר? I'm beginning to notice how much this feels" Like a waking limb, pins and needles" וגם... "Nice to know you, goodbye Nice to know you, goodbye" (חשבתי שזה יהיה השיר שיחרור שלי... עוד 4 וחצי חודש...) איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? בהתחלה לא.. עכשיו אולי, מה שכבר אמרתי... חג שמח!!!

noGz

New member
האא

מתי שמעתי את השיר לראשונה? לפני כשלושה חודשים, כשהתחילה האובססיה. מה המשפט האהוב עליי? " higher than the heights of what we often think we know" אני חושבת שזה משפט חזק, מעיד דבר או שניים על החברה האנושית. משהו כזה. איזה ציון? 9.5 האם השיר מסמל עבורי משהו? בהתחלה שמעתי את הדיסק החדש, ואחר כך בודדים נוספים (ואז את כל הדיסקוגרפיה של כל הזמנים), ואני זוכרת שכששמעתי את nice to know you, הרגשתי שהם מגוונים, מיוחדים יותר, כי בשמיעה ראשונה שמעתי שילובים של ז'אנרים שונים (אני לא בטוחה שזאת ההגדרה המדוייקת, אבל שיהיה). אחר כך כבר מתרגלים, אבל בפעם הראשונה זה היה יוצא דופן, ואהבתי את זה מאוד!!! (חפירות). אגב, אני הכי מטומטמת שיש, כי רק מההודעה של נוי הבנתי ש- NTKY זה לא איזה שיר שאני לא מכירה. o_O חג! ^_^

noynav

New member
נוי?

כאילו.. אני? XD אגב, אהבתי את התשובות שלך:)

noGz

New member
בטח שאת

הבעלים הבלתי רשמיים בעליל (שעשעתי את עצמי) של הפינה החדשה! ותודה ^_^ לילה טוב

orw93

New member
../images/Emo205.gif

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? שהיה Love Songs Weekend ב-MTV, קצת לפני ההופעה
מה המשפט האהוב עליך בשיר? [נו, צטטו וזה] Nice to know you ? אף פעם לא התעמקתי יותר מידי בשיר הזה. איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 5.5. לא מהאהובים עליי
האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? לא

AeroFan

New member
עונה

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? מתי שהוא יצא כסינגל, שזה אומר אמצע 2001 בערך... מה המשפט האהוב עליך בשיר? "I haven't felt the way I feel today"... איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 9 האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? אכן כן, זה השיר שבזכותו התחלתי לשמוע אותם ולהתעניין בהם יותר לעומק, למרות שהכרתי אותם "בערך" גם לפניו... אבל איך שראיתי אותו ב-MTV נדלקתי על הלהקה.

MayaTheBee

New member
דכד

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? כשיצא האלבום מה המשפט האהוב עליך בשיר? [נו, צטטו וזה] To obtain a bird's eye is to Turn a blizzard to a breeze ? איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 6 האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? [אם זה ההתחלה של ההערצה של אינקיובס, או אם הוא סתם מזכיר תקופה..] לא, אבל לא ברור לי למה כ"כ מתלהבים ממנו

למעלה