Lyrics to send us off.

noynav

New member
Lyrics to send us off. ../images/Emo168.gif

והפעם.. HERE IN MY ROOM, כי נו, זה שיר מדהים:) [מצורף לינק לליריקס למטה] מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? מה המשפט האהוב עליך בשיר? איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? ואם כן, האם התאכזבת?

noynav

New member
וכרגיל, אני עונה.

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? לא לפני הרבה זמן בתכלס, אני מניחה שאיזה חודש לפני ההופעה. מה המשפט האהוב עליך בשיר? "I wouldn't change a thing Now that you're here " איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 9 וחצי. האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? את התקופה של ההופעה, שוב. רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? ואם כן, האם התאכזבת? בתכלס ממש רציתי, כי נקשרתי לשיר הזה, והתבאסתי.. מאוד.

Incubus Creep

New member
עונה:)

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? שמעתי אותו לפני קצת פחות מחצי שנה פעם ראשונה.. חיפשתי ביוטיוב כל מיני שירים של אינקיובס, ואז נתקלתי בסרטון של איזו הופעה שלהם שהם שרים את זה וישר התאהבתי. מה המשפט האהוב עליך בשיר? לא יודעת.. איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 10+ כלומר, אם היה אפשר לתת לו ציון יותר מ-10 אז יותרXD האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? לא ממש, הוא פשוט שיר ממש יפה ומרגיע רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? ואם כן, האם התאכזבת? הו כן, הלוואי שהם יופיעו עם השיר הזה, זה אחד השירים הכי מדהימים שלהם.

o pie

New member
..

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? ביוטיוב לפני ההופעה כשהורדתי את כל האלבומים. מה המשפט האהוב עליך בשיר? If the world would fall apart In a fiction-worthy wind I wouldn't change a thing Now that you're here איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 8. השיר טוב - מעין המנון שקט ומוצלח. האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? לא ממש.. אבל אני מתחבר אליו. רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? ואם כן, האם התאכזבת? לא. היו שירים אחרים שהייתי מעדיף

noGz

New member
הא

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? אני חושבת שכשבועיים לפני ההופעה. מה המשפט האהוב עליך בשיר? love is a verb here in my room איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 58. אחד השירים היפים ביותר בעולם הזה (זה כנראה מה שיתנגן כשאפסע לחופה בחתונה עם בראנדון [ספק יהודי], עוד לא החלטנו. מייקי מעדיף משהו יותר קצבי) ^_^ האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? לא ממש מסמל, אבל כשאני שומעת אותו אני תמיד נזכרת במישהו מסויים. חוצמזה אני אוהבת לדמיין את הסיטואציה שהוא מתאר בשיר, ולא יודעת, זה שיר אהבה מרגש לדעתי, ואני לרוב לא אוהבת דברים כאלה דביקים. אבל הוא פשוט מדהים, צ'יז O_O הייתי רוצה להיות בחדר של בראנדון!! רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? ואם כן, האם התאכזבת? למען האמת לא, כי בזמן ההופעה ההכרות עם הלהקה הייתה דיי שטחית. אם הם היו באים עכשיו, אחרי שסיימתי את התואר השני באינקיובס, החויה הייתה שונה לגמרי, ואם לא היה את השיר, בודאות הייתי מתבאסת לגמרי. אהה זה שיר מדהים!

L A D Y B U G 2

New member
ME ME ME

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? ACLOTM.
מה המשפט האהוב עליך בשיר? ממש קשה לי לבחור משפט אחד... Your love is a verb Here in my room או כל הבית השני או שבעצם הראשון?
איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 9.
האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? לא.
רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? ואם כן, האם התאכזבת? לא ממש חשבתי עליו בהופעה, יש שירים טובים יותר שהם היו צריכים להופיע איתם.

inncubusit

New member
מממ...

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה- לפני שנה וקצת בתקופה שחרשתי על ACLOTM בזמן שמירות ולילות חסרי שינה בבסיס..
המשפט האהוב בשיר- Pink tractor beam into your incision Head spining as free as dervishs' whirl **משפט ל-פ-נ-י-ם כמו שרק ברנדון יודע
איזה ציון היית נותנת לשיר הזה מ1-10: 9
האם השיר סימל או מסמן משהו בשבילך: כן..אהבה תמימה וטהורה
..רררר
האם רצית שאינקיובוס יופיעו עם השיר הזה?ואם כן, האם התאכזבת? כן רציתי. אבל אחרי שראיתי איזה קהל של בהמות היה בהופעה והאיכות הירודה של הסאונד, ספק אם השיר היה ממצה את הפוטנציאל שלו..

Anomally

New member
יאי

מתי שמעתי את השיר לראשונה- מממ ...כשעשיתי חרישה על כל האלבומים שלהם,3 חודשים לפני ההופעה בערך.בע חלקים אהובים : "Love is a verb here in my room" "participants all in black and white,you enter the room in full blown technicolor" אחד מהשירים האהובים עליי,10 ללא ספק:) מסמל משהו? ממ..לא..אבל בהחלט עולה לי חיוך כשאני חושבת על ברנדון..והחדר שלו..והעובדה שlove is a verb שם . טוב הממ לא משנה. אממ די התאכזבתי שהם לא הופיעו איתו /:

Rock Bottom

New member
הופה

אחד השירים שאני הכי אוהב בעולם. מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? לפני שנתיים וחצי, כשהורדתי לראשונה את ACLOTM כשהוא יצא (זה בסדר, לפני שאתם טורחים לזרוק עליי מקלות ואבנים, יש לי אותו מקורי כבר היום). מה המשפט האהוב עליך בשיר? "I wouldn't change a thing now that you're here" איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? אני באמת אהיה נדיב עם 10 פה. זה אחד מהטופ פייב שלי. האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? אם לא מתעמקים במילים, השיר הזה מאוד, אבל מאוווווד מרמה. לכאורה, בשמיעות ראשונות, זה נראה השיר הכי רומנטי וחמוד בעולם. כשמבינים את המשעמעות של המילים אחרי כמה שמיעות, מגלים שברנדון סתם חרמן שמחפש אהמ..
יש בו עדיין כמה משפטים חמודים כמו זה שאני הכי אהוב שעלול לתחמן אתכם, אבל בל נטעה, מדובר בשיר מיני נטו.
ועם זאת, זה שיר שאני מריץ הרבה בראש כשאני נמצא במצבים רומנטיים.. הוא מעביר בי צמרמורות (בעיקר המשחק של כריס עם הצלילים). רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? ואם כן, האם התאכזבת? כןכןכןכןכןכן. אבל לא, לא התאכזבתי, כי ידעתי שאין צ'אנס שהם יופיעו איתו ממילא לנוכח הסטליסטים של ההופעות שלהם לפני שהם הגיעו לארץ. אם הוא היה זה היה יכול להיות חלומי. נו, נחכה להופעה אחרת. Somehow. Somewhere.

noGz

New member
*אני חושבת*

(משמע אני קיימת) (חח לא משנההה) בקיצור- שזה דווקא כן דיי ברור, הקטע של החרמנות, אבל תבין- בשביל בנות הפורום, שיר חרמני של בראנדון זה שיר האהבה הרומנטי היפה בעולם=]

AeroFan

New member
../images/Emo99.gif

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? לפני שנתיים ומשהו מה המשפט האהוב עליך בשיר? "Now show me the world seen from the stars " איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 10 האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? לא כ"כ, אבל עדיין זה אחד השירים הכי מיוחדים שלהם ושיר שכ"כ לא דומה לאינקובוס שזה מדהים... רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? ואם כן, האם התאכזבת? בטח, ודי התאכזבתי שהם לא הופיעו איתו פה... האמת (יכול להיות שזה רק אני) ברגע שהם התחילו לנגן את Love Hurts הייתי בטוח שזה Here In My Room, רק שברנדון התחיל לשיר הבנתי שזה לא זה, כי ההתחלה מאוד מאוד דומה... ועם האיכות סאונד הגרועה שהיתה שם היה קשה לזהות.

orit a3at

New member
היר אין מיי קומפיוטר חחחחח

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? לפני שנתיים ומשהו מה המשפט האהוב עליך בשיר? Yeah, love is a verb here in my room (משום מה מברנדון זה נשמע אחרת...) איזה ציון היית נותן לשיר הזה מ- 1-10? 100 האם השיר הזה סימל או מסמן משהו בשבילך? כן! אחת מההופעות הראשונות שהיו לי במחשב...הופעה גדולה! רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה? בטח! אבל באותו יום של ההופעה התגייסתי... למרות שאם הייתי בהופעה מצידי שישירו גם את "ים של דמעות" ואם כן, האם התאכזבת? לי היה מושלם רק לראות אותם... אחותי פגשה אותם אישית, וברנדון רשם לי על כרטיס נתראה פעם הבאה... יאללה בע"ה בשחרור אני אלך לראות אותם... מצידי שיהיו בטיזינאבי אני אסע לאיפה שהם יהיו!!

nofi85

New member
אוקיי...אז

את השיר שמעתי לראשונה - בתחילת השנה המשפט האהוב - I wouldn't change a thing now that you're here ציון - 10++++..... מה השיר מסמל - טוב, אנחנו כבר יודעים שלא משנה מה הם שרים זה אף פעם לא ישמע נדוש, ככה שזה השיר אהבה האולטימטיבי...:) מבין כל שירי האהבה הנדושים, מאולצים, לא מקוריים...זה אחד שבאמת מביע את העניין בצורה מרגשת (כמה התפלספות....מתנצלת..) אם הייתי בהופעה אולי זה היה מפריע לי...:( אבל מכיוון שלא הצלחתי להשיג כרטיס אז אני אצטרך לוותר על השאלה הזאת...next!

למעלה