Lyrics To Send Us Off

noynav

New member
Lyrics To Send Us Off ../images/Emo168.gif

והפעם.. Wish You Were Here! כי השיר הזה העלה בי אסוציאציות לא נורמאליות לפני כמה ימים. ^.^ אז.. מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? המשפט האהוב עליך בשיר הוא? ציון לשיר מאחד עד עשר? ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו?

noynav

New member
:)

שמעתי את השיר לראשונה בערך לפני שנתיים.. דרך הבת של החברים של ההורים שלי. משהו מסובך.. כשהיא השמיעה לי את השיר הזה וישר התאהבתי בו. המשפט האהוב עליי בשיר הוא and in this moment I am happy. אני אשכרה מחייכת בו כל פעם מחדש D: ציון לשיר, מאחד עד עשר: מיליון. בהופעה, ההרגשה הכי מיוחד שיכולה להיות אי פעם, רק לחייך ולהרגיש כ"כ כ"כ טוב.. למרות הצפיפות והחום, והריח המגעיל של הזיעה, הרגיש לי כ"כ טוב, אם היה לידי איזה עציץ עוד הייתי מחבקת אותו -_-

o pie

New member
....

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? כשהורדתי 3 שירים של אינקיובס בפעם הראשונה מאימיול. זה בעצם גרם לי להכיר אותם. המשפט האהוב עליך בשיר הוא? The ocean looks like a thousand diamonds strewn across a blue blanket בכלל השיר כתוב מאוד יפה... ציון לשיר מאחד עד עשר? 9. למרות שחבל שה- I wish you were here חוזר על עצמו המון פעמים, זה השיר היחיד שזה לא מעיק עליי החזרה הזאת על שורה אחת. ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? לא

Anomally

New member
אני אני אני !! P:

מתי שמעתי את השיר לראשונה : לא זוכרת תאמת חח :) המשפט האהוב עליי בשיר: "the sky resembels a backlit canopy with holes punched in it" ציון לשיר :10..אחד השירים האהובים עליי,מעביר בי תחושת חמימות והרגשה הרבה יותר טובה כשאני שומעת אותו. מממ תאמת שבכל ההופעה הייתי ככ מהופנטת :) התרגשתי מהכל

itzikch

New member
WISH YOU WERE HEREEEEEE

שמעתי תשיר באמטיוי ב 2001 אהבתי את הקליפ שהוא רץ ואז קופץ למים .. בונא זה לפני 6 שנים אני לא מאמין זה המוך זמן, הייתי בן 15 חח המשפט האהוב : מן הסתם I wish you were here ציון 10 ! 10 10 10 10 10 10 10 ווואי שהייתי בהופעה אני זוכר שהתחיל השיר הזה עפתי קצת אחורה כי כולם דחפו אותי , אבל ברגע ששרו תשיר הזה כמעט בכיתי, גם שהם עלו לבמה כמעט בכיתי , היה מרגש.(נראה לי בחצי מהמופע הייתי בשוק, חח אורון Rock_Bottom שהייתי איתו במופע אמר לי סוף סוף אתה מתחיל לשיר רק ב SSLW חח ) שמסתכלים טוב טוב במילים יש המון דימויים ממש יפים, אין על השיר הזה , זה מסמל חופש בעיניי !

GD ROCKS

New member
איזה שיר!!../images/Emo132.gif

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? אין לי סיפור מי יודע מה מעניין על ההיסטוריה שלי עם אינקובוס. אז זה היה בערך חודשיים/ חודש וחצי לפני ההופעה. המשפט האהוב עליך בשיר הוא? לא בדיוק שורה אבל לא אכפת לי D: The world's a rollercoaster And I am not strapped in Maybe I should hold with care But my hands are busy in the air, saying ציון לשיר מאחד עד עשר? 10!!!! ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? אח זה היה מושלם!!! כשהוא התחיל הייתי מלאה בצמרמורות וצעקתי כמו חיה DDDDDDDDDD:

L A D Y B U G 2

New member
wish they were here... again

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה?
גם כן, אז לפני כמה שנים כשיצא בפעם הראשונה לטלוויזיה... ממש אהבתי את הקטע שהם בורחים מהמעריצות
המשפט האהוב עליך בשיר הוא?
The world's a rollercoaster And I am not strapped in Maybe I should hold with care But my hands are busy in the air, saying כן אני יודעת שזה בית שלם... אבל השיר כולו יפה וזה לא אפשרי לבחור משפט אחד!
ציון לשיר מאחד עד עשר?
10 שיר גאוני!!!
ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו?
פשוט שרתי את הגרון שלי החוצה!!! הייתי הכי שמחה בעולם!!!

AeroFan

New member
הנה שלי

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? ב-2001 עוד לפני שהוא יצא כסינגל... המשפט האהוב עליך בשיר הוא? "The ocean looks like a thousand diamonds strewn across a blue blanket".... ציון לשיר מאחד עד עשר? 1000000 גם לשיר וגם לקליפ, קליפ ע-נ-ק ! במיוחד ההתחלה שלו איך שברנדון קופץ מהגשר... ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? ועוד איך! צמרמורת בכל הגוף, זה היה מדהים.

NoWords

New member
אמ:)

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? - לא זוכרת האמת.. לפני כמה שנים. המשפט האהוב עליך בשיר הוא? - I lean against the wind, pretend that I am weightless
And in this moment I am happy ציון לשיר מאחד עד עשר? - 10000. ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? - הכל היה מדהים. והשיר הזה יוצא כ"כ טוב בלייב... בכל הופעה שלהם. הם מופיעים איתו מושלם.

Cranberry Juice

New member
איייייי...wish you were here :)

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? 3 שנים בערך המשפט האהוב עליך בשיר הוא? The world's a roller coaster and I am not strapped in. Maybe I should hold with care,but my hands are busy in the air. ציון לשיר מאחד עד עשר? 8 ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? חח אני רק זוכרת ששרתי כמו מטורפת :)

AurelieG

New member
עונה :p

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? כשיצא הקליפ..(אז לא הייתי שומעת אותם ) המשפט האהוב עליך בשיר הוא? I lean against the wind, pretend that I am weightless And in this moment I am happy Happy ציון לשיר מאחד עד עשר?10.. כי זה שיר טוב. לא אחד האהובים עליי אבל בהחלט שיר טוב :) ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? היה צפוי שהוא יופיע.. אבל בכל זאת שרתי והרסתי לעצמי את הגרון.. היה כיף לשיר אותו

noGz

New member
יש!!!! פינה!!!!

(נוי,קבלי
) מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? אני חושבת שאי שם בתקופת יציאתו (סגרנו על 2001 בערך?) , בגלל שכששמעתי אותו אחרי גל ההורדות המטורף כחודשיים לפני ההופעה, ידעתי לשיר את הפזמון (המסובך עד מאוד) כאילו אני מכירה את השיר משכבר הימים. המשפט האהוב עליך בשיר הוא? I lean against the wind, pretend that I am weightless and in this moment I am happy. אני ממש מרגישה רוח כזאת של ים ויכולה ולדמיין את כל המסביב ואת הכיף עם המשפט הזה! ציון לשיר מאחד עד עשר? יחסית לשירי העולם 10, אבל בסולם incubus זה יהיה 9.5, פשוט כי יש דברים טובים יותר. ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? אההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרגשתי את מיתרי הגרון נשחקים!!!

SnipeR3

New member
רגע מיוחד מההופעה.

יצא לי לתפוס בוידאו קטע יפה מהפזמון. לצפייה ראו בקליפ שהכנתי ביוטיוב. איפה שהוא באמצע הסרטון יש וידאו של השיר. משפט אהוב: כל הבית הראשון. משרה עליי שלווה כזו, ומחזיר אותי לימים בהם הייתי מתפאנן בכנרת נטול דאגות, מבחנים ועבודות מהאוני'. סרטון

fuckinGAL

New member
*חדשה*

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? שנה שעברה מתישהו המשפט האהוב עליך בשיר הוא? I'm counting UFO's, I signal them with my lighter ציון לשיר מאחד עד עשר? 10 ! ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? רק כשהתחיל השיר הזה עיכלתי איפה אני :)

nofi85

New member
טוב ..אז

מתי שמעתי את השיר לראשונה - לפני 5 שנים בערך.. המשפט האהוב - the sky resembels a backlit canopy with holes punched in it ציון לשיר - 10 , ברור שהכי גבוה..העוצמה של השיר פשוט מדהימה, וביחד עם ליריקס מושלם..השיר הכי טוב וכרגיל - לא הייתי בהופעה! די לזרוע מלח על הפצעים...:( נקווה שהם יגיעו עוד פעם... סופ"ש נעים!

Incubus Creep

New member
עונה../images/Emo168.gif

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? כשחיפשתי שירים של אינקיובס ביוטיוב המשפט האהוב עליך בשיר הוא? I lean against the wind, pretend that I am weightless And in this moment I am happy ציון לשיר מאחד עד עשר? 9 ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? בסביבות השיר הזה כשכל הקהל השתולל כמעט התעלפתי>< אז הייתי די אווט, בקושי שמעתי את השיר, רק בהתחלה..

Incubus Creep

New member
עוד משהו

בטח תופתעו אבל לקח לי המון זמן להתחבר אליו.. לא אהבתי אותו כששמעתי אותו בהתחלה. נתתי לו עוד צ'אנס, שמעתי אותו די הרבה. רק כששמעתי אותו בפרסומת של ההופעה בטלוויזיה משהו אצלי עשה סוויצ' ופתאום ממש אהבתי אותו. (וזה קרה רק משהו כמו חודשיים אחרי ששמעתי אותו פעם ראשונה..)

Rock Bottom

New member
עונה

מתי בערך שמעת את השיר לראשונה? וואו, אי שם ב.. 2001? המשפט האהוב עליך בשיר הוא? And in this moment i am happy Happy רק בגלל שאני זוכר שבעודי נמחץ בין כל החולירעות בקהל וברנדון שר את השורה הזו, עצמתי עיניים וצרחתי איתו ביחד ובאמת שלא הרגשתי את הכאב של כל המרפקים שנכנסים בי, רק שמחה. ציון לשיר מאחד עד עשר? למען האמת, לא בין שירי הלהקה האהובים עליי.
לא יותר מ-6. ולאלה שהיו בהופעה.. משהו מיוחד קרה בשיר הזה? אולי הרגשה מיוחדת? משהו? ע"ע המשפט האהוב עליי בשיר לקבלת הסבר מנומק.

למעלה