Lyrics to send us off

noynav

New member
Lyrics to send us off ../images/Emo168.gif

והפעם.. תםתםתםתםתםתם. [נו, תופים, אל תבאסו אותי.] PARDON ME! ולשאלות.
מתי שמעת את השיר לראשונה?
מהו המשפט האהוב עליך בשיר?
ציון לשיר מאחד עד עשר?
לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה?
ושאלת המאה..
הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות..
(:) have fun. נויה D:

Cranberry Juice

New member
oh :)

מתי שמעת את השיר לראשונה? 4 שנים, בערך מהו המשפט האהוב עליך בשיר? I've had enough of the world and its people's mindless games כה לא מקורי. ציון לשיר מאחד עד עשר? 9! לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? אחלה ביצוע, אני אוהבת את הגרסאות האקוסטיות שלהם ושאלת המאה.. הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. חחחח כן, כמובן.

Incubus Creep

New member
Pardon Me! ../images/Emo99.gif

מתי שמעת את השיר לראשונה? או כשחיפשתי קליפים של Incubus או כשהורדתי כמה שירים שלהם באימיול.. וכבר בפעם הראשונה ששמעתי אותו התאהבתי. זה שיר כל כך חזק, ובעל כל כך הרבה משמעות שזה מדהים! אחד מהשירים האהובים עלי אם לא הכי אהוב, ולא רק מאינקיובס, אלא בכלל! אני ממש מזדהה עם השיר הזה כשאני כועסת או עצובה. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? Pardon me while I burst into flames I hade enough of the world and it's people's mindless games ציון לשיר מאחד עד עשר? אינסוף!D: מתי שמעת את השיר לראשונה? או כשחיפשתי קליפים של Incubus או כשהורדתי כמה שירים שלהם באימיול.. וכבר בפעם הראשונה ששמעתי אותו התאהבתי. זה שיר כל כך חזק, ובעל כל כך הרבה משמעות שזה מדהים! אחד מהשירים האהובים עלי אם לא הכי אהוב, ולא רק מאינקיובס, אלא בכלל! אני ממש מזדהה עם השיר הזה כשאני כועסת או עצובה. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? Pardon me while I burst into flames I hade enough of the world and it's people's mindless games ציון לשיר מאחד עד עשר? אינסוף!D: לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? מבחינתי הביצוע של השיר הזה בהופעה היה הרגע הכי מדהים בכל ההופעה! ודווקא זה שהגיטרה של מייקי לא עבדה היה בונוס בשבילי. הרגע של הקהל שר ביחד עם ברנדון ורק אנחנו, והעוצמה של השירה של הקהל הייתה ממש חזק.. כולם שרו ממש חזק וזה היה רגע ממש מיוחד:) ושאלת המאה.. הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. אני יכולה לשיר את כל השיר, למרות שזה נשמע ממש מוזר אם שרים את זה בלי מוזיקהXD וגם יש מילים שכשאני שרה אותם הן נישמעות מוזר חח בהחלט שיר לא קל. אבל ברנדון גורם לזה להראות כמו שיר קל:)

AurelieG

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

מתי שמעת את השיר לראשונה? לפני שנתיים ככה כשהורדתי שירים של אינקיובס.. בכלל לא ידעתי שיש לו קליפ :/ מהו המשפט האהוב עליך בשיר? I've had enough of the world and its people's mindless games. ציון לשיר מאחד עד עשר? 9 (יחסית לשאר כן..) לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? היה אחלה ביצוע. ולדעתי התקלה שהייתה בכלל לא הרסה ת'שיר. להפך היה די מגניב שכולם שרו עם ברנדון :) הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. האמת? לא. אני די גרועה בלשיר/ לדבר מהר ככה ש.. לא.

o pie

New member
../images/Emo221.gif

מתי שמעת את השיר לראשונה? השנה יחד עם כל make yourself מהו המשפט האהוב עליך בשיר? I need you to hear, I need you to see That I have had all I can take And exploding seems like a definite possibility to me. ציון לשיר מאחד עד עשר? 8.5 לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? בזמן ההופעה הכי פחות נהניתי ממנו, אבל מצד שני, זה השיר שאני זוכר הכי טוב מההופעה. ושאלת המאה.. הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. חח אולי את הבית הראשון. בערך :p

AeroFan

New member
עונה

מתי שמעת את השיר לראשונה? ממש מזמן לא זוכר בדיוק, אבל לקח לי זמן לאהוב אותו. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? "I've had enough of the world and its people's mindless games"... ציון לשיר מאחד עד עשר? 9 לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? זה היה מעולה! והאמת שזה אחד מהשירים שלא הייתי רוצה לשמוע באקוסטי, כי בהתחלה הרבה הרבה לפני ההופעה שמעתי את המופע האקוסטי שהם הקליטו לפני כמה שנים ודווקא אז לא אהבתי אותו כי רוב השירים שלהם לא מתאימים לאקוסטי, לקח לי המון זמן לאהוב את השיר הזה באקוסטי וגם לפני ההופעה שהיתה פה שמעתי את הביצוע לשיר הזה באקוסטי בבוטלג של ההופעה באטלנטה מינואר השנה והתחלתי לאהוב את הגירסה האקוסטית שלו, אבל בהופעה פה זה פשוט היה מדהים, אפילו התקלה שהיתה זה דווקא היה משעשע ודי הוסיף שכל הקהל שר עם ברנדון... ובכלל אחרי ההופעה שמעתי שוב ושוב את המופע האקוסטי שלהם ומאז אני אוהב מאוד את השיר הזה באקוסטי. ושאלת המאה.. הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. שאלה דווקא מפתיעה כי זה מהשירים הראשונים שלהם שידעתי כבר בעל פה, בכלל יחסית ללהקות אחרות השירים של אינקובוס נקלטים אצלי די מהר משום מה... מבחינת המילים, לא נראה לי שיש להקה מסויימת שאני יודע את כל השירים שלהם בעל פה.

fuckinGAL

New member
../images/Emo210.gif

מתי שמעת את השיר לראשונה? קצת לפני שיצא לייט גרניידס מהו המשפט האהוב עליך בשיר? קשה... So pardon me while I burn and rise above the flame. ציון לשיר מאחד עד עשר? 10 ++ לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? וואו מדהים. הרגע הכי מרגש בהופעה ושאלת המאה.. הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. כן את כולו:)

Rock Bottom

New member
ZING!

מתי שמעת את השיר לאחרונה? את רוצה את זה בתאריך או משהו? חחח ביטס מי.. אהה.. 2000/__/__ (השלימו בעצמכם מה שבא לכם). מהן המשפט האהוב עליך בשיר? Not two days ago, I was having a look in a book And I saw a picture of a guy fried up above his knees סתם כי הוא שר את זה כל כך מהר וזה כזה משפט מגניב שאני תמיד מנסה להצליח ישיר יחד עם ברנדון ולהדביק אותו בקצב (כמה פעמים אפילו ניצחתי, נשבע
). ציון לשיר מאחד עד עשר? 9. שיר בנז. לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? הפאק עם הגיטרה הפך את השיר לשכונה קצת, אבל זו הייתה חוויה יחסית. היה ביצוע מגניב עם כל הקהל. מרגש משהו. לא הופתעתי שביצעו את השיר, כי זה היה שיר קבוע בסטליסט של הטור הנוכחי. אז לא לקחתי אותו כוואו יותר מדי, אבל היה מגניב. הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. נו ודאי! רק ככה אפשר להגיד שעברתי שלב בהתפתחות האינקיובסית שלי! כפרעל הפינה שלך.

itzikch

New member
אלללה מקווה שישרשרתי טוב חחח D:

PARDON MEEEE שמעתי את השיר ב 2001 משפט אהוב : I've had enough of the world and its people's mindless games ציון: 9 הביצוע שבהופעה הייתה סבירה אני לא אוהב את הגירסא האקוסטית הכי יפה הרגילה ! חח אני מצליח לשיר 2 שורות מהבית הראשון והשני וזהו השאר זה קשה !!

itzikch

New member
יעני מסתלבטים עליי חכו חכו.. אורון אין הפמליה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noynav

New member
ושכחתי לענות D:

שמעתי את השיר פעם ראשונה בערך חודשיים לפני ההופעה, לא הרבה זמן יחסית, אבל יש אהבתי אותו. המשפט האוהב, כמו כולם. I hade enough of the world and it's people's mindless games ציון: 10! :) ההופעה הייתה דבר מדהים פשוט, כל ההעניין של התקלה לדעתי רק הוסיף לביצוע השיר, כולי הייתי צמרמורות בשיר הזה ושרתי כמו שבחיים שלי לא שרתי שיר פעם D: ו.. כן. אני מצליחה לשיר את כל השיר. נויה D:

orit a3at

New member
עונהההההההההה

מתי שמעת את השיר לראשונה? וואוו מזמן האמתששמעתיקודםאת הגירסה האקוסטית, ובה התאהבתי! מהו המשפט האהוב עליך בשיר? לא ממש משפט קצת יותר I need you to hear, I need you to see That I have had all I can take And exploding seems like a definite possibility to me מכירה את ההרגשה... ציון לשיר מאחד עד עשר? 10 לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? ביצוע סביר...לעומת הופעות אחרות אבל עצם השהייה האותו מקום איתם השאירה אותי בהלם ובדיכאון עמוק (מסכן אורון קצת חפרתי לו על זה)! באופן כללי זה שיר ענקקקק אחד הטובים ששמעתי ואני מכירה המון שירים. ושאלת המאה.. הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. הצלחתי..... רגע פזמון נחשב בית??? סתאםםםם הצלחתי את הבית הראשון, אבל אני מתאמנת, אני יודיע כשיהיה שיפור משמעותי. פיס אווט

noGz

New member
Pardon Me../images/Emo99.gif

וואו. איזה שיר. מתי שמעת את השיר לראשונה? באיזור החודשיים לפני ההופעה...שוב, כשעשיתי את ההורדה המאסיבית. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? אההההה ללא ספק- A decade ago, I never thought I would be at twenty-three on the verge of spontaneous combustion Woe is me. זה כל כך חזק, דאמ איט! ציון לשיר מאחד עד עשר? 190357394587. אני מתיימרת לומר שאין לי שיר אהוב, אבל אני חושדת שבסתר ליבי זה הפייבוריט. לאלו שהיו בהופעה, מה דעתכם על הביצוע שהיה? או בכלל איך הגבתם לשיר הזה? הביצוע היה מהמם. אני הייתי מהמכורים קשות לוידאו ביוטיוב. דיי זה פשוט היה ענק, לא ציפיתי שכולם ידעו את המילים ככה!! ולמרות שנשמענו כמו ערימה של בהמות במשחק כדורגל, הייתה אווירה מעולה. ובכלל כל הקטע עם הפאשלה באמצע, פשוט הפך את המאורע לבלתי נשכח. אני חושבת שזה אחד הרגעים הטובים ביותר שהיו שם (גם סוף סוף הייתה אינטראקציה מינימאלית עם בראנדון שדיבר מעט בטובו ברגעי הסאונד המביכים האלו). ושאלת המאה.. הצלחת לשיר מתישהו בית שלם מהשיר? כי כולנו יודעים שהשיר הזה הוא שיר מהיר מאוד עם מילים די קשות.. אוקי, אני לא אצטנע- אני יודעת את כל המילים, מילה במילה!! אומנם לקחו אימונים לא מועטים, אבל at last הגעתי ליכולת הזאת!! הא הא ^_^ אני לפעמים ניגשת לאנשים ופשוט מתחילה לבלבל להם את השכל עם זה (כיף). נ.ב עברתי טסט!! לילה טוב=]

למעלה