lyrics to send us off

noynav

New member
lyrics to send us off ../images/Emo168.gif

והפעם... vitamin!! ((:) כי זה אחד השירים, נו. [קישור למטה]
ולשאלות:
מה את\ה חושב\ת על השיר?
מתי שמעת לראשונה את השיר?
מהו המשפט האהוב עליך בשיר?
ציון לשיר מאחד עד עשר?
רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך?
ולסיום: "you stare at me like I'm a vitamin" , נורא כמה שהמשפט הזה מככב לי ביומן.

noynav

New member
וקישור לשיר.

העיקר אמרתי לעצמי לא לשכוח לשים. הנה.

itzikch

New member
אחחחחח איזה שיר כיפי לשמוע..

מה את\ה חושב\ת על השיר? שיר גדול ביותר מה שיפה הוא שר מקול נמוך לקול גבוה מתי שמעת לראשונה את השיר? בסוף שנה שעברה בדי וי די של רד רוקס משפט אהוב: Into the sleep machine I won't plug in, in fact I'd rather die before I will comply. To you my friend, I write the reason I still live, 'cause in my mind it's set; the vitamin is ripe to give זה החלק הכי טוב בשיר !!! ציון מאחד עד עשר: 9.5 תאמת לא היה מזיק שהיו שמים את השיר הזה בהופעה , כי בהופעות אחרות שהם שרים את השיר הזה יש קטע עם תופים עם ברנדון חוזה ובן משהו ממש חזק ברד רוקס כמו הקטעים של SSLW (תעשי בשיר הבא NEW SKIN :)

o pie

New member
VITAMIN

מה את\ה חושב\ת על השיר? שיר ענק. מהטובים בסיינס. מתי שמעת לראשונה את השיר? ביחד עם סיינס. השנה. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? האמת שאני לא מבין בכלל את הליריקס של השיר. אין לי משפט אהוב, אני רק אוהב את האנרגיות והמוזיקה. ציון לשיר מאחד עד עשר? 9.5 רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך? רציתי :) הייתי מסתפק בכל שיר מסיינס

AeroFan

New member
../images/Emo115.gif

מה את\ה חושב\ת על השיר? שיר ענק! מתי שמעת לראשונה את השיר? לא זוכר... לפני כמה שנים טובות מהו המשפט האהוב עליך בשיר? "You stare at me like I'm a vitamin" ציון לשיר מאחד עד עשר? 9 רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך? ציפיתי שהם לא יבצעו אותו כי בסיבוב הזה הם בכלל לא ביצעו אותו.. אבל כמובן שהייתי רוצה שהם יבצעו אותו, בלייב הוא נשמע פצצה!!

noynav

New member
ועונה, כי שכחתי.

שיר מדהים ^.^ הוא גם הצלצול שלי בפלאפון, בהתחלה עוד לא רציתי לענות לאנשים כי זה יפסיק את השיר. שמעתי אותו בערך חודשיים לפני ההופעה פעם ראשונה, כששמעתי את סיינס. המשפט האהוב, טוב לא משפט, אבל אני אוהבת את הקטע הזה: In a moment or two I realize, that the sphere, upon which I reside, is asleep on it's feet. should I go back to sleep? ציון לשיר: 10! :) רציתי מאוד, אבל בהתחלה כשהציגו את אינקיובס, לפני שהם עלו לבמה שמו את השיר הזה ברקע, די חלש אבל.. וכולי שרה להנאתי, זה היה נחמד. למרות שאין כמו לייב עם השיר הזה.

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo101.gif

מה את\ה חושב\ת על השיר? ממש אוהבת את השיר.. במיוחד את צורת השירה!!! מתי שמעת לראשונה את השיר? מזמן מזמן... מהו המשפט האהוב עליך בשיר? should I, should I, should I go back to sleep?.... You stare at me like I'm a vitamin..... ציון לשיר מאחד עד עשר? 9.5 רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך? הלוואי!!!

למעלה