lyrics to send us off

noynav

New member
lyrics to send us off ../images/Emo168.gif

~אני לא אשכח לשים קישור למטה, אני לא אשכח לשים קישור למטה~ והפעם.. כי אני יודעת שאתם מתים על השיר הזה: certain shade of green! ולשאלות:
מתי לראשונה שמעת את השיר הזה?
מהו המשפט האהוב עליך בשיר?
איזה ציון היית נותן\ת לשיר הזה מ-1 עד 10?
מחשבות? תהיות? שאלות בנוגע לשיר?
ודי לסקול לי את הפינה -.-

o pie

New member
תשובות

מתי לראשונה שמעת את השיר הזה? ביוטיוב השנה? מהו המשפט האהוב עליך בשיר? כל משפט בשיר מבטא אותו רעיון של המשפט שלפניו =\ אין לי משפט מועדף ממש. איזה ציון היית נותן\ת לשיר הזה מ-1 עד 10? 7.5 מחשבות? תהיות? שאלות בנוגע לשיר? השיר הכי אובררייטד של הלהקה.

L A D Y B U G 2

New member
אני (וואיי טוב לחזור לבית)...

מתי לראשונה שמעת את השיר הזה? לא זוכרת... ממש מזמן... מהו המשפט האהוב עליך בשיר? My sources say the road is clear, and street signs point the way... איזה ציון היית נותן\ת לשיר הזה מ-1 עד 10? 9 מחשבות? תהיות? שאלות בנוגע לשיר? אהמ... אני ממש אוהבת להשתגע עם השיר הזה ולהציק למשפחה שלי בפול ווליום!!! וכמובן
חבל שלא הייה בהופעה
אורטל.

itzikch

New member
What are you waiting for

שמעתי את השיר לראשונה בדי וי די של רד רוקס לפני חצי שנה בערך משפט אהוב: תאמת אין איזה משפט אהוב בשיר הזה ציון: 7 נדיב שיר חביב לא יותר מדיי

AeroFan

New member
מה נסגר איתכם

"חביב"?? אחד הטובים שלהם! מתי לראשונה שמעת את השיר הזה? לא זוכר מתי בדיוק אבל ממש מזמן וזה היה השיר הראשון מסיינס שתפס אותי חזק. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? What are you waiting for??? A- CERTAIN- SHADE- OF- GREEN איזה ציון היית נותן\ת לשיר הזה מ-1 עד 10? 10 מחשבות? תהיות? שאלות בנוגע לשיר? אחד השירים הכי טובים שלהם, שיר מקפיץ שעושה טוב, וחבל כ"כ שהם לא ביצעו אותו, אם הם היו מבצעים אותו פה האולם היה מתמוטט על בטוח...

AurelieG

New member
A certain shade of green ../images/Emo153.gif

מתי לראשונה שמעת את השיר הזה? מממ לא יודעת. כשהתחלתי לשמוע אינקיובס? מהו המשפט האהוב עליך בשיר? גם לי אין מעף... איזה ציון היית נותן\ת לשיר הזה מ-1 עד 10? 1000 זה שיר כ"כ טוב!!! בין הכי טובים (לדעתי..) מחשבות? תהיות? שאלות בנוגע לשיר? כמו כולם- חבל שלא היה בהופעה :(

fuckinGAL

New member
:)

מתי לראשונה שמעת את השיר הזה? לפני כמה חודשים אחרי ששמעתי את השיר באקוסטי בהופעה האקוסטית ביוטוב מהו המשפט האהוב עליך בשיר? I think I grew a gray watching you procrastinate איזה ציון היית נותן\ת לשיר הזה מ-1 עד 10? 9.5 מחשבות? תהיות? שאלות בנוגע לשיר? אני אוהבת את האנרגיות של השיר:)

Incubus Creep

New member
גם אני עונה:)

מתי לראשונה שמעת את השיר הזה? בתוכנית רדיו שעשתה ספישל INCUBUS לפני ההופעה.. בדיוק חזרתי מטיול שנתי וישר הלכתי למחשב לשמוע את התוכנית.. אבא שלי הוריד לי את תוכנה כדי לשמוע את התוכנית וחיפשנו את התחנה ואז כזה אבא שלי שואל אותי "זה זה?" ואני כזה, "אני לא מכירה את השיר הזה אבל אלה בהחלט אינקיובס" אפשר לזהות את הסגנון שלהם בלי בעיהXD הוא פשוט מיוחד.. וממש אהבתי אותו מהפעם הראשונה, זה כזה שיר של Head Banging וגם כל פעם שאני כועסת או מרגישה כאילו אני הולכת להתפוצץ אני ישר הולכת לשמוע את השיר הזה ובכלל שירים מסיינס.. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? What are you waiting for? A Certain shade of green?! איזה ציון היית נותן\ת לשיר הזה מ-1 עד 10? 10 מחשבות? תהיות? שאלות בנוגע לשיר? שיר ממש טוב.. הלוואי שאני אראה אותו אי פעם בלייב:)

למעלה