Mיטלמן, אפטר אפטר- מוקדש לכן, אפונת שלג

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שיני שום פרוסות-נצרבו ממש קלות

אני לא יודעת איך קוראים לכלי. החצי קנה אותו עבור השקשוקה של יום חמישי. אולי מעין סוטאז'?
 

אמרלדה

Active member
הבנתי. תודה רבה. גם בבוקר כשהמתהוללת ענתה

לא ראיתי את התגובה שלך.

מחבואים של תפוז...

לא להתעצבן !
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מעניין מה עוד מחקתי...


 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
Mיטלמן, אפטר אפטר- מוקדש לכן, אפונת שלג

הפעם עם שום ולימון - חצי כבר נזלל הישר מהמחבת...
 

אמרלדה

Active member
מה - סליחה על הבורות

אבל איך מגיעים למצב הזה?

קפוא?
מפשירים קודם? במיקרו? במים?
טרי? (אז אין מצב. בינתיים, אני לא מאנשי השוק. אולי עוד חודש...

זמן הקפצה? שמן? והשומים מהתחלה?
ורק בסוף את הלימון?

נו, תדברי מתחילית בבקשה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מרגישה מומחית כמו Mיטלמן
אז ככה

קניתי סתם במגה, לא בשוק, טרי, בקופסה כמו של תותים.
שמן זית, אש גבוהה, הקפצתי 2-3 דקות, הוספתי שיני שום פרוסות, הקפצתי עוד דקה שתיים. זריתי מלח גס, גרסתי פלפל שחור מעט וסחטתי קצת לימון מעל. גן עדן.
 

אמרלדה

Active member
בפירוש נשמע גן עדן. אנחנו מחפשים כאלה וטוב

שזה נגיש.

יופי, תודה רבה. מחר נקנה אפונת שלג, אי"ה.
 

אמרלדה

Active member
לא, זה שלקחתי יום חופש כדי לעשות סידורים

בבוקר בחוץ, אין לזה כמובן שום קשר לעובדה שפה הרבה יותר מעניין מסידורים. נכון?

אבל עד כאן. האושר, כבר נאמר, מתחיל במה שאתה צריך לעשות.

יום טוב שיהיה...
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
רגע, וזה שהחלטתי שאחרי הקפה אני מתחילה עם

רשימה של טלפונים שהזנחתי, בעיקר רופאים ושיינניות???? הרשימה מוכנה משבוע שעבר!
בושה וחרפה הפורום הזה.
 
למעלה