mיפגש קהילת גאווה צעירה- פרטים
!

sarah

New member
../images/Emo34.gif בעניין המפגש

1)איפה נפגשים? 2)איך נדע לזהות אחד את השני? 1)הצעה שלי במקום שאפשר לשבת בו, מול הקולנוע או משהו 2)אממ...
כך תוכלו לזהות אותי: שיער קצר חום אמממ...
מה עוד? כנראה שסוודר. באעבה, שרה

resputin

New member
Sarah, Darling

1) אני חושב שניפגש בקניון דווקא ליד המדרגות הנעות או משהו (נקים התנחלות*) 2) כנראה ששכחת שרובנו כבר ראינו אחד את השני.. או חלקנו. מי שמכיר יידע לאן ללכת, ומי שלא..אממ.. יפעל לפי התוכנית הסודית שלי ושל אבי שתפורסם בימים הקרובים
3) איך אשפר לשכוח אותך.? את ממש יפה

sarah

New member
הקפצה בזמן הבדיוק לא נכון ../images/Emo6.gif

ותודה לרספיוטין
)

LeeCooper69

New member
אולי נקים התנחלות בחוץ, ליד המזרקה?

היה רעיון ליד מקדונלדס אבל אני (ואני חושב שגם שרה) טבעוני(ם?) ככה שלא תודה. ליד המזרקה בחוץ, כולם יודעים איפה, כולם יודעים מתי (ב12!!!) וכולם יזהו שזה אנחנו... עדיקו יזהה כי יש לו תמונות שלי והוא בא עם החבר שלו. אני ומKה אפורה באים עם אורה ואז נפגוש אתכם (רספיוטין ושרה) וזהו. כל השאר יצטרפו למזרקה.

לירונר

New member
אמממ...

אני ורספוטין כנראה נזהה אחד את השני, ואת אבי אני אזהה בקלות (והוא אותי לטובתו
)

mיפגש קהילת גאווה צעירה- פרטים../images/Emo41.gif!

ביום חמישי הקרוב נפגש כל חברי קהילת גאווה צעירה בתפוז
למפגש מיוחד לכבוד חג החנוכה
נפגשים בשעה 13:00 בכניסה לקולנוע של קניון עזריאלי. המפגש קהילה עצמו יתרחש באחת הטיילות שבקניון, אבל כמו שאמרתי, נפגשים בשעה 13:00 בכניסה לקולנוע של עזריאלי...בתל אביב, כמו שאתם יודעים. איך מזהים אותנו
- או לפחות אותי, אני אבוא עם חולצה כתומה ומעיל רוח...לא קשה לזהות
אם מישהו צריך את מספר הפלאפון שלי במקרה ויסתבך בקניון עצמו, אפשר לפנות אליי במסרים... המפגש עצמו יעסוק במספר נושאים, ביניהם כמובן מחלת האיידס...נשתדל שבמפגש הזה כל חברי הפורום יכירו אחד את השני יותר טוב
מקווה שתגיעו
שוב- חמישי הזה, כניסה לקולנוע בקניון עזריאלי, שעה 13:00- תהיו שם!

למעלה