m. את אל תגידי מלה...

m. את אל תגידי מלה... ../images/Emo120.gif

ראו נא כמה עולמנו קטן..... משום מה, בשעות לא שעות אתמול בלילה, חשבתי פתאום על זה שיש יותר מדי נושאי פולמוס בין משנה תורן לביני (הצבא, בעלות על מר מומין וכיו"ב), ושאולי הגיע זמן שנלבנן בשיחה ישירה. כך נשלחה לה הודעה ממני למר תורן, עם הודעת אישור ל ICQ. היום היינו שנינו מחוברים באותה שעה, קשקשנו קצת, רבנו על הנושאים שצוינו לעיל (לכוחותנו שלום), ופתאום, בלי אזהרה מוקדמת, אומר לי המשנה "רגע, שם המשפחה שלך לא מתחיל ב... ?" וכשגרת בירושלים, זה היה בשכונת .....?" בשלב זה הוא קיבל פקודה להתקשר, ולאחר כ-30 שניות התברר שלפני שהלה התמנה לתפקיד חובש צבאי, הוא כיהן כבן כיתתי בתיכון. אני חוזר ומדגיש: מלה אחת מצידה של .m על גורל תיתקל באלימות קשה מצידי. רות עבור.

אלי פלס

New member
מילה מM, מילה ממני. מה זה משנה?

קח מילה ממני על גורל. והפעם M על הכוונת...

marco

New member
ולמרקו יש כל כך הרבה מה לומר על זה

והוא כמעט התאפק. אבל פטור בלי כלום אי אפשר, אז סיפור שהיה כך היה. מרקו השתתף השבוע בישיבת עבודה. הוא נזקק רק לרמז קטן ומקרי אחד כדי להבין שלמולו בישיבה יושב אחד מאושיות הפורום הזה ופורומי תפוז בכלל.למרות שאני הבנתי את זה רק אחרי כמה ימים ואני בטוח שהוא כלל לא הבין, נותר לי רק לומר: ג´רי אופה יפה - נעים להכיר.

../images/Emo2.gif המציאות עולה על כל דמיון...

זה היה ממש ממש מוזר. וכמו שהטרמפיסט כבר אמר לי, יש אנשים שמקימים דתות חדשות בעקבות אירועים כאלה...אבל לא אני. נראה לי שיש כבר מספיק. אני אסתפק בידיעה שיש לי מוח אנליטי מדהים, ושהצלחתי לחבר פרטים קטנטנים ושוליים מהעבר הרחוק, בצירוף עם אינטואיציה שלא מהעולם הזה, ולגלות זהות מלאה של בן אדם שמדבר איתי באיי סי קיו...מדהים. הטרמפיסט הוא בן אדם רציני, ולמרות חילוקי הדיעות בינינו (בנושאים הקשים והחשובים שהוא כבר פירט) שמחתי לגלות שיש לנו גם תחומי עניין משותפים...
אז זהו....לא נראה לי שהגורל לקח פה חלק (למרות שלפעמים יש לו יד בעניין) אבל זו הייתה חוויה מעניינת שררק הדגישה את הכותרת לעיל. תהנו היום ב"לילה"...וד"ש ל - M

InnerKid

New member
בסופו של דבר הכל תלוי במשקפיים שאנו

לובשים עלינו שליהם אנחנו מפרשים את המציאות. לי יש כמה וכמה זוגות

זורבבל

New member
אתם מעניקים משמעות חדשה לגמרי

למושג "עולם קטן"
פשוט מוזר, מעניין, מדהים, ...

Blackice

New member
מילה אחת הה? ../images/Emo6.gif על מתמטיקה שמעת?

אבל באמת מגניב...
ארז

.m

New member
אני לא אמרתי...

"פגישה מחודשת - בין אם עברו רגעים ספורים, או גלגולי חיים - אכן מובטחת לאלו שהיו חברים" (ריצ´ארד באך) נשיקות mai נ.ב. יקירי,אתה לא יכול לנקוט באלימות, אתה פציפיסט...

אם אני לא טועה...... ../images/Emo120.gif

זה לא היה "לאוהבים"? אגב נכון, אני פצפיסט, אבל לעומת זאת מיודעי המחודש פה הוא קרבי ביותר.....

.m

New member
אתה טועה...

אבל אתה מוזמן לפתוח את "תעתועים", ולבדוק...
mai

למה כולם רוצים לאמץ אותי?

רשימה של אנשים שביקשו (חלקם כבר אימצו) לאמץ אותי: משנה תורן טרמפיסט מרקו m מרמלד מי עוד בא? יאללה, אני אהיה הילד של כוווווווולם!

.m

New member
משנה תורן, תוציא את ערכת ה ../images/Emo101.gif

תנשום עמוק ותרשום לעצמך משהו להורדת לחץ הדם. עכשיו, כשנרגעת - כל אח של מומין נחשב כמאומץ באופן אוטומטי. אגב, אם אתה מכיר את הטרמפיסט מהתיכון יש סיכוי (יותר מ-) סביר שגם אנחנו מכירים...
שיהיה לך סוף שבוע של גשם (איזה כיף שכבר הגיע החורף...) mai

i love u

New member
סבבה... רק שאלה קטנה לפני ההרשמה...

אין הנחה לבעלי כרטיס חברי מועדון???
שבת שלום אוהבת אותך, יפעת

למעלה