MACROים או ACTIONS בפרימייר. אפשרי?

Alkup

New member
MACROים או ACTIONS בפרימייר. אפשרי?

אני רוצה לעשות משהו עם המון תמונות סטילס שסרקתי, ולכולם יהיה פחות או יותר את אותו הקטע והזמן על המסך. את כולם אני אגדיל מ-%80 ל100%, עם קרוס דיסולב, או שלחלק גדול אני אעשה PAN על התמונה וכו' וכו'. העניין הוא שזה נראה לי מטורף לעשות את זה לכל תמונה בנפרד (ואני מתכוון ה-ר-ב-ה תמונות...) יש דרך לעשות את זה בבום לכולם? כמו אקשן בפוטושופ או מקרו במקומות אחרים? לתשובתכם ועזרתכם אודה, אורי.

roli

New member
אם הבנתי אותך נכון

ואתה רוצה להעביר על הרבה שוטים את אותם אפקטים וMOTION אז מספיק שתעשה את זה לשוט אחד, תעשה לו COPY ואז תסמן את יתר השוטים ותלך ל edit- paste atributs ושם תשנה את הנקודה ל settings ( או בקיצור- Crtl+Alt+Shift+I).

Alkup

New member
כן. הבנת נכון.

1. וואו כל הכבוד, זה אחלה דבר! 2. אני עובד עם פרימייר 5 והוא לא נותן לי לעשות את זה על כמה קטעים ביחד (אצלי זה CTRL+ALT+SHIFT+V , וזה נקרא PASTE SPECIAL). אני חיישב בכל פעם לסמן רק מקטע אחד. אולי יש משהו שלא מצאתי?

roli

New member
ההבדל-

PASTE משכפל את השוט יחד עם האפקטים שלו, ו paste atributs רק מעביר את האפקטים שעל השוט לכל יתר השוטים המסומנים. בקשר לגרסה 5.1, אני לא זוכר מה היה הקטע שם אבל אני די בטוח שגם שם אפשר לעשות את זה לכמה שוטים ביחד. בכל מקרה- שדרג את עצמך! :)

Alkup

New member
כן כן...

השדרוג יגיע מתישהו... כשגם תהיה לי תחנת עבודה נורמלית שתומכת בלכידת וידאו. עד אז אני כנראה אסתדר עם מה שיש. בכל מקרה תודה רבה! אורי.

למעלה