MAD MAN FM - מה אתם אומרים ?

U G I

New member
MAD MAN FM - מה אתם אומרים ?

תחנת הרדיו האינטרנטית שהתחילה כפרוייקט לקיץ הקודם,
ממשיכה עד היום לנגן לנו לו"ז שבועי מגוון ביותר.
צוות שדרנים ואנשי הפקה שעושים הכל מאהבה להיפ הופ.

כמה כל אחד מכם שומע ?
האם אתם מהאנשים שמריצים את התחנה ברגע שהגיעו הביתה?
האם יש תכנית קבועה שאתם שומעים?

מה יש לכם להגיד.. חברי הפורום? בנושא תחנת הרדיו המהפכנית הזו ?
תחנת רדיו רק של היפ הופ.
לא מעט חברי פורום לוקחים חלק קבוע בצוות הרדיו, נשמח גם לראות מה יש לכם להגיד,
או אולי לספר לגבי העבר/עתיד של התחנה, או סתם חוויות .

אז מה נאמר ?

TrOuBLE1

New member
בתור מאזין קבוע

אני יכול להגיד שהתחנה מלאה פוטנציאל אבל לוקה באובר חובבנות.
זה כמובן ברור מאילו שתחנה בחיתוליה תיהיה פחות מקצועית מתחנות אחרות
אבל עדיין יש הרבה מקום לשיפור מבחינת שדרנים,מיקסים,תכנים וסאונד....פאק צריך לעשות משהו בקשר לסאונד
אני כן יכול לציין לטובה את אור עמית שעושה עבודת קודש ומתן ואסף שפשוט כיף לשמוע את השטויות שהם מריצים
.וכמובן צ'ול ואוטי שמקדישים מלא זמן ואנרגיות לבייבי שלהם.
מה שכן מישהו צריך להרים את הכפפות ולהתחיל לקחת את זה יותר ברצינות

dogma3

New member
בהתחלה שמעתי קצת

אבל זה כל כך חובבני שלא הייתי מסוגל לשמוע יותר

אבל אני שומע בפודקאסט את סאדיילופובייה וריימז אן רידמס האינפנטילי

וממליץ בחום על באבא גנוש מרדיו 106 פשוט מוזיקה מעולה

Killo Vat

New member
אחד הפרוויקטים המרגשים

ויש לי העונג לקחת בזה חלק.

השדרנים הולכים ומתמקצעים, אלה שרציניים נשארים וגם מקדמים בדרכם את עסק. לדוגמא, מעגל הפריסטייל של מאד-מן ששודר ע"י אור עמית ומתן שרון (השותף שלי לתכנית).

נכון, הציוד לא ברמה גבוהה, השידורים נוטים להיות חובבניים מידי פעם, אבל אני יכול להעיד על כך שלתכנית שלנו יש גרעין קטן של מאזינים, ואם חיזקנו אצלהם את האהבה להיפ-הופ - אני מבסוט.

אות הקין היחיד שמכתים את התחנה, זה העובדה שהיא הביאה את זיסי לעולם.

dogma3

New member
אני בכלל חשבתי שזי סי זייף את התגובה של אורי

כדי להתסיס את כל הסצינה

וגם נראה לי שאם רמי קלינשטיין ירשום תגובה בביקורת על ריטה
זי קיי וסקיי יהיו שם כדי לריב

Or Amit

New member
אז הנה השנקל שלי בנושא

קודם ככל אני חלק מהתחנה הזו מיום שבו היא עלתה לאוויר (בעצם שבוע אחרי, בשבוע הראשון הייתי במילואים) וקרוב לשנה אחר כך אני חושב שאנחנו נמצאים באיזו צומת דרכים.
לא מיותר להגיד גם שכל מי שקשור לתחנה הזו - החל מאנשי מאד מאן עם הציוד, או.טי וצ'ול על ההפקה הכללית וההרמה של הפרוייקט הזה ושאבה על הניהול היום-יומי בחנות - עושה את הכל בהתנדבות ובאמת מתוך רצון לדחוף את הדברים קדימה (לא רק בהיפ-הופ, אלא במסגרת תרבות הרחוב בכלל)

אבל הרדיו לא מצליח לצמוח מעבר לגרעין המצומצם הזה של הכמה עשרות מאזינים, ולכן הוא לדעתי לא ממצה את המטרה שלו. המטרה היא להגיע לכמה שיותר אנשי היפ-הופ בארץ (וגם בעולם. הידעתם שיש לנו שדרן מהולנד בתחנה?) ובשביל זה אנחנו צריכים עזרה גם מהאנשים מסביב לפמפם את זה לחברים שלהם.
אגב, לא צריך את המחשב בבית כדי לשמוע, אפשר להוריד לאייפון\סמארטפון שלכם אפליקציה בשם USTREAM ולחפש mad man fm ולהאזין משם

אגב 2 - כל מי שרוצה לקחת חלק בתחנה הזו אנחנו נשמח. אם זה בהפקת ימי שידור, להיות שדרנים (בהנחה שאתם יכולים להתחייב לאיזה שעה בשבוע), לעזור עם אתר האינטרנט או 'סתם' לפרסם בפייסבוק. למי שיש רעיונות איך אפשר לדחוף את השיט הזה קדימה - יאללה, תעלו הצעות. נשמח לשמוע.

באופן אישי אני גאה שיוצא לי לקחת חלק בכזה מיזם.

ובמאמר מוסגר - כל מי שהההיפ-הופ בארץ חשוב לו צריך לחשוב האם הוא יכול לעשות משהו כדי לקדם אותו. זה יכול להיות ברדיו הזה, זה יכול להיות כמו שUGI עושה כאן עם הפורום וזה יכול להיות אפילו ברמה של לשתף שירים לחברים שלו ולחפור על אמנים מסוימים (לי זה עבד אפילו באוניברסיטה עם חבר שהתייאש מההיפ-הופ המקומי עד שהשמעתי לו את ממשיכים לבעוט)

U G I

New member
בקיץ הקודם

ניסינו להרים שידור שבועי של גולשי תפוז, יצא קצת צולע לפי מה שאני זוכר
ננסה לחשוב על משהו לקיץ הקרוב
אשמח לרעיונות ולאנשים שרוצים לתת יד .

למעלה