madman's wife למי שלא מכיר

misheani

New member
הרבה לפני...

ב-2004 יצא האלבום הראשון. זה שיר עוד מהתקופה שמבול היה באנגלית.

מיץ פזי

New member
מההופעות בסולסיק ההופעה היחידה

שהוא מופיע בה זו ההופעה עם יהלי סובול בבארבי ב- 2004... אבל אין לי מושג.. מישהו מתנדב לשאול? :)

misheani

New member
זאת הופעת ההשקה של האלבום הראשון.

מן הסתם, ההופעה ההיא היא לא הפעם הראשונה שהיא שרה את השיר (מה גם שהקריינית ברדיו אומרת, "שיר ישן של רונה קינן"). חוץ מזה, זה לא מדויק- יש הופעה ישנה ובלתי מתוארכת, באיכות מזעזעת, המכילה שירים נדירים לא מעטים והיא עוד עם אדם שפלן- שב-2003 לדעתי כבר לא עבד איתה. מההקלטה הזו הכרתי את אשת המשוגע עוד לפני ההופעה הראשונה שלי, שהיתה ההיא ההסטורית עם יהלי ושות'. תמיד אפשר לשאול מישהו מהפורום בהייד פארק, זקני השבט הנעלים.

מיץ פזי

New member
נכון נכון אני יודעת

שזה לא מהתקופה של ההופעה, אני גם זוכרת שהקריינית אומרת "שיר ישן של רונה קינן".. התכוונתי שאני לא יודעת ממתי השיר, בגלל שזה המקום היחיד בו שמעתי אותו.. חשבתי שזה הופעת השקה של האלבום הראשון.. אבל לא הייתי בטוחה.. בכל מקרה כנראה שלא שמעתי את ההופעה הזאת בגלל האיכות

מיץ פזי

New member
חזרתי עם תשובות :)

ורוני צדקה.. על פי מקורות מוסמכים madman's wife הוא שיר מאוד ישן שהיא הופיעה איתו כבר בשנת 2000, בהופעה הראשונה שלה...

מיץ פזי

New member
אכן כן ../images/Emo163.gif

ואין בעיה.. it's my pleasure... דרך אגב.. למה את לא כותבת את החתימה שלך בשפת המקור..? (je ne regrete rien... אם הבנתי נכון :) )

העתקתי את זה מספר אחד

כי כעקרון אני לא יודעת צרפתית [הוו למה בחרתי ערבית
] והמשפט הזה היה בספר, והיה גם ת'תרגום.. אז השארתי את זה ככה חח

למעלה