Madonna - Music

Esta Noche

New member
Madonna - Music

יצא לי בערך מתחילת אוקטובר לשמוע את מדונה והבנתי כמה הפסדתי שלא באתי להופעה בקיץ.
כרגע יצא לי להקשיב ל: MDNA,Hard Candy,Ray Of Light,American Life,True Blue ואני מתכוון לשמוע את Music,ואני דיי מסתייג ממנו.
העטיפה דיי מרתיעה אותי - ובכלל שיר הנושא סביר,ובקליפ היא נראית כמו סרסור במכונית (מצטער,ככה אני חושב
) בכל מקרה רציתי לדעת אם יש רצועות ששווה לשמוע באלבום,
ובכלל אם יש לכם רצועות מועדפות מאלבומים מסוימים ששווה לשמוע,- אשמח להקשיב!

Material Boy

New member
ההמלצה שלי למיוזיק

What It Feels Like for a Girl - יתכן ואתה מכיר כי יש לזה קליפ, אם כי בקליפ הוא בגרסה שונה. שווה לך בכל מקרה לשמוע את שני הגרסאות.
Gone - שיר ממש מרגש בעיניי.
את Don't Tell Me אתה בוודאי מכיר מהקליפ :)
אני אישית גם ממש אוהב את I Deserve It, למרות שאני מודה שלקח לי זמן להעריך אותו ממש.
Amazing גם מאוד מומלץ בעיניי.
Impressive Instant הוא שיר מדהים בעיניי, למרות שאני מעדיף את הביצוע המעט יותר רוקיסטי שלו בסיבוב ההופעות Drowned World Tour. שווה לך מאוד לראות את ההופעה עם השיר הזה.
ובכלל, אם בא לך להחשף גם להופעות של מדונה, ולא אהבת את השיר Music, אז לפחות שווה לך לראות את ההופעה איתו בסיבוב ההופעות The Confessions Tour, אני מקווה שאתה תאהב כמוני. ואגב - אם תרצה המלצות להופעות אז בכיף :)
ישנם הוצאות של האלבום שגם כוללות את החידוש שמדונה ביצעה לשיר American Pie של דון מקליין.

ובכל מקרה אני ממליץ לך להאזין לאלבום כולו. סביר להניח שכמו בכל אלבום יהיו רצועות שתאהב יותר ויהיו כאלה שפחות.

לגבי המלצות לשירים מאלבומים אחרים, אפשר לפתוח על זה שרשור ממש ארוך (ובכיף
), אבל כדאי להתקדם עם מדונה לפי אלבומים לפי דעתי, הסדר הכרונולוגי פחות חשוב.
מה שכן, אחרי שתסיים עם האלבום מיוזיק, אני ממליץ בחום על האלבום Confessions on a Dance Floor. בו לא אוכל להמליץ לך על שיר בודד כי בעיניי זה אלבום ששומעים מתחילתו ועד סופו כרצועה אחת. הוא מאוד ייחודי בכך שיש מעברים המחברים בין שיר לשיר וזה הופך אותו לחוויה אחת ארוכה.

ואם בא לך אז אתה בהחלט מוזמן להצטרף אלינו לפורום

GM1988

Well-known member
עד היום, Music, הינו האלבום היחידי

שאני שמעתי הכי פחות מכל אלבום אחר שלה.
בתקופה שהוא שוחרר, מאד הלהיב אותי הסינגל ה1, והקליפ, וגם הייתי בסך הכל שנתיים בהיכרות שלי עם המוסיקה שלה,
והכל דרך MTV, VH1 שאפשרו את ההיכרות עם הוידאו קליפים והופעות וכדומה ...

אהבתי טיפה גם את Don't Tell Me כשיצא ... אבל לאורך השנים, שום דבר לא עבד במיוחד עם האלבום הזה אצלי.
יש בו משהו שלא מתאים לי כדי להתחבר אליו, לרצות לערבב שירים ממנו כשאני מערבב מכל מיני תקופות וכו'...
והאמת גם בDWT השירים לא היוו עבורי התפעלות כלשהי שעשתה לי הרגשה אחרת מהם.
בקיצור, זה אלבום, שחוץ מאולי השיר What it feels like for a girl בגרסה שלו מהקליפ, וMusic שמאד אהבתי ממנו,
אני לא חושב שזה אלבום שבכלל בקוו של אלבומים של מדונה מ3 עשורים ביחד.
פשוט לא.

ו - אני מאד שמח שאחריו בא American life והאלבום COADF (בלי להזכיר בכלל את "הארד קנדי" האגדי).

Material Boy

New member
לי דווקא קשה להסכים

ואפילו עוד יותר קשה לי להסכים לגבי דעתך על הביצועים ב Drowned World Tour.
הביצוע של Impressive Instant היה פנומנלי.
Paradise עם הוידאו המדהים שלו כבש אותי לחלוטין.
הרמיקס של What It Feels Like for a Girl, ובהמשך ביצוע שלו בספרדית כ - Lo Que Siente La Mujer כאשר הוא מתחבר ל La Isla Bonita האגדי - היה מושלם.
אחרי שצפיתי בו בפעם הראשונה (כאשר שידרו אותו ב- Yes מעט לאחר צאת הDVD) חשבתי את מה שאביחי פעם ציטט - אם מדונה היא לא אלוהים, אז היא לפחות עושה חיקוי ממש טוב!

וסתם במקרה צפיתי בסיבוב הזה לפני יומיים, ונזכרתי למה כל כך אהבתי אותו.

GM1988

Well-known member
היו רגעים שאהבתי מהמופע

כמו הפתיחה עם SFL וImpressive Instant שבא אחריו...
שוב, זה לא היה ה-מופע שלה בעיניי, רחוק מאחד שצפיתי בו לפחות 10 פעמים לאורך 12 שנים.
רחוק מלהביא אותי למסע כלשהו שקיים בכל הופעה של מדונה כמעט.

בדרך כלל אנשים נוהגים לזכור משהו שקרה להם בפעם הראשונה, ולמעשה, ההופעה הזו הייתה הראשונה אי פעם שראיתי של מדונה במלואה, וכבר בזמנו, וגם אחרי זה, עד היום, לא מצאתי את עצמי מתלהב ממנה, רוצה לצפות בה מדי פעם וכו'...

בין הדברים היחידים שאהבתי במופע, הייתה הגיטרה שמדונה ניגנה בה! זה היה משהו שהקפיץ אותי פתאום...
כלומר, ידעתי שמדונה ניגנה בצעירותה, שהיא למדה וכו'...
וזה היה מן רגע שבו היא "חזרה לשורשים", הביאה משהו שהיה קשור להתחלה שלה לפני האלבום הבכורה ושאר הבלאגן.
והיו עוד כל מיני דברים קטנים שסחפו ונהניתי, ושוב ושוב, כמופע מלא, כמופע של מדונה בתחילת העשור הקודם - זו ההופעה שהכי פחות נהניתי בה, ואולי תשתנה דעתי אחרי צפייה בה היום, ואולי לא, בכל מקרה, שמח שלאנשים יש את ההופעה הזו גם כדי להוסיף לאחת הטובות של מדונה.

GM1988

Well-known member
אהה וכמובן Paradise!

שכחתי להזכיר את השיר שהוא מבחינתי המאסטרפיס של האלבום כולו - Paradise.
זה שיר שההפקה, המילים, ההגשה והסגנון ייחודיים ואחד הטובים והמיוחדים שבסגנון האלקטרוני שמדונה אי פעם עשתה!
את "אמריקן פאי" לא כללתי מאחר ומדובר בגרסת כיסוי, מעולה ללא ספק, אך לקחתי בחשבון את השירים המקוריים שהוקלטו ל"מיוזיק".

לגבי אלבומים אחרים ושירים מהם, אני אסתכל ואזכר מה מומלץ לדעתי, ואכתוב אולי בהמשך ... : )

לילה טוב ובוקר קרב ומקסים לכולכם!

tali44

New member

בהתחלה לא הבנתי מה כולם מתלהבים מהשיר הזה, אבל פתאום "גיליתי" אותו בשלב מסוים. את הייחודיות והעומק שבו.

tali44

New member
גם אני לא מתה עליו...

ואני חייבת לציין שאני לא סובלת את השיר "Music", ואני גם לא אוהבת את הקליפ שלו.

אבל יש שם כמה רצועות "נידחות" שממש שווה לשמוע, כמו: I Deserve It, Paradise, Amazing, וכמובן - Don't Tell Me.

למעלה