MAGICAL MYSTERY TOUR

MAGICAL MYSTERY TOUR

תגידו, יצא לכם לראות את ההופעה של להקת MAGICAL MYSTERY TOUR ששרה שירים של הביטלס? אני חייבת לומר שהייתי בהופעה שלהם פעמיים במועדון הבארבי והגעתי עם ציפיות לא גבוהות במיוחד, והם הפתיעו אותי. ברור שאי אפשר להשוות אותם לביטלס, אבל זה בהחלט לא מבייש...

חה!

אם תרדי למטה כמה שרשורים, תראי שחברי הלהקה הם חברי כבוד פה בפורום.

nowhere woman

New member
...

אני לצערי, עוד לא הייתי בהופעה שלהם, אבל יש כאן לא מעט שהיו ואמרו שהם מצוינים. גם אח שלי ראה אותם פעמיים בהופעה ונהנה מאוד. דרך אגב, חברי הלהקה גולשים כאן בפורום

מאור 87

New member
באופן ספונטני - עוד 50 דקות..

מישהו בא להופעה של הMMT בבארבי בכפ"ס?

charmingirl

New member
הייתי אמורה ללכת.. ../images/Emo4.gif

הבריזו לי,קודם חברה שלי, עכשיו עוד אנשים.. וכ"כ תכננתי על ההופעה הזאת השבוע!

הופעה של ה-mmt בכפ"ס!

הייתי אתמול בהופעה שלהם והיה פשוט אדיר! זו כבר ההופעה השנייה שאני רואה והם פשוט מעולים... למרות שהיו כמה טעויות (או שאולי רק אני שמתי לב אליהם?)... ומאור גם היה אמור לבוא אבל הוא סתם עצלן... היה ממש טוב. וקיבלתי את המקל של כרובי! גרופית שכמותי...

מאור 87

New member
סתם עצלן?? ../images/Emo12.gif

לא היה לי איך להגיע.. ואת היית רעה ולא הסכמת להסיע אותי..

charmingirl

New member
תגרמו לי לקנא, למה לא.. ../images/Emo10.gif

אוףףףף וכ"כ תכננתי ללכת להופעה הזאת!!! אני כבר שבוע שלם עוברת ליד הלוח מודעות ורואה פרסומת של זה ומחייכת שאני הולכת לזה! אבל לאאאא, חברה שלי ביטלה לי, אח"כ ידידים שלי לא הודיעו לי מה נסגר עם זה.. גררר...

אני גם רוצה ללכת!!!!

אני גם רוצה ללכת ל"מג'יקל מיסטרי טור". ראיתי על זה בטלוויזיה ב"פנאי ובידור" יווו, בא לי ללכת!!!!

Another Girl

New member
אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה

לשרשר. זה אומר ללחוץ על "הוספת תגובה" בהודעה שקשורה לנושא ולא על "הודעה חדשה" בראש העמוד. אני גם ככה אשרשר את זה וחבל סתם לעשות לי עבודה.

למעלה