תודה לך magy!!! מאושרת להיות פה
וגם אני ב-ה-ח-ל-ט מאושרת, שמחה ונהנת שאת נהנית שאני נהנית (וזה מה שנקרא אגב, "אני אוהב, אתה אוהב, והיא אוהבת..." של התרנגולים הזכורים לטוב) להיות פה אתכם ובהחלט מגיעה כל הקרדיט להוגת הרעיון אבל גם לך על ניהולו. ואכן כבר הפצתי את השמוע בין החבר´ה והמשפחה בייחוד ""חבר"" מיוחד ומסוים מאוד שכרגע נמצא "בין עתלית לבין חיפה" משום ש"כלא 6 שם נמצא ואם נ(ת)רצה לראות אותו, בכלא 6 נמצא אותו וואי לי וואי לי וואי לי", וזאת מן הסיבה ש"סיגריות מעשנים 5, זה חביבי כלא 6. ובכל זאת מעשנים 20 מטבק של מזרונים. וואי לי, וואי לי, וואי לי" וגם מהסיבה ש"יש להם קצין משנה - וואללה ילד בן 16, יש להם קצינת מיון - וואללה על המשקל של המיון"... זה ש"קוראים אותו החבר´ה רפי לירי". (נו את בטח זוכרת אותו ומכירה אותו לא פחות טוב ממני
)
) ובכל אשר קשור לדמי ההרשמה, המזומנים והכיבוד שיהיה במפגש (ואני כולי תקוה שאכן תהיה הסכמה כללית) אשמח במקום להביא את כל ה"אוטו עם הבאפלה", כולל ה"תפוזים-ש´כוליות" ואף אני מתחייבת להביא לכם זאת בשלמות ולא ל"שתות לכם חצי".
(ואילו אגב רק קצה קצהם של זכורונותיה של ילדה בת 4 דאז - אז מה דעתך על הילדות שלי???) אז אכן שימשיך להיות כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!! ושזהבוש אכן תעשה חיים בקניה ושתחזור בשלום ובכלל שיהיה רק "יופי טופי (וגם זה סוף סוף) בזיל הזול" -מגיע (לנו, לא???)
אז נשתמע בהמשך, ניבה.