magy!!! ברכות,

NOK6476

New member
magy!!! ברכות, ../images/Emo49.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo39.gif

איך לא, אני בעצמי רוצה להודות לך על הגיית הרעיון המקסים והנפלא הזה, ויישמו וניהולו הלכה למעשה באופן מקסים ונפלא עוד יותר!!! שוב, שאי ברכות
!!! ותודה מכל ה-
!!!
גם בהמשך, ניבה זהר

magy

New member
שמחה שהצטרפת אלינו, ניבה

אני נהנית שאת נהנית להיות פה איתנו.. אבל בנוגע להקמת המקום, הרעיון לא היה שלי....(ראי באגרת המנהל שם למעלה למעלה.....יש הקדמה וקרדיט להוגת הרעיון....).. ואכן הרעיון היה מקסים ונפלא.....ועודו...... יופי שבאת....מותר להביא חברים, חברות, קרובים, משפחה, דמי הרשמה, גם מזומנים הולך.....
))))) הכיבוד במפגש....מחכים לזהבוש מקניה, כן, קניה שבאפריקה, שתגיע למפגש.....פה בארץ........ אוטוטו.......אם תהיה הסכמה כללית......גם נפגש........ שימשיך להיות כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

NOK6476

New member
תודה לך magy!!! מאושרת להיות פה

וגם אני ב-ה-ח-ל-ט מאושרת, שמחה ונהנת שאת נהנית שאני נהנית (וזה מה שנקרא אגב, "אני אוהב, אתה אוהב, והיא אוהבת..." של התרנגולים הזכורים לטוב) להיות פה אתכם ובהחלט מגיעה כל הקרדיט להוגת הרעיון אבל גם לך על ניהולו. ואכן כבר הפצתי את השמוע בין החבר´ה והמשפחה בייחוד ""חבר"" מיוחד ומסוים מאוד שכרגע נמצא "בין עתלית לבין חיפה" משום ש"כלא 6 שם נמצא ואם נ(ת)רצה לראות אותו, בכלא 6 נמצא אותו וואי לי וואי לי וואי לי", וזאת מן הסיבה ש"סיגריות מעשנים 5, זה חביבי כלא 6. ובכל זאת מעשנים 20 מטבק של מזרונים. וואי לי, וואי לי, וואי לי" וגם מהסיבה ש"יש להם קצין משנה - וואללה ילד בן 16, יש להם קצינת מיון - וואללה על המשקל של המיון"... זה ש"קוראים אותו החבר´ה רפי לירי". (נו את בטח זוכרת אותו ומכירה אותו לא פחות טוב ממני
)
) ובכל אשר קשור לדמי ההרשמה, המזומנים והכיבוד שיהיה במפגש (ואני כולי תקוה שאכן תהיה הסכמה כללית) אשמח במקום להביא את כל ה"אוטו עם הבאפלה", כולל ה"תפוזים-ש´כוליות" ואף אני מתחייבת להביא לכם זאת בשלמות ולא ל"שתות לכם חצי".
(ואילו אגב רק קצה קצהם של זכורונותיה של ילדה בת 4 דאז - אז מה דעתך על הילדות שלי???) אז אכן שימשיך להיות כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!! ושזהבוש אכן תעשה חיים בקניה ושתחזור בשלום ובכלל שיהיה רק "יופי טופי (וגם זה סוף סוף) בזיל הזול" -מגיע (לנו, לא???)
אז נשתמע בהמשך, ניבה.

magy

New member
ניבל´ה......איזה יופי שאנשים צעירים

מגיעים לפה.........
)))))))))))))

NOK6476

New member
הי magush "שבוע טוב ואליהו הנביא"..

בוקר טוב וסליחה על הה"צתה" המאוחרת שנכפתה עליי בעל כורחי, מאחר ונקראתי S.O.S לביתה של חברתי שהאקס (ליתר דיוק האוקס - {OX}) שלה איים לעשות בה שפטים וזאת לאחר המעצר השלישי שהוא ישתחרר ממנו (לא ברור לי למה ומה קורה בכלל לבתי המשפט והמשטרה בארץ הזאת בזמן האחרון - אבל כמון זה לא הנושא כרגע עד כמה שהוא חשוב, כואב וטעון וגם כמובן שזה לא המקום והפורום, אבל בהחלט היה לי חשוב להבהיר ולהתנצל על סיבת העלמותי למשך שעות כה ארוכות ובטח שלא להשאיר אנשים "תלויים באויר" בלי להודות להם ובפרט שלאחר כשמקבלים אותי בכזה חום למקום מסוים כמפי שאת עשית בפורום זה). ובכן, תודה לך מגי מכל הלב הן שוב על קבלת הפנים החמה והן על הפורום שבהחלט זורק אותי אחורה בכיף לילדות ולשנות ה-60´ ולתקופה שבה עדיין היינו שלושתינו בבית (ו"בשלושתינו", כוונתי היא אלי ולאחי ואחותי הבוגרים ממני, למעשה הם בשכבת הגיל שלכם; אחי הבכור - 50 ואילו אחותי - 46) ובכך להחוות ממש בצורה חיה ומוחשית ממש את הכל יותר מאשר "סתם" הליכה תיאורטית לבד לאור הזכרונות והנוסטלגיה ובכלל כיף שוב (ושוב תודה לך על כך מכל הלב) להרגיש את התחושה הנפלאה הזאת שלהחשב הצעירה או כאילו על תקן ה"אחות הקטנה" או לפחות בין הצעירים (מאחר ושמתי לב כי כבר לפורום בכיף הצטרפו גם כאלה שהם יותר צעירים ממני כמו יפעת* {כפי שהיא מכנה את עצמה בפורום} שהיא כפי שהיא ציינה בתשובתה לשושו בנוגע לקייטנות של אגד ודן שנגענו בהם קודם לכן במסגרת הנושא של החופש הגדול וכמו ה""תינוק"" שבחבורה - oren, שרק לפני עשרים יום - כפי שהוא טוען מלאו לו 19). אז שוב תודה, ושיהיה לך ולכולנו המשך בוקר, יום ושבוע טובים (והפעם בלי מרחאות ו"אליהו הנביא"
) רוגעים ורגועים, חייבת כרגע להתחפף משום שהגלישה כעת על חשבונה של חברתי ולהשתמע בכיף בערב,
ניבה זהר

למעלה