MajorGad....

MajorGad....

הייתי היום בשבט שלך (מצדה) תגיד זאת רק אני או שיש לכם מזנון בשבט????!? יש לכם שבט נחמד.. דרוש קצת הרבה ניקיון...(תתחילו להעביד את החמשושים בימי עבודה..)

MajorGad

New member
למה לא אמרת שלום?

כן יש לנו מזנון. באת ביום פעילות, אז סביר להניח שהשבט יהיה מלוכלך, תבואי לפני יום פעילות ותראי עד כמה הוא מצוחצח ונקי (וטוב שאת חמשושית כי זה לא נוגע לגבי חדר שכב"ג). ובאמת, היו הרבה אנשים לא מוכרים היום בשבט, היה משהו מיוחד לחמשושים בבית פיליפס\מצדה?

לא ידעתי שאתה שם...

והחדר שכב"ג שלכם אכן נראה זוועה. ביום שני יש יום צמיד בגן הבוטני...והחמשושים של ההנהגה שלנו מעבירים אותו.. בעקרון זה היה מן קורס הכנה והמצאנו תחנות וכאלה דברים היינו צריכים להיות בבית פיליפס אבל עברנו את כל הפעולה בשבט שלכם... חיפשתי תמחסן שלכם.. אבל לא ראיתי אותו...(רציתי לראות איך הוא נראה) רגע משהו לא מסתדר לי.. באיזה ימים הימי פעילות שלכם? ועוד משהו אתה בא היום למשחק? (נראה לי הוא בגימנסיה שוב..) בכל מקרה רוב הסיכויים שאני אהיה שם משמונה בערב בערך...

את יודעת מזה גדוד צמיד?

בכל מקרה גדוד צמיד זה גדוד של ילדים מפגרים (פיגור שכלי עיוורים לקויי שמיעה וכדומה...) אז יום צמיד זה יום שכל הגדודי צמיד וגם בתי הספר למפגרים מגיעים לאיזשהו מקום והצופים מעבירים להם יום כיף כזה...

smiley18

New member
אז זהן ש..

אני מדריכה ומרכזת את פרוייקט צמיד אצלנו בשבט.. שנה ראשונה שלנו.. חברה שלי ואני ייסדנו את הגדוד.. ואנחנו מאוד נהנות איתם.. הם מקסימים.. וזה מאוד מספק.. היום צמיד לאיזו הנהגה זה??

MajorGad

New member
הייתי כחצי שעה

בין 18:00 ל18:30 סיימתי ללמוד ב-18:00 ימי הפעילות שלנו הם רביעי ושבת. המחסן שלנו הוא במקום שיש סככה בשבט...כלומר קצת מאחורה, בצד שפונה לבית פיליפס.

אההה....

הייתי בשבט שלכם בשעות האלה... מי יודע אולי ראינו אחד את השני ולא ידענו מזה... ולא פלא שלא ראיתי ת´מחסן שלכם לא הלכתי כ"כ רחוק... אגב איפה אתה לומד? מוזר שהימי פעילות שלכם הם ברביעי ושבת... בדרך כלל הימי פעילות של השבטים שלא צריכים חוצניקים הם בשלישי ועוד איזה יום לא זוכרת... ואז זה לא מתנגש להם עם הפעולות שיש לשבטים שהם מדריכים שם...

MajorGad

New member
אין קשר לחוצניקים

ונסביר קצת את הסיבה למה ימי פעילות הם יום רביעי. דבר ראשון, למיטב ידיעתי כל השבטים בהנהגה ימי הפעילות שלהם הם שלישי ושבת. ועכשיו הסיבה: שבט מצדה היה ממוקם בחצר הגדולה של הגמנסיה, אך לאחר זמן מסוים הוא היה צריך לעבור למקום אחר, לכן הוא עבר לבית פיליפס ואחרי זמן קצר בנו את בית נועה ולשם עברנו וזה המבנה הנוכחי שלנו. אוקיי ועכשיו את שואלת מה הקשר? שבט מודיעין היה ממוקם ליד, וכדי שלפחות יום פעילות אחד לא יתנגש עם השני (לגבייום שבת אין מה לעשות) העבירו את שלנו ליום רביעי. וכן, לי זה יוצא מצוין, אני בא להדריך בימי שלישי ושבת בעומר ויום רביעי אני עובר פעולה במצדה. אני לומד בגמנסיה ואת איפה? רנה קאסן? דקל וילנאי? פסגת זאב?

אהה.... נחמד נחמד...

הימי פעילות שלנו הם גם ברביעי ושבת...אבל לא בגלל שאנחנו ליד מודיעין... אתה לומד בגימנסיה נחמד...ילד מהגדוד שלי פעם למד שם עד שהוא עבר דירה... אני לומדת כרגע בגבעת זאב... שנה הבאה אני אלמד ברנה קסין...

MajorGad

New member
מאגניב..

מי זה האישיות הזאת? אולי אני מכיר... שנה הבאה תמסרי ד"ש לאנשים מגדוד דגן, מגל וגליל משבט העומר

אין סיכוי....

שאתה מכיר אותו... בכל מקרה קוראים לו מתן שבתאי... אה אבל אחותו עדיין לומדת בגימנסיה...היא שביעיסטית או שישיסטית אנלא בטוחה... אני גם לא זוכרת תשם שלה אני אברר לך...(אם אתה רוצה)

קארין שבתאי

אוו קיי יש לי עוד משהו להגיד... המדריך הדפוק שלי אמר לנו שהוא טעה ואנחנו יוצאים במחזור השני... זה באסה לא רציתי לצאת במחזור השני אבל יש הרבה יתרונות... כמו למשל שכל השטח כבר גרוף ויש עוד שאין לי כח לרשום... בכל מקרה אני אראה אותך כי אתה יוצא לשני המחזורים... ו...אוי שיט היה לי עוד משהו להגיד ושכחתי איך אני שונאת שזה קורה לי!

MajorGad

New member
דווקא לי מחזור שני יוצא מצוין

אחרי מחזור אחד שיהיו לי חניכים מעצבנים ביותר, אני אעביר מחזור שני בסוטול עם כל שאר האנשים שאין להם תפקיד הדרכתי....(רשו"דים, חוצניקים של מחזור ראשון, עציצים וכדומה).. ד"א, שכב"ג בחר אצלכם, ראש חלוץ מחנ"ק, ראש מטבח וכיו"ב?

אני אישית...

שונאת את העציצים אצלנו...הם לא עושים כלום וזה מעצבן (שאני אומרת לא עושים כלום זה נגיד עזרה בהרמת בינינים וכדומה) והשכב"ג הדפוק שלנו לדעתי יבחר את הראשים איזה שבוע לפני המחנ"ק...

למעלה