make a jazz noise here

grand wazoo

New member
make a jazz noise here

שלום! לכל אוהבי הגאז והזאפה באשר הם.אחד הדיסקים הטובים ביותר שזאפה הוציא הינו make a jazz noise here"ובגלל שזה פורום גאז החלטתי לכתוב עליו . הידסק בעיקרו מכיל קטעים אינסטרומנטליים,הוא סופו של הג´אנר הג´אזי הזאפאי, והוא יביא הנאה לכל המעריצים של הסולואים של זאפה ונגינתו העשירה. בדיסק משתתפים כלי רוק מסורתיים ומתלווים עם אקסטרא keyboards וקרן.הדיסק כולו לקוח מהופעות חיות והוא באיכות טובה! הדיסק מספק ראייה טובהעל סגנונו של זאפה ומומלץ בחום! חוץ מזה אני לא מבינה הרבה בגאז אבל יש נגן אחד טוב שיצא לי לשמוע, נגן סקסופון בשם joshua redman!

jam292

New member
זאפה .....

מכיר את האלבום ....והוא נחמד מאד ..... [גם אני לא ממש מבין בגאז ...ולא יודע כמה גאז יש באלבום ..מלבד השם] ממליץ על האלבומים [בטח מכירה] : hot rats - 1969 , zoot-allures-1976 shut up n play yer guitar - 1981 סט של 3 דיסקים אינסטרומנטליים עם הרבה מאד גיטרה סולו של זאפה . [טוב ...יש עוד ....]

OBZ

New member
ZAPP

אני חושב שהדיסק שנשמע הכי "ג´אזי" של זאפה זה GRAND WAZOO זה דיסק "ביג באנדי" שכזה , מאד מומלץ ויש דיסק שמומלץ לכוווול אוהבי הבלוז ומוזיקה טובה בכלל: HOT RATS דיסק שרובו אילתורים מצוינים ויש כהמה יציאות קומפוזיציוניות מבריקות דיסק חובה

למעלה