MAKE IT OR BRAKE IT פרק 7

MAKE IT OR BRAKE IT פרק 7

נדמה כאילו הסדרה לא מתקדמת. שוב קלואי וסטיב, שוב אמילי נגד לורן, פייסון דובון הבלרינה, קיילי שמתקדמת ומתקדמת בהתעמלות וממשיכה לרזות (לדעתי זה יפה). אבל הפעם יש חידוש: החלפת המאמנים סשה בלוב ומרטי ששניהם נהיו כבר דיי סיסי ופתאטיים, למאמנת עם ביצים, אלן ביילס. סוף כל סוף קצת "דם", נמאס מהשיחות מוטיבציה האלה. מה הייתי רוצה שיקרה בהמשך הסדרה? קודם כל שפייסון תפרוש סופית מההתעמלות ומהסדרה. שיכניסו את קיילי פרקר לנבחרת במקומה, ושהיא תתחיל להיות חלק מהדמויות הראשיות. שסטיב יפסיד בבחירות לקים. שסשה יתחתן עם סאמר. ושבאמת יפסיק לאכול קורנפלקס כל הזמן. שקלואי לא תספר לסטיב שהיא תפסה את לורן באמצע סקס עם קרטר, תמשיך לצאת עם סטיב ולורן תכבד את זה בזכות העובדה שקלואי שומרת על סודה. שלורן וקרטר ימשיכו לצאת. שקיילי תרזה עוד ותתקדם עד שהיא תעקוף את ג'קי צ'אן או איך שלא קוראים לסינית הזאת. שבריאן אח של אמילי יקום מהכסא גלגלים ויתחיל לעשות בלגן. גם כן חנון. שאוסטין טאקר ימשיך לעשות מסיבות מגניבות. שייראו יותר את נסטיה ליוקין או מתעמלות אחרות. מה אתן הייתן רוצות שיקרה?

אמא לה3

New member
וואו! אז נתחיל

קודם כל, לדעתי, הפרק הזה הרבה יותר טוב מהקודם, סוף סוף ראינו קצת התעמלות לא? מה הייתי רוצה לראות בהמשך הסידרה: פייסון - לא הייתי רוצה לראות את פייסון מתפוגגת אלא כן לראות אותה מתחילה את החיבור בין בלט להתעמלות. קיילי - הייתי רוצה כבר שיראו איך ה"הפרעת אכילה" בהתהוות משפיעה לרעה על היכולות הגופניות שלה - משהו כמו בסרט "גוף מושלם" זוכרים? אמילי - שתמשיך להוכיח שהיא כן שווה את ההשקעה. לורן - שתכנס להריון לא רצוי מקרטר... והייתי רוצה כן לראות מתעמלות רלוונטיות אמיתיות בסידרה (ונסטיה לויקין כבר לא רלוונטית לצערי) נק' מעניינת שלדעתי הפרק הזה עלו עליה זה השאיפות של אלן בילס כמתעמלת להגיע לאולימפיאדה (מה שלא קרה) ואת זה שהיא מיישמת את השאיפה הזו להתעלל באמילי על זה שהיא מרדנית ובכל זאת זוכה להגיע להשגים.

לגבי אמילי

אמילי מרדנית ומצפצפת על החוקים. אפילו באותו אימון נבחרת בפרק האחרון היא בורחת מהאולם (כשהיא שמעה שסטיב מממן אותה), וזה לא מוצדק לדעתי לברוח מהאולם, גם כשאתה שומע בשורה שלא מוצאת חן בעיניך. פעם אחר פעם, אמילי מעמידה את האמת שלה לפני החוקים של ההתעמלות, כלומר היא "לוקחת את החוק לידיים" ואם נראה לה שהיא צודקת היא הולכת בדרך שלה. לא מגיע לה לזכות בהישגים ולא מגיע לה להיות בנבחרת! ואם כבר אנחנו בנושא, אז גם פייסון, תסלחו לי, נהייתה ממש חצופה בזמן האחרון! איך היא מעיזה להתנגד לסשה ולהגיד את דעתה בצורה כל כך בוטה, להתנשא מעליו, להפנות לו את הגב, ולהעיר לו הערות כמו "מי אוכל קורנפלקס לארוחת צהריים", לבוא אליו "הבייתה" באמצע ארוחת צהריים, כבר כמה פעמים, ולהטיח בו דברים ואז ללכת. להתווכח איתו כל הזמן. ולמרות הפלפלים שהיא הכינה לו והחיוכים הדביליים שלה, אף פעם לא שמעתי ממנה מילת תודה! תודה פשוטה

אמא לה3

New member
לגבי פייסון

אולי זה יקרה בפרק האחרון של העונה... פייסון תגיד תודה לסשה על זה שסבל אותה (זה ילווה בחיוך כמובן) לורן תגיד תודה לרופא (שיעשה לה הפלה) אמילי תגיד תודה למשטרה (שישחררו אותה אחרי שיגלו שלא היא דחפה משלשלים לקיילי) קיילי תגיד תודה לאמילי על המשלשלים שהיא תתן לה לסיוע בהפרעות האכילה המשובחות... סאמר תגיד תודה לכל מי שיציל אותה מסשה קלואי תגיד תודה לסטיב על הכסף שהוא זורק עליה קים תגיד תודה לכל מי שיקח אותה ל"לה פריבילג'" קרטר יגיד תודה לאלוהים על שהציל אותו ממלתעותיה של לורן. שכחתי מישהו????

נעממהה

New member
הסרט גוף מושלם נגמר בצורה רעה

אם אני זוכרת נכון הגיבורה בסרט פשוט גומרת עם ההתעמלות ודווקא הבולמית (אחת החברות שלה לקבוצה) מצליחה להתקדם ולהשתפר. סיום מאוד גרוע לסרט- גם מבחינה חינוכית (כדאי להיות בולמים לא? מצליחים בכל זאת בהתעמלות...) וגם מבחינת הצופים. זה מה שאת מאחלת לקיילי?? אני הייתי רוצה, כמו שאמרת, שבאמת יראו שיש השפעה רעה על ההתעמלות אבלואז קיילי תתעשת ותבין מה היא עושה לעצמה.

אמא לה3

New member
זה לא שאני באמת

מאחלת משהו כזה לאף אחד בעולם, תאמיני לי, מניסיון... וכן הייתי רוצה שכן יראו איך הפרעת אכילה פוגעת בגוף ובטח בהתעמלות, הרי אם ניקח את הרעיון שהסדרה הזו היא לבנות הנעורים והן אמורות ללמוד משהו מזה, אז כן הייתי רוצה שיראו שיש פגיעה כתוצאה מהפרעת אכילה (ורק לזה התכוונתי בדוגמא מהסרט, לא לזאת עם הבולימיה שהצליחה..) אגב, מה דעתך על היחס של אלן בילס לאמילי?

NBI2

New member
טוב...

פרק קצת מעצבן בכלל לא רואים יותר את בקה וזה מרגיז אותי אני דווקא בעד אמילי, מזכיר לי מאוד את קטלינה פונור (אהובתי הנצחית, כולכן יודעות את זה) השיחת מוטיבציה של מרטי עם אמילי היתה כזו מוזרה זה היה מין "תזכיר לי שוב מי אתה ומאיפה באת?" הדאגה של משמה פרקר ממש מזויפת, זה מוזר שאף אחד מהחברות של קיילי לא שמה לב לזה (חוץ מפייסון שהתייחסה רק לאפשרות של פציעה) אני לא חושבת שלורן תתחיל לכבד את קלואי בזכות הסוד, אני חושבת שהיא פשוט תבין את הפרנציפ ותתחיל לסחוט אותה על כל מיני דברים. את האמת, התגעגעתי לאוסטין. נורא בא לי שקיילי ואוסטין יהיו ביחד! נראה לי מתאים שפייסון תפרוש מהתעמלות פעילה ותעבור להיות מאמנת של ילדות קטנות ותבין תוך כדי את כל מה שסשה ניסה ללמד אותה עד כאן חפירתנו להיום.

למעלה