make it or break it

Tammie

New member
make it or break it

לפני כמה זמן באתר ג'ימאניה פורסם פוסט על תכנית דרמה אמריקאית של ה- abc שעוסקת בהתעמלות. אני לגמרי התמכרתי! בתוכנית מסופר על 4 מתעמלות עלית בארה"ב שהמטרה שלהן היא להגיע לאולימפידה. אז אומנם זו תכנית דרמה שעוסקת הרבה בחיים האישיים של המתעמלות ופחות בעבודה באולם, אבל בסך הכל תכנית מקסימה שמציגה את האולם הקשה של התעמלות תחרותית. זה קישור לפוסט בג'ימאניה על התוכנית: http://gymania.net/?p=1029 והנה הקישור החשוב מכולם- קישור לאתר בו ניתן לראות את כל פרקי הסידרה: http://www.free-tv-video-online.info/internet/make_it_or_break_it/season_1.html הקישורים מחולקים לפי פרקים וכל פרק יש הרבה קישורים. מומלץ כמובן לבחור בכישור fast או avrage כי הם יותר מהירים אבל בחלק מהפרקים אין וחייבים להסתפק ב- slow הפרקים הראשונים באיכות לא רעה, אבל בעונה השנייה (מפרק 11) הם כבר באיכות מצויינת. העונה השנייה משודרת כרגע בארה"ב. הגענו כבר לפרק 16. כל יום שלישי מתפרסם פרק חדש שאפשר לראות. בנוסף אפשר להיכנס לאתר של abc http://abcfamily.go.com/abcfamily/path/section_Shows+Make-It-Or-Break-It/page_Detail באתר אפשר לשחק משחקים שקשורים לסדרה, לראות קליפים על הצצה לפרקים הבאים וגם לראות פרקים מלאים, אבל השירות הספציפי הזה עובד רק בארה"ב.... ממליצה לכל חובבת התעמלות!

אמא לה3

New member
תודה תודה תודה

אני מבטיחה לראות היום בערב ולכתוב על התוכנית.... הלוואי ויום אחד תהיה בארץ תוכנית על התעמלות, איזה הזוי זה....

אמא לה3

New member
או קיי התמכרתי..

סידרה קצת קלישאתית אבל עדיין מקסימה, זורמת ומעניינת כמו כל סידרה לכל המשפחה. אני עושה עכשיו מרתון של העונה הראשונה בתקווה להגיע במהרה לעונה השנייה ו"ליישר קו". אשמח לפתוח דיון עם כל מי שצפה/צופה בסידרה.

Tammie

New member
זה נכון - הסדרה טיפה קלישאית

אבל היא בסך הכל ממש טובה. תגידי לאיזה פרק הגעת ואני אכתוב בהתאם.... אני לא רוצה לעשות לך ספויילרים :)

Tammie

New member
אה סבבה

זה כבר נחשב עונה שנייה הם פיצלו את זה. כנראה שהם לא היו בטוחים שאנשים יאהבו את התכנית אז לא עשו יותר פרקים.

MayTheBee

New member
תודה תמי!

חיפשתי איפה אפשר לראות את הפרקים, תודה! אני אוסיף את הקישורים לג'ימאניה היום, עם קרדיט לך כמובן :) לא הכל עובד לי, אבל זה יותר ממה שהיה לי עד היום.

אמא לה3

New member
סיימתי לראות (תקציר קצר)

את הפרקים עד פה....(פרק 16) אני ממש מחכה לראות כבר את הפרק החדש. אז ככה, הסידרה אמנם עוסקת במתעמלות עילית בארה"ב, החלק הראשון עוסק בהכנות שלהן לאליפות הארצית, שם יקבע מי המתעמלות שיבחרו לנבחרת האמריקאית. אנחנו מתוודעים לאינטריגות ולתככים שיש בין ההורים/מאמנים/מתעמלות, כשאנו עוקבים אחרי 4 מתעמלות עיקריות 1. לורן- מתעמלת מצויינת אשר תעשה הכל על מנת לזכות בתחרות גם אם זה באמצעים לא כשרים. 2. פייסון- המתעמלת הבכירה הטובה והרצינית בקב'. ישרה כמו סרגל ההתעמלות היא מרכז עולמה ושום דבר מעבר לזה לא חשוב. במהלך התחרות הארצית, פייסון מובילה עד אשר היא נפצעת קשות בנפילה מהמקבילים, מה שמותיר אותה עם פציעה קשה בגבה וגניזת החלום להתעמל יותר. 3. קיילי- מתעמלת יפיפיה אשר בסתר עוברת על "החוק" שאומר שאסור לצאת עם בני המין השני, לקיילייש חבר אשר מתעמל איתן והם עסוקים בלהסתיר רת הקשר מההורים/החברים/ ובעיקר המאמן. 4. אמילי- מתעמלת חדשה שמגיעה להתאמן ב"רוקס", לא באמת מתקבלת ע"י החברות לקב'. בתחרות הראשונה, לורן מנסה לגרום לכישלונה של אמילי ע"י שינוי המרחק של המקפצה מהסוס ואכן אמילי מתרסקת בקפיצה. אמילי לא מוותרת ובקפיצה השנייה משיגה תוצאה גבוהה ועוקפת את לורן הזועמת. 5. מרטי- המאמן האהוב של ה"רוקס"- נוטש בפתאומיןת את הקב' שבועות לפני התחרות הארצית בעיקבות סחיטה של אבא של לורן שחשף שמרטי מנהל רומן עם אמא של קיילי. 6. קלואי קמיטקו- אמא של אמילי, אם חד הורית, צבעונית (וקצת פריחה), המגדלת את שני ילדיה (בריאן הנכה ואמילי). קלואי מתמודדת עם בעיות פרנסה ויחסים אישיים. בעונה הנוכחית, מנהלת רומן עם אבא של לורן (לזוועת הבנות). 7. קרטר- החבר של קיילי, מתעמל מוצלח ב"רוקס", בעיקבות חשיפת הרומן שלו עם קיילי, קרטר מושעה מהנבחרת ולא יוכל להתחרות בתחרות הארצית. 8. סאמר - הארוסה של אבא של לורן (מגולמת ע"י קנדיס קמרון מ"צער גידול בנות"), בחורה אינטלגנטית ומקסימה שמתמודדת עם הקינאה וחוסר הקבלה של לורן. לקראת סוף העונה סאמר עוזבת את אבא של לורן אך נשארת בקשר חם עם לורן. 9. קים קילר- אמא של פייסון, אשה חזקה ואסרטיבית, חכמה ורגישה, לאחר שמרטי המאמן עוזב, קים מקבלת על עצמה את ניהול הקב' ביחד עם המאמן סשה הקשוח, קים מתפקדת כאמא רגישה לשתי בנותיה, כמנהלת הקב' וכאשה תומכת בבעלה אשר נאלץ לעבוד מחוץ למדינה. 10. סשה בלוף - מאמן אגדי שלאחר זכייה במדלית זהב באולימפיאדה נעלם באופן מסתורי, הוא חוזר לאמן את ה"רוקס" לאחר שאבא של לורן משכנע אותו. סשה הוא מאמן קשוח ביותר שדורש מהמתעמלות שלו נאמנות ומחוייבות מוחלטת. המחוייבות והעקשנות שלו מובילות את פייסון קיילי, אמילי ולורן לזכות בתחרות ולהבחר לנבחרת הלאומית, קיילי זוכה באליפות והופכת להיות אלופת ארצות הברית. 11. סטיב טאנר- אבא של לורן, בחור אגרסיבי המתפקד כמנהל, סוכן והחבר הכי טוב של לורן. סטיב לא בוחל בשום אמצעי על מנת להבטיח את זכייתה של ביתו בתחרויות, הוא סוחט את מרטי וגורם לו לנטוש את הקב' ולעבור לדנוור, הוא זה שמביא את סשה ל"רוקס". סטיב הוא חד-הורי שמהווה את כל עולמה של לורן, אשר מתקשה לקבל את העובדה שהוא יוצא עם סאמר וממררת לה את החיים. אלו הן הדמויות המובילות כשאנו מתוודעים לדמויות המשנה (החשובות לא פחות) כמו ההורים של קיילי, החבר של אמילי (מוסיקאי בשם דמון), אחיה של קיילי ואחיה של אמילי ואביה התומך והרגיש של פייסון.

Tammie

New member
איזה תקציר נפלא!

אני שוב חוזרת על ההמלצה לראות את התכנית.

אמא לה3

New member
תמי, הבטחתי שאמצא את רשימת הכפילות המתעמלות

Series Stunts Gregory J. Barnett .... stunt coordinator (19 episodes, 2009-2010) Carolyn Day .... gymnastics coordinator / stunts (16 episodes, 2009-2010) Karin Silvestri .... gymnastics coordinator (11 episodes, 2009-2010) Tarah Paige .... assistant gymnastics coordinator / stunt double: Ayla Kell / ... (6 episodes, 2009-2010) Mark Rayner .... stunt coordinator / stunt rigger / ... (5 episodes, 2009-2010) Jeffrey G. Barnett .... stunt coordinator / stunts (4 episodes, 2009-2010) Adam Popp .... stunts (4 episodes, 2009) Michael H. Barnett .... stunts (2 episodes, 2009) Shauna Duggins .... stunts (2 episodes, 2009) Nicole Butler .... gymnast double (unknown episodes) Jessie Graff .... gymnastics stunt double (unknown episodes) Bill Leaman .... utility stunts (unknown episodes) Steven McCain .... gymnast double (unknown episodes) Jessica Miyagi .... gymnast (unknown episodes) Heidi Moneymaker .... gymnast double (unknown episodes) Lindsay Orton .... gymnast double (unknown episodes) Meggin Penkal .... gymnast double (unknown episodes) Ashley Postell .... gymnast double (unknown episodes) Tasha Schwikert .... gymnast (unknown episodes) Chrissy Weathersby .... stunts (unknown episodes)

נעממהה

New member
הדמויות המשניות הכי חמודות!!!!

אני חייבת להגיד שאני מתה על ליאו אח של קיילי וגם על דמון!!!!!! הם פשוט חמודים:))

למעלה