Make It Or Break It

Xx ofek xX

New member
Make It Or Break It

אני בפרק 14 בעונה הראשונה והחלטתי שזאת סידרה ממש מעצבנת. אבל אני ימשיך לראות אותה כי זה מעניין
מה שמעצבן אותי בסידרה הזאת זה שלבנות שם אכפת רק מלנצח! כשהפייסון הזאת נפצעה היא לא הייתה עצובה מזה שהיא לא תתאמן יותר, היא היתה עצובה רק מזה שהיא לא תלך לאולימפיאדה ולא תנצח! הם בכלל לא נהינות מההתעמלות עצמה, רק מהניצחונות.. בכלל, הבנות האלה לא ניראות כמו מתעמלות (לורן ופייסון שמנות, אמילי ממש ממש גבוהה) זה באמת הם עושות את התרגילים או שזה כפילות?

Tammie

New member
ברור שזה כפילות...

למרות שראיתי סרטון מאחורי הקלעים ועשו להן אימוני התעמלות במשך חודש לפני התחלת הצילומים, אז הן כן יודעות אלמנטים מסויימים. פייסון הייתה רקדנית. מה שצריך לזכור זה שזו סדרה אמריקאית טיפוסית שבמקרה עוסקת בהתעמלות ולכן לא הכל מושלם. אני כן חושבת שמה שמניע מתעמלות ברמה כזאת זה הרצון לזכות. הן מתעמלות כל יום המון שעות (למרות שזה לא בדיוק נראה ככה בסדרה...) והיא אפשר להינות מכל רגע. מה שגורם להן להמשיך הוא הרצון לזכות במדלייה. שאלה שמעניינת אותי- הבנות הרי כל הזמן מדברות על לונדון 2012, אתן חושבות שהסדרה תמשיך עד אז?

Xx ofek xX

New member
יכול להיות

אבל עדיין, בכלל לא רואים שמדי פעם סתם נחמד להם להיות מתעמלות, לפי הסידרה זה נראה כיאלו זה משהו נוראי יכול להיות שהסידרה תמשיך עד אז אבל זה בטח תלוי ברייטינג, אם היא כבר לא תהיה ריווחית בטח לא ישדרו אותה

אמא לה3

New member
סידרה אמריקאית...

הסידרה הזו נועדה ומיועדת לגיל ההתבגרות, לא באמת למתעמלות. לדעתי, כל הנגיעה להתעמלות היא על בסיס, אף אחד שלא מהענף לא באמת יודע מה הולך כאן, ולכן מה שנציג זה כאילו "זה". בכל מקרה, אולי אם הייתי בת 14-15 הייתי מקבלת הכל כ" וואו!" אבל בגילי (הקשיש יש לומר *אוראלי...) אני באמת לא מתייחסת לסידרה ברצינות, יש כמה נושאים מעניינים, יש התעמלות, יש בגדי גוף יפים ויש איזו עלילה באמצע...זה נחמד אך ורק כי זו התעמלות, אם זה היה על כל ענף אחר, לא הייתי טורחת לעקוב. מה שכן, אני מאמינה ויודעת שאם נשווה את ההתעמלות או היחסים בסידרה למציאות, אני כן מאמינה שיש הרבה קווים משותפים. אני מניחה שאם היתה בארץ קב' גדולה של בנות סניור באותו גיל, המתמודדות על אותו הדבר, אולי כן היינו יכולים לצפות למערכות יחסים כאלה או אחרות. גם ביחס למתעמלות תחרותיות באשר הן, אני מאמינה שאלו שמגיעות לרמה הגבוהה ביותר עדיין אוהבות את זה, האימונים קשים, ההפסדים ברמה החברתית לא קלים בכלל והסיכוי שהן יגיעו לטופ עולמי כלשהו, גם לא גבוהים בכלל (אם כי קיימים במידה מסויימת), בלי אהבה ומחוייבות עצומה להתעמלות ולמאמנות, הן פשוט לא היו ממשיכות.

למעלה