make it or break it

חסוי2222

New member
make it or break it

שלום :) שמעתי על סדרה שקוראים לה "make it or break it" שמסופר בה על 4 בנות מתעמלות וחשבתי שאולי מישהי מהפורום ראתה את הסדרה.. אז אם למישהי יש אתר אינטרנט או קישור לשלוח לי אני מאוד אשמח(= רצוי מאוד עם תרגום לעברית. תודה רבה וחג שמח!

אמא לה3

New member
אכן ראינו את הסידרה

סידרה חמודה מאד..קצת הזוייה אבל ממש סידרה לבנות בגיל ההתבגרות...יש הרבה התעמלות.. בכל מקרה, קישורים לצפייה ישירה אפשר למצוא בגוגל..לי אין..סורי, מאמינה שיש כאן לבנות קישורים. צפייה מהנה

durd

New member
אני ממש אהבתי את הסדרה

ממליצה מאוד :) האמת שלפני שראיתי ניסיתי לחפש עם תרגום, אבל לא מצאתי. בסוף ראיתי בלי תרגון, אבל בכל מקרה האנגלית די פשוטה ובסה"כ מבינים הכול. הנה קישור לאתר שיש בו גם את העונה הראשונה וגם את השניה, בלי תרגום : http://tv.blinkx.com/show/make-it-or-break-it/7cyhL_uprGavKpR18RoCa9162Wc#s1e1 ודרך אגב שמעתי שאישרו בחברת הפקות של הסדרה או משהו כזה עוד עונה ! :)

יש כבר עונה רביעית

כולנו בפורום ראינו את הסדרה בזמן שהיא שודרה בעונות הראשונות, ודנו כל שבוע בפרק שהיה. לא מצאנו תרגום. העונה הראשונה והשנייה נמצאות ברשת, באתרים רבים. העונה השלישית והרביעית (משודרת כרגע אם אינני טועה) משום מה לא עלו לרשת, או, שעלו לרשת אבל לא ניתן לצפות בהן מישראל. הדבר קשור לזכויות שידור וזכויות יוצרים.

orelushg

New member
יש הכל ביוטיוב :p

טוב אז ככה בספטמבר הייתי חולה איזה שבועיים בבית, אז היה לי מלא זמן לראות את הכל, אז עשיתי מרתון על MIOBI. עד עונה 3 אם אני לא טועה יש ביוטיוב, אחלה איכות, יש גם כאלה שהם לא נגמרים אחרי 10 דקות, יש כאלה שהם ממש כל הפרק, שזה בערך 40 דקות נראלי. ובע"ה באביב אמורה לצאת העונה הבאה... האנגלית ממש פשוטה, ולא קשה להבין, וזה עוד עוזר לשפר אותה עוד :p ת'כלס סדרה נורא חמודה, ואם הרבה התעמלות, ויש להם אולם מעולה :p חחח... אממ זהו תהני!!!!

למעלה