Malic acid ומגנזיום

JacobSk

New member
Malic acid ומגנזיום

לפני שבועיים וחצי התחלתי לתת לבני את הMALIC ACID ומגנזיום.עושיתי את זה כי הילד שלי עדיין לא יחול לעשות קאקי בישיבה בשירותים.הוא תמיד בה ומבקש חיטול .כל הניסיונות שלנו להשיב אותו על אוסלה ניכשלו הוא ממש צעק ולא הסקים לשבת.ניסינו סיר ניסינו סולם עם קיסה על אסלה לא אזר כלום.בפגישה אחרונה שהייתה לי עם חיים רוזנטל סיפרתי לו על בעיה הזאת.הוא אמר לי שלפי ניסיון שלו זה סימפטום הרלה מאלומיניום.והמליץ על תכשיר הומיופטי אלומינריום(אם אני לא טוא בשם) אני לא רציתי להשתמש בתכשיר הזה והזכרתי שבזמנו ששקלתי אפשרות כלציה קראתי על חומצת מאליק כדטוקסיקטור טוב לאלומיניום בשילוב מגנזיום. הזמנתי מוצר מפרוטרה.והתחלתי לתת במינון של כמוסה אחד 500מג פעמיים ביום עם אוכל ומגנזיום גליצינת.עז אחרי שבועיים יש לבני קפיצה קוגנטיבית חזקה.הוא עבר טסט אצל פסיחולוגית בגן שלו לקרעת ועדת הסמה עם ציונים גבוהים שלא היונו חולמים עלהם עו לפני חודש.ועוד דבר אחד ,בני החליף את העדיפויות באוחל.הוא התחיל לאכול בסר כמו שילדים אחרים אוחלים שוקולד.הוא עדיין עושה קאקי עמידה אבל קפיצה התפתחותית בזמן כ"כ קצר מרשימים מאוד.

vered73

New member
יעקב, בבקשה תוסיף מידע על הטעם, מרקם,

וכדומה על מנת שאראה איך זה משתלב עם צוציק. (שכידוע בררן במזונו). ולינק, שכחת לספר לנו על הלינק. תודה, ורד

JacobSk

New member
ורד,חומצת מאליק בה בכמוסות

שפותחים עז נירה כמו אבקה שבכלות נמס במים.טעם די חמוץ אבל שמוסיפים דבש עז אפשר להגיע לטעם סוויר.צריך לקחת בחשבון שמוסיפים מגנזיום גליצינת שטעם שלו מער.בקיצור בני עושה פרצופים אבל בסוף מככים כי הוא קבר יודע שאין לא ברירה.שער הדברים תראי בתגובה למסר של רז.

razgalili

New member
איזה יופי על הקפיצה

האם יש לך מידע על שימוש במאליק אסיד לקילציה של אלומיניום? האם הילד עכשיו מוכן לשבת על השרותים?

JacobSk

New member
כן רז, יש לי מידה

פעם ראשונה קראתי על מאליק בדו"ח של DDI לפני כמעת שנהתיים שפעם ראשונה עושינו בדיקת שערות.עז אלומיניום היה ממש בסוף הסקלה בתחום אדום.הם כתבו שמאליק עובד מצוין ככלטור של אלומיניום לפי תגובות של לכחות.אבל עז לא רציתי להתחיל עם כלציה כי מצתי מידה שאלומיניום מוסיפים במים בארץ לצורך סניטרי והיה לי ספק בקשר תוצעות האלה.עז אנו החלפנו קלי מתבח מאלומיניום לקלים מיציקה ואחרי 8 חדשים עושינו שוב בדיקה ואלומיניום ירד לחצי סקלה אבל עדיין היה די גבוה.באותה תקופה התחלתי להיות דילר של DDI וראיתי הרבה בדיקות שער אומנם לרוב הבדיקות אלומיניום היה גבוה אבל לא באותה מידה כמו אצל בני.אבל טיפה אחרונה ליפני החלתה על שימוש במאליק היה ביקור אחרון לחיים רוזנטל.סיפרתי לו על בעיה של בני לעשות קאקי רק בחיטול ובאמידה הוא הסתכל בתעבלה סימפטומים שלו ואמר שזה סימן של הרלה מאלומיניום והמליץ על תכשיר הומיופתי(אלומינאריום) אבל אני רצתי לבדוק את המאליק ועז היה לי כמה מקורות מידה על המוצר למשלhttp://www.healingwithnutrition.com/fdisease/fibromyalgia/magnesiumstudy.html לפני כמה ימים רוני (KHISHA) שלח לי מקור טוב על מאליק ולא רק http://www.gordonresearch.com אפשר להפיל שם מנוע חיפוס על malic aid ואפשר לימצו המון מעמרים. למשל יש שם דעות של דר גורדון ודר יעסקו שעם סנגריה של מאליק,שום וEDTA אפשר להוצי רוב המתכות הכבדות. גם מצתי שם שמאליק הוא גם כלטור לברזל שאולי יכול להזביר את הטעבון של בני לבשר שחוגג לנו מתחילת של שימוש במאליק ומגנזיום.גם מצתי מידה ששימוש במאליק כחלטור של ברזל משפיע לטובה למלחמה עם וירוסים ובקטריות שדווקה בסביבה שיש ברזל מסתדרים טוב יוטר בגוף.אבל רוב המידה מצביע ביחולת של מאליק להוצי אלומיניום לא רק מהגוף וגם מהמוח כמעת ללא תופעות ליווי. בקשר שאלה שניה שלך.בני עדיין לא מסקים לעשות קאקי בשרותים.אבל איזו סיחה הייתה ביננו אתמול שאלתי אותו - אלון ,היום תעשה קאקי בשרותים אז הוא אמר לי - אתה מבולבל כמו יובעל אני עושה קאקי בחיטול. תשמה לא ציפיתי לתשובה כזאת לפני תחילת תראפיה שס"כ משתמשים בה 3 שבועות

אמא יעל

New member
לגבי האסלה - יש כיסוי רך שמקטין אותה

לא קשור לחומרים, הבן שלי למד מזה שישב הרבה זמן, והירכיים כאבו לו מזה. מצאתי יום אחד אסלה מקטינה שמניחים עם הרגילה, וזה מצופה חומר רך עם ציורים נחמדים. הוא התרגל לזה מהר וזה מאד עזר לו להתרגל לשבת על האסלה. אם לבן שלכם קשה לשבת על האסלה הקשה, זה פתרון לחלק מהבעיה.

JacobSk

New member
יש לו סולם עם מקום ישיבה אומנם מפלסטיק

והוא מסכים לשבת על זה אבל הוא מתחיל ממש לצרועח שיוצה ממנו משהו.

JacobSk

New member
תיראי הוא מזביר הרבה דברים אבל בכתה ה הוא ממש

לא משתף פעולה רק צואק

למעלה