Man alive release show

nofxxx

New member
Man alive release show

יום שישי ה29.2 ,23:00 הופעת השקה לדיסק החדש של MAN ALIVE בתמנוע ,תל אביב. Man Alive- www.myspace.com/Manalive עוד יופיעו Trademark- www.myspace.com/trdmk This Means you- www.myspace.com/thismeansyoumusic כניסה עולה 40 שקל 70 עם הדיסק החדש של מאן אלייב.

גילולית

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif../images/Emo124.gifהודעה חדשה מדאגי../images/Emo36.gif

דאגי הוסיף בלוג כזה למייספייס והוא כותב: Popped our australian cherry (ouch) Current mood: pissy Hi yall, bottom end kid with the four strings here. Just wanted to say thanks to every one who came along to the show today and took part in the strange shouting bits for the album ( which is sounding wizard by the way). The show was killer and we all had a great time sweating and reeking of B.O. Hope you guys in england havent forgot about us just yet . We miss you guys more than Tom misses the good old days of me dressing up as Jaba The Hut and him as princess Lea in the golden bikini............(sighs) ooooooohhhhh to be young. Me and Haz Dog are back in the studio working on a song artisticly better than the mona lisa. Actualy its probably no better than a finger painting by a 3 year old. Oh yeah harry said check out www.harryrunsthemanatee.com or www.harryrunsthemarathon.com Nice one, take care guys and gals BYE! Dougie קשה לי לתרגם את זה לעברית, אז אם מישהי רוצה
איזה חמוד ומצחיקי
לכל הבנות שאמרו שהם שכחו מהמעיריצם
הם לא
XDD מקווה שאפחת לא שמה את זה כבר לפניי
-
-

screamin pittas

New member
הם כל כך עיצבנו אותי עכשיו!../images/Emo46.gif

Hope you guys in england havent forgot about us just yet
ומה איתנו? רק באנגליה יש לכם מעריצים?!
לא רק שהם נעלמים ומתמסחרים הם גם לא שמים עלינו בשיט.
גם ככה בזמן האחרון ירד לי מהם, הסיבה היחידה שאני עוד איכשהו אוהבת אותם היא הפורום. ונמאס לי שהארי תוקע את האתר המפגר שלו בכל מקום

screamin pittas

New member
אני לא מתכוונת לישראל...

בכללי הם לא מתייחסים למעריצים בכל שאר העולם.. יהרוג אותם לכתוב את אותו הדבר אבל לכל המעריצים? הם יודעים שיש להם עוד מעריצים בעולם, וגם אם הם לא הרבה היה נחמד מצידם אם הם היו כותבים גם להם ולא רק לבריטים, זה לא מצריך מהם כל כך הרבה עבודה.

rox love BSM

New member
אבל הם חוזרים לאנגליה לא לשאר העולם!

הוא כתב אנגליה כי לשם הן יחזרו מן הסתם הוא לא יכתוב לשאר העולם כי הם לא חוזרים לשם ממילא אבל לאנגליה הם כן חוזרים לכן רשם שהם התגעגעו אליהם אתה לא יכול להתגעגע למקום שאפעם לא היית בו

screamin pittas

New member
אני מדברת על הקטע שהם כתבו

Hope you guys in england havent forgot about us just yet מה עם שאר המעריצים? אנחנו לא יכולים לשכוח אותם?>< עזבי אני מרגישה מפגרת
פשוט מעצבן אותי חוסר ההתייחסות שלהם למעריצים אנאנגלים [לא מצאתי מילה אחרת><]

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה רק אומר שאנחנו לא מרעישים מספיק..

sweet shir

New member
לא, זה אנחנו. איך הם אמורים לדעת על קיומינו

אם כמו שבת-אל אמרה, "אנחנו לא מרעישים מספיק"? כרגע סתיו סיפרה לי את כל הדברים שהמעריצות של טוקיו הוטל עשו כדי שהם יגיעו לארץ, וכאילו, ח"ח רציני. אנחנו לא עושות אפילו עשירית ממה שהן עשו, אז אין סיבה להתלונן או לבכות.

sweet shir

New member
לא זוכרת כבר מה סתיו אמרה, שהיא תספרXD

אבל הבנתי שהן עשו עצומה ענקית של מלללללא בנות ושאבא של אחד הבנות שהיו מעריצות ממש כבדות העביר את זה לגרמניה.. משהו כזה. תשאלי את סתיו

screamin pittas

New member
אבל זה בכלל לא קשור.

אני יודעת שאנחנו לא עושות מספיק כדי להגביר את המודעות עליהם בארץ [ואולי גם עדיף להשאיר את זה ככה
] אבל אני מדברת על זה שהם שולחים הודעות רק למעריצים באנגליה, והם כן יודעים שיש להם עוד מעריצים בעולם, אפילו אם זה קצת מעריצים [וזה לא], כל עוד הם יודעים שהם קיימים [והם יודעים] זה מגעיל להתייחס רק לבריטים.

sweet shir

New member
זה קשור כי כתבת "זה לא אנחנו זה הם". . .

אבל כמו שכבר כתבו לך, הם כתבו שהם מתגעגעים למעריצים בבריטניה... כי אותם הם מכירים. הם לא יכולים לכתוב שהם מתגעגעים למעריצים בישראל שהם לא מכירים, נכון?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאבלאבל, האתר של הארי זה לתרומה..

אזאזאז זה חמוד שהוא מנסה לגייס כמה שיותר כסף לתרומה^^ -
-

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifXDDDDD די הוא קורע אותי הדאגישי הזה ../images/Emo6.gif

פיוו. ~נרגעת~ Me and Haz Dog are back in the studio working on a song artisticly better than the mona lisa. Actualy its probably no better than a finger painting by a 3 year old. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ההודעות שלו הרבה יותר מבדרות מההודעות של הארי DD:

הא! זה מוכיח את מה שאמרתי>< אבל תרגום:

איבדנו את הבתולין האוסטרליים שלנו [פופ א צ'רי=לאבד בתולין] מצב רוח: מעוצבן היי כולם, הילד עם ארבעת המיתרים כאן רק רציתי להגיד תודה לכל מי שבא למופע היום והשתתף בצעקות המוזרות לאלבום (שנשמע קוסם[=מדהים ט.ח]) דרך אגב). המופע היה רוצח [=מדהים-ט.ח] וכולנו נהננו בלהזיע ולהסריח ב B.O. מקווה שהחבר'ה באנגליה לא שכחו מאיתנו עדיין. אנחנו מתגעגעים אליכם, חבר'ה, יותר משטום מתגעגע לימים הישנים והטובים כשאני התחפשתי לג'אבא ההאט [=דמות מסטאר וורס-ט.ח] והוא [התחפש-ט.ח] לנסיכה לייה בביקיני הזהוב שלה............(נאנח) אאאאווווווווווווווווווווווו חהיות צעיר אני והאז דוג [הארי >< -ט.ח] בחזרה באולפן ההקלטות, עובדים על שיר שמבחינה אומנותית יותר טוב מהמונה ליזה. בעצם זה בטח לא יותר טוב מציור אצבעות של ילד בן שלוש. [=הכוונה לזה שנותנים לילד בן 3 צבע והוא מורח אותו על כל הדף-ט.ח] או כן הארי אמר שתיכנסו ל www.harryrunsthemanatee.com או ל www.harryrunsthemarathon.com אחד נחמד, תשמרו על עצמכם בחורים ובחורות ביי! דאגי

למעלה