mandrake - מה הוא שווה?

uvdude

New member
mandrake - מה הוא שווה?

מישהו יכול להסביר לי מה היתרונות של מנדרייק לעומת רד האט? מה עדיף למשתמש לינוקס מתחיל? תודה

beitar

New member
אתה תתחיל עכשיו דיון בלתי נגמר

על מי יותר טוב מהשניים ולמה.... והאמת שכבר דנו בזה מיליון פעם. אז תעשה חיפוש במנוע של הפורום. הדיעות אם לא הבנת, חלוקות מאוד בנושא... ואין "תשובה נכונה" לשאלה.

התכוונת "עונש" בלתי נגמר ..

לי אין יותר כוח לוויכוחים האלה .. מצדי שיגידו ש win טוב יותר ושגם ימשיכו לעבוד עליו .. אני עובד על מה שטוב לי .. ... והיום אגב .. אני לא עובד .. אני בכלל לא כאן ... רק בדקתי דואר - והצצתי לכאן .. (העיניים עדיין כואבות ...) ביי

matam haifa

New member
בכל זאת

שמע, אתה (וגם אני) ברמות של משתמש ביתי+ (בלינוקס). תסביר מה מטרתך בכלל? לינוקס זה ללימוד בלבד! לא להנאה ולא למשחקים. אם אתה רוצה שרת, רק לינוקס. אם אתה לומד תיכנות, כדאי לינוקס. אם "סתם" בא לך לנסות מערכת הפעלה בחינם, עזוב, זה לא זה. מאד מאכזב. ושוב, כדי ללמוד מערכת הפעלה מבפנים: לינוקס. תשובה סופית לשאלתך: לא משנה, שניהם לא "כשרים" לפי הבד"ץ ..

ezaton

New member
אני לא יודע מה אתה מדבר

אבל מערכת ההפעלה בה אני משתמש בעבודה היא לינוקס, (אגב, רדהאט 7.1), והיא משמשת אותי מצויין, ככלי לעבודה, כמחשב שולחן עבודה, וכשרת התקנות "KickStart". קיבלתי פאלם היום, ולמרות שלינוקס לא יהיה עליו (נראה לי הגיוני כמו לינוקס ל PSX), אני אבחן את הכלים הרלוונטיים ללינוקס ופאלם. אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר. מאכזבת כי אתה לא מצליח להתמודד עם כלים שאינם גראפיים? מאכזבת כי במקום להשקיע את הזמן בללמוד תחזוקת הפצה אחת התקנת שלוש(!!!) הפצות שונות, ולמדת מזה לזהות "מתקינים"? על מה ולמה מאכזבת? Ez

למעלה