Mandrake 8 ו-gcc

linux8

New member
Mandrake 8 ו-gcc

הי, הסתבר לי כי אין לי gcc ב-linux. איך מוסיפים אותו? דבר נוסף? איך מוסיפים פקודות כמו telnet,rsh,ssh. על כולם אני מקבל הודעה שהתוכניות לא קיימות. ודבר אחרון (שאלה של חבר שלי): יש לי 2 מחשבים, אחד מהם מחובר ל-ADSL. האם המחשב השני שעליו אני רוצה להתקין Linux גם יוכל להתחבר דרך ה-ADSL.

linuxius

New member
תשובות

קודם כן יש gcc חייב להיות תרשום בקונסול gcc --version אתה תקבל 2.96 כדי להוסיף את הפקודות עליך להתקין את החבילות (RPM) שלהם או דרך software manager או שתכניס את הדיסק תכנס לספרייה של כונן התקליטורים (ל-mount point) ותרשום : rpm -ivh ssh*.rpm rpm -ivh rsh*.rpm rpm -ivh telnet*.rpm בקשר לשיתוף האינטרנט כן אתה יכול דרך מה שנקרא IP-MASQ תקרא בפורום לינוקס של וואלה מאמר על כך החלק המאמרים. אבל בכלליות זו שיטה בה מחשב אחד המחובר באמת לאינטרנט "מתחפש" ומשמש כיציאה לאינטרנט של מחשב אחר שחושב שהוא מחובר עצמאית לאינטרנט .

ezaton

New member
הוי, מה יהיה?

1) GCC: גש לכונן הדיסקים, לתוך Mandrake ובתוכו לתוך RPM כתוב: (rpm -i gcc<tab> (and now enter אם מופיעה לך יותר מאפשרות אחת, בחר בזה שאינו devel. 2) פקודות כמו טלנט וחברותיהן ניתן להתקין באופן דומה. אלו לא רק פקודות, אלא חבילות rpm ממש, שתוכל להתקין מאותו מקום באותו אופן, רק הפעם כתוב <telnet<tab 3)כן. אבל אם כבר מחובר, למה לא להשתמש ב NAT וחיבור אחד משותף? Ez

למעלה