Mandrake 8

HaIFe

New member
Mandrake 8

איך אני נכנס לטרמינל דרך לינוקס מנדרייק 8 פשוט יש לי בעייה שאני צריך לסדר שמונעת ממני להכנס ללינוקס לכן אני צריך להכנס לטרמינל ולסדר את זה שמעתי שבRH אפשר בעזרת הסידי במצב Rescue Mode כיצד אפשר לעשות כזה דבר בלינוקס זה מממש ממש דחוף אנשים אני חייב עזרה תודה.

Bisly

New member
שאני מעלה את התקליטור ולוחץ F1

זה מגיע לי למסך ההתקנה ואין לי מושג למה?

טל_V

New member
תגובה

שלוחצים F1 מגיעים באמת למצב התקנה טקסטואלי .. שם אתה יכול לבחור איזה התקנה אתה רוצה. לדעתי הפיצ´ר של התקנה של לילו בלבד קיים רק במנדריק 8.2 החדש! אפשר לראות את החלון שאליו מגיעים בצלי באתר בכתבה שכתבתי על ההכרזה. אתה מגיע לחלון טקסטואלי ושם אתה מסמן את: re-install boot loader וזוהו! אתה יכול לעשות את זה גם עם רדהט, אבל זה קצת יותר מסובך. בעיקרון אם אין לך שום דבר חשוב במחשב אתה יכול להתקין הכל מחדש בתקווה שהפעם לילו יותקן. טל

HaIFe

New member
אני מגיע למצב התקנה גרפי

ותודה רבה שאתה עוזרים לי

HaIFe

New member
תראה אין לי בעייה להתקין הכול מחדש

אבל אני רוצה להשאיר את חלונות 98 אצלי שהוא מותקן שם עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יתקין את לינוקס מנדרייק על גבי הלינוקס מנדרייק הקיים מה יקרה? ההאם הוא ידרוס את הישן ויתקין את החדש והאם אפשר לדרוס את המנדרייק הישן ולהתקין את החדש ובבאותו זמן להשאיר את חלונות 98

טל_V

New member
תגובה

כן, אתה יכול לעשות את זה. אם אתה רוצה לעשות התקנה חדשה אתה בוחר בהתקנה חדשה אם אתה רוצה לעדכן את המנדריק הקיים שלך במנדריק החדש אתה בחור בupgrade לגבי חלונות 98 .. אין בעיה. בהתקנה שלך אתה תגיע למסך בו אתה תראה את כל המחיצות שקיימות במחשב שלך, שם אתה צריך לבחור להתקין את לינוקס בשטחים הפנויים אותם אתה מקציב לכך. האמת שצריך לעשות את הדברים האלה בזהירות. אני יכול להציע לך להיכנס לאתר של מנדריק, יש להם שם מדריכים טובים. אבל תזכור שוב מה שאני אומר, אתה צריך להיות זהיר אחרת אתה עלול למחוק את כל החלונות שלך בלחיצת כפתור. האמת שזה לא כזה דרמטי, ומעט תשומת לב תפתור אותך מכך, אבל אם יש לך חומר חשוב על המחשב זה עלול להסתיים ברע. בכל מקרה בהצלחה טל

HaIFe

New member
תודה רבה אני רק יבחר את המחיצה

שבא אני רוצה להתקין את הלינוקס וזהו זה יעשה מן התקנה מחדש על הכונן ימחוק את כל מה שיש בו ויתקין מחדש אגב לעשות אותו הדבר לגבי ה SWAP והBOOT ?

טל_V

New member
תגובה

כן, למה לא .. לא מזיק, תפרמט מחדש את ה swap וה- boot אגב, אתה לאת חייב לעשות מחיצת boot אתה יכול לעשות רק swap ו / בעיקרון זה מספיק ואם יש לך מגבלה של מקום על ההארדיסק ואתה לא צריך את הלינוקס למשהו רציני זו אפשרות. טל

HaIFe

New member
תודה טל אתה מוכן לעזור לי בזמן

ההתקנה אתה רוצה להפגש באיזה ציאט לעזור לי כי אני רוצה מישהו שיוכל לעזור לי במשך ההתקנה

טל_V

New member
תגובה

אין לי בעיה לעזור .. אבל מה רע פה .. יש פה המון אנשים שיעזרו .. אגב, יש לי ICQ אם זה עוזר לך 10281402

למעלה