Mandrake Linux 8.2 (beta4

• פותח הנושא mavor
  • פורסם בתאריך

mavor

New member
Mandrake Linux 8.2 (beta4

יצא לינק פה לפי דיבור שלי אים התמיכה מנדריק מובלים מהלך נועז וטיפשי להוציא הפצא ראשונים אם KDE3 ולתאון שהם ההפצה הכי "מתקדמת" לפי שמועה בלבד תעריך היעד הוא בין ה 10-15 החודש והתיכנון הוא לקחת את הגירסה שתהיא באותו רגע של KDE ולהפיץ נדב

beitar

New member
לא טיפשי ולא נעליים לדעתי.

מנדרייק רוצים את השוק של המשתמש הבייתי שרוצה תחנת עבודה הכי מודרנית שיש. זו הסיבה שמנדרייק 7.2 כלל את KDE2.0 ואגב עשה זאת בצורה מוצלחת ביותר ! מי שמריץ שרת וזקוק למחשב סופר יציב, במילא לא עובד עם KDE, ומי שרוצה תחנת עבודה הכי מתקדמת שיש, יישמח להיות בעליו של KDE3.0.... כל הכבוד למנדרייק על הנועזות.

mavor

New member
מיספר דברים

א) למה אתה לא בIRC ?? ב) אם לא יספיקו לגמור את ה KDE בחיים עד ה 15 אז אתה תקבל בטא !! ג) לפי הליק שנתתי ואני מצטט Those of you with MandrakeClub accounts will be able to download the first "commercial" 8.2 packages in a day or two. These are still "beta" too, but they should be more-or-less OK by now. הם ממליצים להוריד את הבטא מישהוא התחלק על הראש שם נדב

beitar

New member
הם לא התחלקו על שום ראש לדעתי.

הם לא ממליצים על המערכת בתור שרת, סתם מומלצת ל"משוגעים לדבר".... זה בסדר גמור לדעתי. אחד הדברים שאני אוהב בלינוקס מאוד, זה שתמיד יש איזה בטא חדשה לנסות, תמיד יוצא מוצר חדש ששווה לנסות. בשביל זה התקנתי בבית מחשב אחד שהוא מעין שרת, שהוא יותר יציב, ועם פחות שטויות, ובעמדה השניה, בסלרון 1000 שלי אני עושה נסיונות יותר גדולים, לעיתים דברים ממש מטופשים.... אני מוצא את זה כנחמד ומהנה. בקשר ל IRC - אין לי כוח היום (ואתמול ושלשום...
) אני עייף בשביל להכנס ולדבר... אולי יותר מאוחר בכל מקרה.

gilad_no

New member
להתקין?

הורדתי היום את הגירסה אבל עוד לא הספקתי לצרוב. מה עדיף להתקין? את הבטא 4 או ללכת על גירסה יותר ישנה אבל יציבה? ואם כן על איזו גירסה? החלטתי שאני אלך על ההפצה של מנדרייק

ezaton

New member
לא אוהב מנדרייק

נסיון מר. מספיק פעמים. אני מעדיף רדהאט. Ez

gilad_no

New member
היא לא מסובכת יותר?

התקנתי אותה פעם והיא הייתה לי יותר קשה ממנדרייק? אפשר גם להתקין עליה את KDE? ודרך אגב, מה זה בדיוק: סביבת עבודה, שולחן, לא הבנתי כ"כ

matam haifa

New member
כמה דברים

1. אם עז אומר לך שאכל קצת קש ממנדריק, תאמין לו. 2. בארה"ב מה שהולך זה רד-האט 7.2 , הם בטוח יודעים מה הכי טוב . . . 3. kde ו- gnome הם ממשקים גרפים או בפשטות תוכנה ללינוקס. הם מקלות עליך את החיים. אתה יכול להתקין את שתיהן, ולבחור בכל איתחול מה יעלה. 4. בקשר לסביבת עבודה, שולחן - לא הבנתי מה אתה לא מבין, תפרט.

תמר,

New member
זה רק נדמה לי, או שבאמת צריך לשלם../images/Emo130.gif

עבור הורדת mandrake?

למעלה