Manga style

tstorm

New member
i wonder...

if u know what manga is? is so imagine how people would look if manga drawing depicted real people. anyway calling is a very bad edit work is wrong (in my opinion) since im sure u cant duplicate what was done, would have been nice to be specific.. like i didnt like the bla bla bla or the bla bla needs more work or the bla bla bla doesnt blend with the bla, anyway no offence taken by my part

MasterCool

New member
לדעתי עבודה מושקעת ורואים זאת

ראוים שבנאדם עבד פה.. ולזה שאמר עבודה גרועה, לדעתי ממש לא במקום, מנגה זה איור יפני במילים פשוטות.. הכל שם מוקצן.. שיער, עניים ראש.. וכד'.. לדעתי עבודה די מוצלחת אפילו.. הייתי מלטש קצת את הפנים כדי שיראה קצת יותר מנגה ;)

SuperStar666

New member
איתמר נסה להיות פחות קיצוני...

לפי דעתי העבודה בכלל לא גרועה, ואפילו טובה.

izackv

New member
אם כבר...

אז עדיף לבנות את האף בסגנון מנגה ואולי להתפרע קצת עם השיער. האוזניים גבוליות למנגה. הסנטר די מתאים (אבל עדיף לחדד טיפה) והפה בסדר, למרות שגם איתו אפשר להתפרע. לפי עבודות אחרות שלך שראיתי כאן, אתה יכול לקחת את התמונה הזאת עוד כמה צעדים קדימה. יש לך מספיק דמיון ומספיק כשרון וטכניקה... אז? אבל המוקש האמיתי (לדעתי) הוא האף. בהצלחה.

ch2856

New member
עבודה ממש נחמדה לי הייתה קצת בעיה

עם הblur של השיער לא כל כך התחבר לי לתמונה הכללית חוץ מזה .... IF I WAS A TSTORM YABA DABA DA BA

יצא נחמד הפנים העיניים

מה שגרוע פה זה השיער פשוט הוא מטושטש מאוד למעלה כאילו זה שער רפאים והפנים נראות ריאליסטיות רק השיער לא

Ocean Girl

New member
ענק!

פשוט ענק! רעיון מאוד יפה
עבודה יפה העיניים המוגדלות יצאו יפה, את האף והשפתיים אהבתי מאוד. אם אפשרי להוציא החוצה קצת עצמות לחיים כדי שצורת הפנים תהיה קצת יותר רחבה למעלה, כמו בציורים שלהם, זה יהיה מדליק. השיער שבחרת מאוד יפה בעיני, רק שמאוד מפריע הטשטוש, כמו שכבר אמרו. בחרת לשים ברקע רחוב יפני, וזה יוצר בעייני בדיחה. כאילו לציורים שלהם באמת יש מקור הגיוני. (אחרי הכל לא ברור לי איך בציורים יש להם עיניים גדולות ופקוחות, אף סולד, שיניים יפות וחזה שופע.....
)

למעלה