mania de voce

mania de voce

מישהו מכיר שיר יותר ארוטי מאשר mania de voce של ריטה לי, בעיקר בביצוע המהמם של סימוני? בואו ננסה לעשות רשימה של השירים הברזילאים הכי ארוטיים שיש.

batucada

New member
MUSICA

תצטרך ספר בעובי של "ספר טלפונים" ולא רשימה, מאחר והמוסיקה ברובה מגיעה מהבטן אז מה שלא קיצבי (שורות ,SAMBA ENREDO FREVO וכד´ )ולא בכייני (saudadi ) הוא חושני ,רומנטי ואירוטי . Araketu-Mal Acostumado Grupo Raca - O Teu Chamego Grupo Raca-Quem Ama Marisa Monte - Ainda Lembro וכמעט כל Pagode / Forro /MPB איטי ואפילו- GOSTOZO VENENO-Alcioni&Djavan שאם ארוטיקה משמעה גם הרמוניה ,דו שיח הקשבה ותנועה (קצב) - אז זה הקטע!

shellyland

New member
שירים אירוטיים ../images/Emo79.gif../images/Emo94.gif

אההמ... בואו נראה... האמת היא שגם אני חושבת שהמקצב הברזילאי עצמו יש בו אינסוף אירוטיקה ורומנטיקה. ריקוד הלמבדה, כמובן, נחשב לאירוטי ביותר. אבל בנימה אישים, השירים שאני יכולה להעלות בדעתי כרגע, ש"עושים לי את זה" מהבחינה הזאת, הם של אנג´לה מריה - "סינדרלה" ו"הסמבה והטנגו". שניהם מאוד חושניים בעיני. נראה לי שזה יכול להיות שירשור מעניין... מה אתם אומרים?

batucada

New member
tesao

למבדה אינה מקצב חושני ,רומנטי או אירוטי -סה"כ מוזיקה ברמה נמוכה (לקחו את הפוהו וערבבו בו מרנגה ואלקטרוניקה ), מילים המזכירות שילוב בין שיר מזרחי נחות עם טלנובלה כמובן ובעיקר - תנועות מגרות ! ההשוואה דומה למועדוני סמבה בריו בו המולטות רוקדות עם חוטיני ונוצות לצלילי סמבה אנרדו - הבנות חושניות ,אירוטיות ומגרות - אבל המקצב או המילים אין כל קשר בינם לבין אירוטיקה . וכאן נשאלת השאלה האם החשיבות היא למקצב/GINGA , למילים או לקונוטציה שהשיר מעורר?

יש כאן בעצם דילמה תרבותית

לחברי הפורום ערב טוב לא אני אמור להיות זה שמבין בארוטיקה מי יודע מה...אבל תמנות ספורדיות שאני רואה מקרנבלים...תמיד מעוררות את השאלה, מה הקשר בין המוסיקה הברזילאית הנפלאה, לבין תהלוכת הערום ברחובות? למה הדברים קשורים בכלל ומדוע זה צריך להיות כך אם בכלל? לגבי הטקסטים של השירים - אני מרגיש פטור מלהשתתף בדיון, כי הרי אינני יודע פורטוגזית... אבל גם ריקוד סוחף ביותר לא חייב להיות נרקד עם נערות ונשים בלבוש חווה...וזה עניין שאינני מצליח להבין עד תומו... נעם.

shellyland

New member
אני מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

לפני קצת למעלה מעשר שנים נעשה נסיון למזער את תופעת הנשים חשופות החזה (והאיברים האחרים) בקרנבל על ידי ועדת השיפוט המרכזית של המצעד בריו. הוחלט אז שבית ספר אשר בתהלוכה שלו יופיעו נשים ללא חלק עליון, יורדו לו נקודות בשל כך. בפועל מה שקרה זה שכל בתי הספרויתרו מראש על הנקודות האלה, כי הניחו שגם בתי הספר האחרים יעשו כך ולכן זה לא יפגע בניקוד היחסי שלהם - מה שבאמת קרה.

batucada

New member
SAMBA ENREDO

יקירי , אין כל רע בכך שבמצעדי הסמבה הבנות חשופות -זה חלק מה SHOW ומהגימיק-סמבה אינרדו אינה מוזיקה אירוטית אלא מקצב מונוטוני וכך גם המילים -גדולת האירוע הוא בצבע , בתנועה בכמות ובגימיקים וכן , עירום זה אחד מהם. אנא -פתחו MTV ותראו מה מוכר ? מה מושך ? ומה בולט ? לדעתי זה יפיפה וחלק אינטגרלי מהגדולה של הטכס. אבל חרגנו מהשאלה המקורית - זה שבנות רוקדות מקצב מסויים בעירום אינו הופך אותו למוסיקה אירוטית ! הדבר האחרון שניתן לאמר על המוסיקה הזו זה שהיא כזו ( בתור אחד שניגן שם ,כאן ובעולם בבטוקדות ) המוסיקה הברזילאית המושכת ,החושנית האירוטית - אולי מקושרת לברזיל שמעלה אסוציאציות של מולטות אך גם של כדור-רגל ,שמש ,חופש וכד´. המוסיקה ה"אמיתית" אינה מושרת ע"י חשופות חזה וגם לא מלווה על ידם כחלק מהגימיק , כמובן שבמוסיקה הזאת לא נכלל כל ה"גל החדש והאלקטרוני " כ AXE או שרידי הלמבדה שנותרו - אלא FORRO , PAGODI,MPB וכד´ .

giba70

New member
A Ilha (Seduzir) - Djavan

אני מתנדב לתרום את השיר הזה לרשימה הארוטית. אולי הוא יותר רומנטי מאשר ארוטי אבל הוא עושה משהו, אולי זו הרגשתי האישית

למעלה