Many Happy Returns

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

LLRO

New member
איזה פרק חמוד היה היום

ואיזה רומנטית זינה בסוף...

בהחלט פרק חמוד.

פרק מאד קליל, ועל כן גם הביקורת לא תהיה מקיפה ודקדקנית כמו אתמול למשל... הפרק פשוט היה חמוד. מההתחלה כל המתיחות הקטנות של זינה וגבריאל היו נורא חמודות, מצחיק כזה, אין הרבה מה להגיד. ואז הבחורה המטומטמת הזאת, בכלל הצחיקה אותי. הפרק כולו היה סטייל עונה שלישית כזה, מהפרקים הקומיים הלא כלכך מתוחכמים אבל בכל זאת מגניבים, כשכל מה שהיה חסר שם זה את ג´וקסר, מצד אחד, אבל מצד שני היתה לנו את המטומטמת הזאת ששיחקה יופי את תפקיד ה- Comic Relief... וכמובן דייטי... מייטי אפרודייטי.... אח, דייטי דייטי, אין מילים עליה. בכלל הרע הראשי ששמו ברח לי כרגע היה פשוט משעשע! הוא היה מטורף לחלוטין, ברברי כזה חסר שפיות או שכל ישר, והפרצופים (והקולות) שהוא עשה היו פשוט מעולים (בקומדיה כמו בקומדיה, אחרי הכל...). בתחילת הפרק גם היה את הקטע שזינה לבשה את הקסדה ועשתה צלילת הצלה סטייל סופרמן, תפשה את העלמה הנופלת מהצוק ברגע האחרון, ועפה לשמיים עם ברך מקופלת בדיוק כמו הסופר גיבור הכחול\אדום בטייטס. זה היה פשוט גדול, מכל ההומאז´ים בסדרה, לא חשבתי שנפגוש את סופרמן
אין הרבה מה להגיד על הפרק הזה חוץ מזה (חוץ מאנתרקס ופטוניה, כמובן, שאלה השמות הבדויים הכי מצחיקים שנתקלתי בהם...), חוץ מכמובן הסוף - הסוף היה כלכך חמוד! אין מילים לתאר עד כמה. זינה נתנה לגבריאל את מתנת היום-הולדת לה לא ציפתה, ואז עוד נתנה לה סיור בשמיים, בנוף מהמם, בעוד הן עפות להן אל עבר השקיעה.... אך, זה היה מדהים. פשוט פרק חמוד, כיפי, ונפלא

gabrielle

New member
אני ממש מסכימה איתך:)

פרק נפלא. כל כך כיפי לצפייה , קליל וחמוד. אחד היפים בעונה השישית:)

OrphanOfWar

New member
וואללה! לא שמתי לב להומאז´ לסופרמן

גדול! אהבתי גם את what´s that smell מאפרודיטה, שהזכיר לי את אובססיית הדגים של זינה, מפרק ששכחתי את שמו...(עונה רביעית?) אנתרקס..LOL, נראה לי ש"הוא" קרוב משפחה של "ESRA", זאתי עם השומה.
אגב, בפרקים כאלה אני כל פעם נפעמת מחדש מהכימיה המדהימה בין לוסי לרנה.

genaia

New member
../images/Emo46.gifלמי אתה חושב שאתה קורה מטומטמת?

אה??? אהה??? אני? מטומטמת? רק רציתי להקריב את עצמי לאל שאני כלל לא מכירה, איז דאט אה קריים?

ברודי

New member
אתם לא מעריכים נכון את הפרק.

היה פרק ג-ד-ו-ל שחבל... יוו נקרעתי כל הפרק. הסוף היה קצת קיטש´ והאמת דיי דבילי הקטע שהם ריחפו בסוף כי מיילא היו מרחפות מעל אזור מעניין אבל הם ריחפו מעל ים שככה... הרסה אותי הבתולה הזאת איזה תמימות אבל היה הייתה חמודה. ו..אה-הם זינה וגבריאל באגם מתרחצות זה היה קצת ב-OVER במיוחד הדמות של זינה קופצת למים. לא ראו, אבל לא היה צריך לדמיין הרבה. (כפיל?!) ועוד אה-הם אחד, השיר בסוף שאיך שלא קראו לה כתבה במיוחד לגבריאל, דיי פטתי האמת, ז"א... טוב נו זה היה שיר אינפנטילי לחלוטין! בכל מקרה יצאתי היום מהפרק והדבר היחיד שעבר לי בראש היה- xena rullzzzz the world אפילו שקלתי לפנות לתפוז שיעשו אייקון לכדור הארץ שאני אכניס לחתימה את המשפט!!! (כשאני אפענח איפה נמצא הכפתור-לעדכן את הכרטיס האישי הקרוב ביותר) סצנת המכות הייתה מעולה. אבל לא הבנתי מתי זינה הספיקה להחליף את הקסדות ז"א נכון שהיא אמרה לאפרודיטה שיש לה תפקיד בשבילה אז בטח היא אמרה לה לשכפל את הקסדה אבל מתי היא הספיקה להחליף בינהם סה"כ השודד ההוא עף עם הקסדה זינה מרביצה לו הקסדה עפה כמדומני והאיש הדתי הזה לוקח אותה עולה למעלה תופס את גבריאל (הייתכן?!) ו..נופל. אז מתי בדיוק בוצעה ההחלפה המסתורית? האם גבריאל קשורה לזה? אבל היה פרק ענקקקקקקקקק!!!!

מאוד אהבתי את הפרק.

הפרקים הכי שווים הם הקומיים, למרות שבניגוד לאלעד, אני ממש לא סבלתי את ה"הבעות הקומיות" של הוורלורד. אני אוהבת את הקומדיות שלי אמינות, תודה. קלטתי את ההומאז´ לסופרמן, זה בהחלט היה מאוד משעשע. רק דבר אחד היה שונה (לטובה) מסופרמן - אם שמתם לב, זינה תפסה אותה, אבל לא עצרה מיד כמו שסופרמן בדר"כ עושה (עד כמה שזכור לי מסרטי סופרמן, נדמה לי שב"לויס וקלארק" שיפרו את זה), אלא האטה את הנפילה שלה קודם. תמיד זה הרס אותי איך שב"סופרמן" הוא תופס את העלמה, אחרי נפילה של 80 קומות, בלי להאט את הנפילה שלה קודם. זה לא יותר טוב מליפול על המדרכה, הרי סופרמן הוא "איש הברזל". אאוץ´. לא הייתי קוראת לבחורה "מטומטמת", היא פשוט הייתה נאיבית באופן מאוד משעשע. יופי של דמות
. ואגב, היא נורא הזכירה לי מישהי, וזה כל הפרק הציק לי. הלכתי לבדוק את השחקנית, אבל היא לא שיחקה בשום דבר שיכול להיות לי מוכר. אני חושבת שהיא פשוט מזכירה מאוד את קליסטו. עוד מישהו ראה את זה? והסוף של הפרק, פשוט נמסתי. לא מהשיר, הוא היה ממש קיטשי *קולות הקאה*, אלא מהסיבוב באוויר, מעל האגם (עוד הומאז´ בולט לסופרמן, שנורא אהב לקחת את לויס לסיבובים שכאלה). ואחרי כל פרק טוב, אני מתחברת ומחפשת את הביקורת של ניף (לא אישי, אלעד, פשוט אני אוהבת את הסגנון שלה). איפה היא היום? ועוד בפרק כזה! לחיי עוד הרבה פרקים כאלו (גם אם בשידור חוזר), המכשפה.

shiRan WP

New member
אני מסכימה איתך

אני אח שלי, ובני דודים שלי ישבנו וראינו זינה היום וזה באמת היה אחד הפרקים החמודים שראיתי זינה מצילה את העלמה הצעירה- ג´נאיה (המטומטמת
) אך החמודה ואפרודיטה אויי היא פשוט כזאת מתוקה, מ מתה עליה ואגב, החלטתי למה להתחפש בפורים! נכון, כמו שנחשתם לאפרודיטה, זה רעיון מגניב לתחפושת, גם בת דודה שלי מתכוונת להתפש לזה, יהיה מגניב לסיכום, פרק יפה חבל- על- הזמן ו...
עוד 3 פרקים...לסיום:((((

LLRO

New member
אלעד, אתה בטוח שאתה לא אישה...

סתם....... אתה פשוט כזה רומנטי... כל הכבוד לך, צריך עוד גברים כאלה בעולם!

למעלה