many happy returns

shanyz

New member
many happy returns

פרק נחמד! =) אהבתי מאוד את הקטעים המצחיקים שהן עשו אחת לשניה... בעיקר כשנפל לזינה על הראש הדבר המגעיל הזה! חחה ואיך גבריאל פחדה אחרי זה.. היא אמרה לה כזה שעכשיו הן שוות, וזינה אמרה לה שזאת רק ההתחלה אז גבריאל כזה חששה..:) חהה ואהבתי גם מאוד את הסוף...זינה הייתה נורא יפה בקטע הזה:) חהה ו...יפה מצידה שהיא כתבה שיר... והבן של המטורף הזה...זה שהיה מאוהב בג´נייה, היה ממש חמוד!=)

shanyz

New member
ועוד משהו

לא כל כך קשור לפרק.. אבל שבוע הזה זה הפרק שארס וזינה כמעט מתחתנים!!!!!!!!!!!!!!!!! יייאאייי אחד הפרקים האהובים עלי! במיוחד בגלל הקטעים של זינה וארס..! אוו..:) איזה כיף! אני כבר מתה שיהיה שבוע הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא לא כתבה את השיר בעצמה

היא ביקשה מסאפפו, המשוררת המפורסמת שאכן היתה קיימת (ועל שמה קרויות כל הלסביות, כיוון שהיא כתבה שירי אהבה לנשים וחיה באי היווני לסבוס) לכתוב שיר במיוחד לגבריאל, שמאד אהבה את השירים שלה.

shanyz

New member
אהה באמת!?

אז כנראה שאני לא הבנתי נכון.. אוו...איזה מתנה יפה! =) חחהה.. אממ קוראים ללסביות לסביות בגלל שהיא באמת מהאי לסבוס...כאילו משם השם?

ואם אני לא טועה היה אמור להיות פרק

שזינה וגבריאל מגיעות לאי לסבוס ופוגשות את סאפו ואת חברה שלה, שנראות בדיוק כמו זינה וגבריאל, וזה היה אמור להיות פרק מוזיקלי כמו גם פרק יציאה מהארון. בסוף ביטלו את הפרק בגלל שלא הצליחו לקבל אישור זכויות יוצרים מבעלי השירים שרצו להשתמש בהם, וככה איבדנו לא רק שירים אלא גם סיפור

shanyz

New member
חהה=)

לדעתי זאת לא ה-כ-י טבוה בסדרה=) היא בין הטובות.. לדעתי בין ההכי טבוות נמצא גם a day in a life שזה גם אחד הפרקים האהובים עלי בכלל:) . ו....בעצם איזה עוד פרקים מצחיקים יש?:) חחהה ברחו לי כולם מהראש!

shanyz

New member
נכון..!=)

חהה רגע, בתמונה ששמת...זה הפרק שהן עם פטריות וזה? =) חחהה זינה מזה קרעה אותי בקטע אחד שכל השיער שלה התנפח כזה.. פחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה