margarita chum-איזה שיר מהמם!!!

Angiepants

New member
margarita chum-איזה שיר מהמם!!!

הורדתי אותו רק לפני כמה ימים, ואני עדיין מקשיבה לו בLOOP, אני מכורה לשיר הזה, למרות שאני בד"כ לא מתה על אנוק בסגנון הזה (כפי שציינתי לפני כמה שרשורים).... P.S אנחנו צריכים לכתוב כאן יותר! אני לא רוצה שהפורום הזה יגסוס לאיטו....

love_asp

New member
אכן שיר מהמם ../images/Emo99.gif

אני מת על ה"טא דה דהדה" בסוף.... בקשר לPalladio (מה שקראתם לו "בוטלג" ועדיין לא הבנתי את המילה הזו), יש שם ביצועים מדהימים של שירים שלה. פשוט מדהימים. היא גם מדברת קצת בהולנדית בין שיר לשיר לפעמים. (הלוואי שהייתי יודע מה זה "חיספאיילה" בהולנדית)... שפה מעניינת... יש להם חי"ת בדיוק כמו שלנו, לא חצי כזה כמו ספרדית או רוסית, חי"ת ממש... איפה הייתי? כן. הביצוע של Pictures on Your Skin מעולה, Sacrifice סוחט דמעות, ושלא נדבר על Mood Indigo! מדהים! פשוט מדהים. אין, אין לי מילים... אני נסעתי אתמול לצפון ברכבת, ובדרך שמעתי את זה... אני פשוט נמס כזה ופתאום מישהו בא משום מקום ואומר לי משהו כמו "סנדביצ'ים, חטיפים, שתיה קרה, שתיה חמה?" ואני כזה אומר לעצמי - "מה? איך אפשר לרדת כל-כך ברמה? אני בשיא רוחני מהשירים המדהימים האלה, והוא בא ומציע לי לקנות אוכל... בעע
חובה בכל מחשב, כל CD, כל MD, וכל מדיה אחרת שמסוגלת להכיל Audio. (למי שממש אין מושג עח מה אני מדבר, שיסתכל בהודעה של the girl that rocks the world - המנהלת שלנו - "היפ היפ הורי!!!!!
"

love_asp

New member
אהה כן, ותדברו גם אם אין לכם מה

בדיוק לומר. כמו שמישהי חמודה הזכירה כאן מקודם, אנחנו ממש לא בקטע של לתת לפורום לגסוס! קצת תקווה, אור בעיניים, שמחה בלב, חיוך על השפתיים, אוזניות על האוזנים (אנוק, דהה), ואנחנו נפריח את השממה. דרך אגב, מיצי ממש מגניבה
....

Angiepants

New member
אני ה מ ו מ ה !!!

הוא העז להציע לך אוכל? החוצפה של אנשים בימינו.... גם אני מאוד אהבתי את הבוטלג (אין לי מושג איך להסביר את המילה הזאת, סורי...), ואת PICTURES ON YOUR SKIN, אהבתי גם את IT'S SO HARD, אני מתה על השיר הזה.... תשכח מאוזניות, עדיף להפציץ את אנוק ברחבי הבית בעזרת רמקולים...
GO!

Angiepants

New member
ברצינות, אנשים, תתחילו לכתוב,

המצב שלנו מתחיל להיות די עלוב- אתמול א ף א ח ד לא כתב בפורום!!!! זה לא מדאיג אתכם?

that girl

New member
אכן,

הפורום מתחיל להריח כמו גוייה בת שלושה חודשים... אבל הבוטלג הזה מדהים! ואיך אף אחד לא הזכיר את הביצוע הבלתי יאומן של nobodys wife?!?! תתביישו לכם!

shmez

New member
בוטלג...

בוטלג זו הקלטה(בד"כ) פירטית של הופעה של אמן זה או אחר
בבקשה ויאללה
להעיר את הפורום

Angiepants

New member
כן, גם לדעתי לשיר הזה יש יותר

"פוטנציאל סינגלי" מאשר ל HAIL....

Ne§t£A Gi®L

New member