Maria' Case Leads Greek Police to Child

fannyd

New member
מזעזע

כל הסיפור על רשת סחר בילדים לא נראה לי קשור כלל לילדה. נראה לי ניסיון להעצים את הסיפור. לשלוח את הילדה לבולגריה להתגלגל במוסדות? בבולגריה איש לא יאמץ ילד ממוצא צועני אפילו יהיה בלונדיני בעל עיניים כחולות. האופציה היחידה לאימוץ היא ע"י זרים וגם לזה צריך הרבה מזל. על נפשה של הילדה אני כבר לא מדברת.

רשת הסחר בילדים רלוונטי רק באשר

לזהות הילדים ומקום ההתרחשות: בית חולים מסויים, נשים מבולגריה שיולדות שם וכו'. באשר לילדה-איני אשת מקצוע ולא מתיימרת לדעת מה עדיף עבורה. בסייפת המאמר נאמר מפי פסיכולוגים כי עברה התעללות, כך שהשארתה במקום בו נמצאה, בודאי שלא יכולה לבוא בחשבון.

fannyd

New member
גם אני איני אשת מקצוע

אבל איך את מצפה יגיב ילד בן 4 שנקרע במפתיע מסביבה בה גדל? זאת בדיוק הטראומה עליה דנו כאן כל כך הרבה בעקבות הסרט "מרסי מרסי". הפסיכולוגים לא מבינים שאולי עצם קריעתה מהסביבה המוכרת בעצם גורמת לה להיות כמו חיה קטנה? למה בדיוק השארתה במקום לא באה בחשבון? אי אפשר להפעיל התערבות, להתנות השארת הילדה בהסכמה להיכנס לתכנית שיקומית?

איננו יודעות באיזו התעללות מדובר. בנסיבות

אלו עולים בראשי תסריטים נוראיים. סלחי לי אם אני מתקשה לתת אימון במי שקנה ילדה כדי שתשמש לו הכנסה עתידית ועל הדרך גם התעלל בה. (הכל בכפוף לנכונות המידע, שכן מעת לעת נחשפים פרטים וקשה לדעת מה נכון ומה לא).

fannyd

New member
במדינה מתוקנת ראוי היה להטיל איפול גורף

עד גמר החקירה שלא לדבר על איסור חשיפת פניה של הילדה. מאד מזדהה עם הנאמר במאמר ב"הארץ".

fannyd

New member
אגב עכשיו בחדשות 2: הביולוגים רוצים אותה חזרה

אולי מקווים לקבל סיוע בזכות הבת המפורסמת.

למעלה