MARIA HOTEL

מ מ מיתר

New member
נוווווווווו דחחחחחוף!!!!!!!!!!!1

..........................................??.......................??............??..........??..........??.........

מצטרף לשאלה.!

מקפייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייץ

תשובה..

לפי מה ששמעתי מידידים שלי המלון הוא ממש על הסקוור אז שווה לכם שהשגתם דיל עם המייקס.... :]

גם אנחנו במלון הזה..

הוא טוב חוץ מזה שהוא ליד הכיכר?.. או שהוא סתם מעפן.... מישהו שמע עליו משהו? מי עוד יהיה בו?... תגידו תאריכים אנחנו נוסעות ב19 ליולי ביי חמודיים...

Itai7

New member
יא מוזרים, לא שמעתם על גוגל?

מה הבעיה להקיש מריה הוטל איה נאפה -_- לינק

זה שיש אתר ויש בו שתי תמונות

לא אומר לי אם המלון טוב או לאא רציתי לדעת אם מישהו שמע עליו משהו טוב אסור?

erezzz2

New member
מקום מדהים! איפה הציעו לך אותו??

מקום מדהים! איפה הציעו לך אותו?? מריה זה המקום באיה נאפה , קרוב למרכז , מפוצץ צעירים. לי יש דיל למלון אנאטיאה הלואי הייתי יכול לסגור על מריה , איך הגעת אליו?? מי הציע לך אותו? תחזור אלי.....

cathrinei

New member
אתה אומר שהוא מדהים

על סמך מה שראית באתר, או ששמעת מאנשים שהוא טוב? כי גם אני מתעניינת במלון הזה..

erezzz2

New member
על סמך ניסיון שנה שעברה

שנה שעברה הייתי גם באיה נאפה, האמן לי עברתי בעשרות בתי דירות , זה היחידי שהרשים אותנו . אני לא ישכח אותו כי צילמנו אותו מכל כיוון שנדע לבוא אליו השנה. הנתון היחידי שחסר לי ובאמת אני לא יודע הוא מצב החדרים בפנים , אין לי מושג כי לא נכנסנו פנימה מוזר לי שמישהוא הזכיר אותו כאן כי למיטב זכרוני לא היו בו ישראלים בכלל . לא הצלחתי דרך שום חברת נסיעות להשיג את בית דירות הזה. מי שיודע על חברת נסיעות שמשדכת לבית דירות בבקשה שיגיד לי. תודה

cathrinei

New member
איסתא מציעים דיל למלון הזה-

http://www.issta.co.il/packages/details.aspx?sid=2&vid=5&pid=016356582414217500000000241677770000000014454051&hid= עכשיו אני מתלבטת אם ללכת על זה או על מלון פיליפינה.. ואגב,אני בת!!

OPM123

New member
לאיודע איזה מלון זה כי הלינק לא פעל.

אבל אני ממליץ לך עליו בכל מקרה.. פיליפייאנה לא להיט.

BenSalem

New member
דברי איתי באייסיקיו אנחנו מסדרים...

דברי איתי באייסיקיו אנחנו מסדרים הרבה אנשים ככה עולה הרבה פחות בנתיים אנחנו 2 קבוצות אחד עם 14 אנשים 8 בנות 6 בנים והקבוצה שלנו בנתיים 5 בנות 4 בנים וכמה שיותר שיצתרפו יותר טוב 179037167

erezzz2

New member
כן זהו הבית דירות ללא ספק

כן זהו הבית דירות ללא ספק. לדעתי מס' 1 פתחתי את הלינק שלך. לא כל כך הבנתי מה החבילה שאת לקחת. זה בטוח יותר טוב מהפיליפנה. בהצלחה. דרך אגב מהלינק שלך יש תמונות גרועות של הבית דירות לא ברור למה , הוא נראה הרבה יותר יפה . אם את רוצה אני ישלח לך תמונות במסנג'ר

למעלה