narillon
o .k. אני ממתינה בסבלנות. בעניין שונה לגמרי ! בדומה למה שכתבת בפורום , גם אני אמא לבנים בוגרים למדי. ( לך בנות בוגרות ) ואף אני צפיתי בערוץ הפתוח ,ולא מעט. כצופה בוגר כמוני, ברצוני לשתף אותך בנושא שלי מאד הפריע ב-24/7. ואני מתכוונת להתנהלות השוביניסטית בבית : ההפקה נתנה לזה יד ולא טרחה לתקן ,אפילו,במהלך התוכנית. כאמא - לבנים בוגרים , זה היה עבורי דוגמא מוחשית למה אסור שיהיה בחייהם העצמאיים ! ובמה דברים אמורים: 2011 - ווילה - בנות/נשים צעירות וגם 5 גברים. השגרה היומיומית בווילה : הבנות מנקות , מכבסות , מקפלות , מבשלות הבנים : בעיקר מסתפקים "בתודה , היה טעים ". בתחילת התוכנית , הבנות עוד ניקו את מתחם הבנים. טוב שאתי חזן הבינה מהר ,שזה גובל באבסורד. נכון- פה ושם , הבנים בישלו מעט , ולעיתים רחוקות סייעו בהדחת הכלים. אבל בסה"כ זה היה "טיפה בים". כשנוצרו הזוגות - נראה כאילו שכל בן זכה במשרתת אישית וצמודה. אני חייבת להוציא מהמשוואה את בן זלץ . הוא היחיד שעזר משמעותית , וחשוב יותר ,היחיד שהעיר לא אחת לבנים על התנהלותם. אני הזדעזעתי לראות את יוני - אורן - איתן - גב שייחים בהרמון ! יתרה מזה - הבנות היו שבויות בידי הבנים . לבנים ניתן כח על לקבוע את גורלן - אם בהתחלה ע"י העמדתן הישירה כמועמדות להדחה ובהמשך - לנפות בת עפ"י בחירת הקהל ( סמסים). בכל מקרה לבנות לא היו הרבה אפשרויות - שכן כל אחת רצתה להמשיך במשחק. ועל כן אחת הדרכים - ריצוי הבנים , בניהול שוטף ותקין של הבית. בהרגשה שלי כל בת נבחנה אם היא " גם אופה גם יפה וגם נחמדה וגם מענינת " והכל בעיני ולמען הבנים !!! אתה מבין - חוסר האיזון השוביניסטי והנצחתו על המרקע - מול צופים , שחלקם צעירים ושדעתם לא מגובשת, ולהביא להם מציאות סריאוטיפית שבנות משרתות ( אבל צריכות גם להיות יפות) והבנים " גזע עליון" אותי מאד מקומם !