Mark Ronson ft. Lilly Allen - Oh My God

oshriti123

New member
Mark Ronson ft. Lilly Allen - Oh My God

[Kaiser Chiefs cover] יצא לכם לראות כבר את הקליפ? אם לא: http://www.youtube.com/watch?v=EqtF2xfOOtk הרעיון חמוד, הביצוע של הרעיון גדול והביצוע של השיר אומנם לא עולה על הביצוע המקורי אבל הוא עדיין ממש טוב D: ואפילו יש הופעת אורח של הקייזרס בעצמם
אמ. לילי אלן לא ממש קשורה לערוץ אבל קייזר כן אז חשבתי שאפשר לפתוח על זה הודעה חדשה... מצטערת אם טעיתי. ><

ענק !! =]

כמובן שהביצוע של קייזר יותר טוב, אבל הקליפ מגניב. מראים אותו ב-M2 ? רשום שהוא יוצא ב-19 ליולי. ולא טעית בכלל, קייזר צ'יפס בקליפ, וזה שיר לקאבר של שיר שחרוש ב-M2, כך שנכון לפרסם את זה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח

האמת ראיתי את זה לפני כמה ימים ולא הקשבתי לשיר
סתם ראיתי את הזאתי בירוק ואמרתי לעצמי "בטח לילי אלן.. אין לי כוח" אבל אתמול ששמרתי על אח שלי [בן כמעט 3] אז כרגיל שמנו ערוצי MTV וחיפשנו עם איזה שיר אפשר לרקוד חחחחח ואז בדיוק הלכתי למטבח והיה את זה והוא אמר שהוא אוהב אותה והיא יפה ומצחיקה
כן.. אח שלי הקטן מתחיל עם בחורות! מצוירות! חחחחח קיצור. נחמד וזה.. הביצוע המקורי יותר יפה
ככה בעצם הכרתי את קייזר.. לפני שנתיים ורבע P:

HarlequinGirl

New member
קליפ מגניב

אני אוהבת את הביצוע שלה יותר מהמקור
אבל למה לא שמו שם את ליל אלן האמיתית ולמה עשו לה שם תחת כ"כ ענק?

litaf1

New member
אמממ הגמד בהתחלה..

הוא לא זה מצ'רלי בממלכת השוקולד.... האומפה לומפס.. או משו כזה.. חח זה שמשובט 100 מיליון פעם! נכון??

i love TAI

New member
חחח קליפ מאגניב!

היא נראית כמו מישהי שיצאה מהסרט לילו וסטיצ'

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif

נחמד. אהבתי^-^ יצאה שובבה-משהו בקליפXD

Ellabll

New member
האלבום של מרק חובה!!!!

אחד האלבומים המגניבים שיצאו השנה במיוחד אהבתי את השיתוף שלו עם רובי וויליאמס בThe Only One I Know וגם יש שם את Apply Some Pressure, קזאביאן עם L.S.F., אימי ויינהאוס בValerie של הזוטונז, ועוד... עיבודים מצוינים אחד אחד

MoonyAvFreak

New member
יותר טוב משל הקייזר XD

אבל היי, אולי זה בגלל שאני לא סובלת אותם.

Let it Bleed

New member
חמודדד../images/Emo217.gif

אני לא הכי אוהבת קייזר, הם בסדר, אבל אהבתי יותר תגרסה הזאת

למעלה