Mars Is Coming

Why So Serious

New member
Mars Is Coming

אתמול היה צ'אט עם ג'ראד בטוויטר,וכמובן שאנחנו פספסנו!>: הנה לכם התשובות של ג'ראד...:) אמרו לי שיכול להיות שיהיה עוד צ'אט כזה,אז להיות עם היד על הדופק כן?P: *תשמרו את זה ותגדילו כי יכול להיות שיצא יצא פה נורא קטן*

אני לא מאמינה שפספסתי את זה

אני לא מאמינה שפספסתי את זה אני לא מאמינה שפספסתי את זה אני לא מאמינה שפספסתי את זה אני לא מאמינה שפספסתי את זה אני לא מאמינה שפספסתי את זה אני לא מאמינה שפספסתי את זה אני לא מאמינה שפספסתי את זה

The Fantasy

New member
כוסעמק! זה לא שולח לי את ההודעה!

דבר ראשון, תודה רבה על זה!
הוא ממש הצחיק אותי
דבר שני, מה דעתכן שנפתח שרשור שאלות ללהקה, ונאסוף באמת כמה שאלות ממש טובות, ולמי שכן ייצא להשתתף בצ'אט הבא, שתשאל אותן שאלות שחברי הפורום היו רוצים לדעת ותעלה את זה לפורום אחר כך. מה דעתכן? :)

רעיון נהדר יקירתי

את עדיין בבית או שכבר חזרת לבסיס כי אם את בבית כדאי שתפתחי את השרשור הזה בעצמך. אין לי מושג כמה זה יתפוס, כי בשרשור שאלות האחרון שהיה ברישמי הם ענו על רוב השאלות שהיו לנו, אבל אם למישהו יש עוד שאלות זה יהיה נהדר

A Modern Myth

New member
יואווו

אין עליו
אני נרגשת מדי כדי לתרגם... חחח איזה סצנה הכינוי שלו. "התרסק שר התעמולה" 1. ערב טוב, האם כולם מתנהגים בנחמדות וסבלנות, ותומכים אחד עם השני? 2. הכל הולך נהדר כאן. איטי אך יציב 3. שאנון ותומו ממלאים מצברים 4. אני אשן כשאני אמות 5. והכתובת על הקיר תישאר 6. אני עובד ללא הפסקה. אני תמיד "מרגיש את זה" 7. הציור בסרטון הוא ממני אליכם (על מה הוא מדבר?) 8. אני יכול להגיד שהפרוייקט האומנותי הוא די דתי 9. הרבה תופים וקצב. אולי גם סולו לכבוד פינק פלויד 10. ואמן שלא מתקדם- נסוג אחורה. יש קונספטים מוכרים אבל זה גם לגמרי חדש 11. מספר חלקים קטנים של חיות פרוותיות במערה בלהבלה לא הבנתי משהו עם מפרט. בטח עוד אחת מהשטויות של ג'ארד 12. נכון לרגע זה, המאמין לא נמצא בתקליט. (עוד שם של שיר?) 13. אין קאברים 14. אולי זה יחיה את עצמו לתחיה 15. בואו ננסה דבר כזה. אני אענה על עשרת השאלות הבאות אוקיי? אז שכל אחד ישאל שאלה ואז אל תקלידו יותר כלום עד שאני אסיים. 16. אני מחכה... 17. אוקיי. שוב פעם. שכולם יפסיקו להקליד עכשיו. ואני אענה 18. כן אני מנגן בפסנתר באלבום החדש 19. כן שאנון למד תיפוף מולד (?) בלה בלה משהו ג'ונגל עבור האלבום הזה 20. אין שום קאברים באלבום (מה זו השאלה המפגרת הזאת?!) 21. כן יש מספר הרמוניות (מיזוג מושלם של צלילים) 22. כן אמונה יכולה להתקיים בלי דת. רק תבקרו במחסה מטורף (?) 23. כן אנחנו נבוא לרוסיה 24. שוב (היינו צריכים לשאול על ישראל!!) 25. בבקשו אל תשלחו הודעות או תענו עד שאני אסיים. 26. עדיין אין לנו תאריך שחרור רשמי אבל זה כן יהיה השנה 27. אנחנו עדיין עובדים על העניין המשפטי 28. לציור אין שם 29. אנחנו נבקר בסיבוב ההופעות בכל העולם בפעם האחרונה (מההההה?!????) 30. התרומה הגדולה ביותר של פלוד הייתה לעודד אותנו להיות מי שאנחנו 31. כמעט סיימנו את הלילה של הציד היום 32. הגיע הזמן שכולם יתחילו להפיץ את השמועה. מאדים מגיע 33. לילה טוב ילדים שלי. נשיקות וחיבוקים אני ב ש ו ק. !!

i am777

New member
אז ככה ,

גם לי זה לא שולח הודעות....וגם אין לי מושג איך להשתמש בזה....לחצתי משהו...תעקוב אחרי 30..."...משהו כזה דבר שני , ידוע לי משהו שקרה שם....ואנשים התנצלו בפניהם. אין לי מושג מה זה. ווו עוד דבר , אל תדאגו בנות , אנחנו ניהיה שם גם! ויהיה כיף-כיופק. לילה טוב
(אין מה לעשות....השעות שאני ערה בהן
)

Danit41

New member
היי ! מישהי יכולה להביא לי קישור לאיפה..

שהצא'ט היה?..

adiiiXD

New member
ג'ארד רשם שם שהם הולכים לעשות סיבוב אחרון

מסביב לעולם! מה זה אמור להגיד לנו....?

אני לא חושבת שזה קשור להופעות..

או יותר נכון אני מקווה שלא. כי דיי אנשים אכלו את ABL מכל הכיוונים. כמה אפשר לטחון הופעות על דיסק שבמילא עוד חצי שנה יהיה כבר עתיק. זתומרת, עכשיו זה כבר ישן. ידוע שהם מאוד אוהבים להסתובב בעולם ולכתוב ולהלחין, זה נותן להם השראה. אבל יואו, אם הם הולכים לסיבוב הופעות אחרון בחו"ל אני שוחטת מישהו כי אני לא יכולה לטוס. זה א'. ב' אם הם יוצאים לסיבבו הופעות אחרון בחו"ל ולא באים לכאן.. אני ברצינות לא יודעת מה לעשות יותר.

adiiiXD

New member
חשבתי שהוא התכוון לסיבוב הופעות אחרון באופן

כללי, לתמיד , ונלחצתי כי התחלתי לחשוב שזה " דיסק פרידה מהקשר עם המעריצים" או משהו

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|נראלי שהוא התכוון .. (למטה XD)

שכאילו הם יעשו הופעות אבל לא בכל העולם (למרות שהם לא היו בישראל
)

Rock Terri

New member
אם הם לא יבואו לארץ אני...

אגלח לו את הראש! XD באופן אישי!!!!! מי מצטרפת????? ~ויקי

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג| XDDDDD

קצת אכזרי אבל אני מצטרפת XDD

למעלה