Marvel Movies

NuckBunnies

New member
Marvel Movies

ב18 חודשים הקרובים יהיו פאקינג 5 סרטי קומיקס ענקיים. כל אחד עם פוטנציאל אדיר להיות שובר קופות ענקי, כל אחד עם שמות של כוכבים. קומיקס זה אולי לא הדבר בדפוס וקומיקס עצמו, אבל בהוליווד זה האמ-אימא של ה-דבר. ונחשו מה? זה הכל מרבל. ולכן, הנה סקירה קצרה על כל סרט: Blade 2 בכיכובו של ווסלי סנייפס, המשך לסרט מ1997. ע"פ אנשים שצפו בהקרנות מוקדמות, וע"פ הטריילר, צפו לשובו של בלייד, חציו אדם חציו ערפד, צייד ערפדים, בסרט הרבה יותר אלים, מדמם, מפחיד ומוצף באפקטים. נשמע מעולההה! מרץ 2002 (מתנת יום הולדת ממרבל בשבילי!) Spider-Man שובר קופות ענקי כמעט בוודאות. עם קריסטין דאנסט בתפקיד מרי ג´יין, ויליאם דפו בתפקיד הגובלין וטובי מקוואייר בתפקיד מטפס הקירות, הסרט נראה כמו סרט פעולה מסוגנן ומבדר. ראיתי את הטריילר. אני כללללל כךךךךך מת לראות את הסרט הזה. מאי 2002 Daredevil רוב ההמולה עד כה סביב סרט זה הייתה סביב הליהוק: בן אפלאק הנחמד לפעמים מטריד לעיתים בתפקיד הלוחם בפשע/עורך הדין העיוור דרדוויל. אובייקט אהבתו, המתנקשת היווניה אלקטרה תגולם ע"י ג´ניפר גרנר, וקינגפין יגולם ע"י הענק ה-שחור- קלארק דאנקן. בתור מעריץ קלארק דאנקן אני מקווה לטוב, אבל יש פוטנציאל לסרט סתמי לחלוטין. הבא נקווה שהבאמי יחכים וידאג שיהיה קצת עומק מתחת לימבה אפקטים. X-Men 2 אותם שחקנים, אותם תסריטאים, אותו במאי, תקציב גדול. אם ידאגו שהאלי ברי (סטורם) לא תדבר יותר מדי, יהיה ענקקק!!! מאי 2003 The Incredible Hulk אנג לי, הבמאי של נמר דרקון הולך לביים את הענק הירוק. נשמע מוזר, היות שהבמאי מטייוואן מתמחה בסרטי אומנויות לחימה מהירים, וההאלק הוא הרבה דברים, אבל ספק אם הוא לוחם קונג-פו מדהים. אבל, באמי טוב, מפלצת ירוקה ואימתנית ותקציב נרחב. יש תיקווה. אפילו די הרבה. יוני 2003 --- אחרי סקירה מהירה זו, מה דעתכם? איזה סרט יצליח, איזה יכשל? מה הייתם רוצים לראות בכל אחד מהסרטים? ובכלל, קומיקס לסרטים, רעיון טוב? NuckBunnies

green lantern

New member
בואו נתערב שלכל הקרנה יבואו 1000

ילדים קטנים (קטנים בן , לא כמוני, קטנים) אני חושב שהסרטים עם הפוטנציאל הם בלייד 2 , ספיידרמן ואקס מן 2 (שני האחרונים הצלחה בטוחה) , בקשר להאלק ודארדויל יש ספק , האלק כבר יצא פעם עם סרט ... כושל... ודארדויל יהיה הצלחה רק אולי בגללל השחקנים (ספק בגלל העלילה)... ספון צפוי להיכשל (אז מה...) אני שנאתי את הראשון.... ... אבל מתי די סי יוציאו סרטים.... (מי שראה את ג´סטס ליג הישן... האם היצור הירוק והמנהיג היה ג´ון ג´ונז דה מארשין מנהאנטר?) אבל מתי GL יצא? (´ני רואה את זה ... בתפקיד ג´יין ... ג...´... ס... טין קימברלייק .... סתם.... אני מעדיף את מה-שמה ששיחקה בטומב ריידר) ומתי דה פלאש? (אני יודע שכבר היה אבל זה היה ב92... עם בארי מה שמו..) באטמן 6? אולי סוף סוף נראה ג´יי אס איי (אגב בן, ראיתי איך הם קראו לאלן סקוט הGL הראשון שמה בכתבה על דה בסט אוף דה באסט) Green Day שיהיה לכם יום ירוק

Druyanizem

New member
קודם כל...

רק בשביל ה.. לא יודע.. לא משנה.. באטמן 5 (באטמן ורובין) היה זוועה של סרט! זו הייתה ממש בושה לבאטמן! ג´ורג´ קלוני לא יודע לשחק... אלישיה סילברסטון גם! באטמן 4(?) (באטמן לנצח) היה הסרט הכי טוב לדעתי... וואל קילמר שיחק ממש טוב את באטמן וניקול קידמן הייתה מצויינת. וגם איך שלא קוראים לו... רובין... כריס אודונול.. כן זהו! הוא שיחק טוב... בקיצור... אם עושים עוד סרט באטמן שיעשו אותו טוב הפעם.

illustrator

New member
בטמן 5????

איך הגעתם ל-5? היו רק ארבעה סרטי בטמן, שהראשון מביניהם היה ללא ספק הכי טוב!!! ג´ק ניקולסון הוא אליל, וגם מייקל קיטון היה מעולה. מה שמביא אותי לנקודה אחרת: סרטי המשך. מאז ומתמיד סרטי המשך ניסו להתעלות על קודמיהם ונפלו. רבים ממש התרסקו. היחס כלפי סרטי המשך גורם לי לחשוש מאקס-מן 2. הראשון היה ממש טוב, מבחינת הסיפור והדמויות. הפחד שלי הוא שבשני כל זה יילך לאיבוד... זה קרה לאקס-מן בקומיקס כשכריס קלרמונט עזב את החוברת. אני מקווה שזה לא יקרה גם על המסך הגדול. לספיידר-מן יש פוטנציאל להיות סרט ענק. גם לדרדוויל, אמנם כיום הוא לא הכי פופולארי, אבל היו לו ימים גדולים, כמו התקופה שפרנק מילר כתב את החוברת. ההאלק תלוי באיזה סיפור יבחרו לספר, ובכמה אימתני הענק הירוק יהיה על המסך. עוד סרט של מארוול שממש מסקרן אותי זה גוסט ריידר. יש לו פוטנציאל אדיר להיות סרט מעולה.

Druyanizem

New member
אופס... טעות

קפצתי כמה מספרים קדימה... באטמן 1 היה ללא ספק סרט טוב... אבל... קרטוני מדי. אני חושב שבאטמן 3 (כן... זה שלוש... אני חושב) היה הבאטמן הכי טוב ויותר טוב מ-1 אפילו כי הוא הצליח לתפוס את הדמות של באטמן בצורה הכי טובה. שלא לדבר על השחקנים מהעולים ששיחקו שם. אני אישית הייתי רוצה לראות סרט של הענק הירוק... נוסטלגיה... וגם לסרט של ספיידרמן אני מחכה למרות שלפי הטריילר שלו הוא לא עשוי משהו.

ogmios

New member
עוד שני סרטים ששכחת

טוב, אז אין עליהם את הלוגו של מארבל, אבל זה לא אומר שזה אל קומיקס
העולם שבפנים (Ghost World) ======================= מבוסס על הGrapic Novel של דניאל קלאוס, ועוסק בהתסגרת ובניכור של הנוער בפרברים של אמריקה. ביים טרי זויגוף (אותו אחד שעשה את הסרט התיעודי "קראמב" על יוצר הקומיקס הקיצוני רוברט קראמב). אישית, הרעיון נראה לי קצת מוחמץ - כל הקטע בקומקיס הוא להביא משהו מאד ריאליסטי (חיי היום-יום של מתבגרת אמריקאית טיפוסית) במדיום מאד לא ריאליסטי (קומיקס). אני בספק עם סרט יכול לשחזר את זה, אבל בכל מקרה יהיה מעניין לראות אותו. ממעמקי הגיהינום =============== מבוסס על Graphic Novel של אלן מור ואדי קמבל. הסרט מחזיר אותנו לאנגליה הוויקטוריאנית ולמסתורין הלא מפוענח של ג´ק המרטש. בדרך משלבים מחאה חברית בגרוש, קצת קונספירציה וקצת מיסטיקה. צריך להיות מעניין לא רק בגלל הסיפור, אלא גם בגלל הבמאים (ביום ע"י האחים יוז -היוצרים של Dead Presidents ושל Menase II Society) ובגלל הליהוק (ג´וני דפ, רובי קולטריין ואיאן הולם). אדיוס, אוגמיוס Make mine Marvel, but not only

NuckBunnies

New member
על הראשון לא שמעתי

על השני, From Hell, שמעתי וקראתי. אמור להיות די רע, והבלתי מובן לחלוטין אלא אם קראת את הקומיקס לפני. ומרלין מנסון עשה את הפסקול. NuckBunnies

The Crusader

New member
אני

אישית לא התלהבתי מ x-man הראשון לדעתי הוא לא היה מוצלח מבחינת הרקע על חלק מהדמויות וחוסר הדיוק העצום ברובם. אבל וולברין(השחקן ששיחק אותו הכוונה) היה תותח הוא היה הכי מתאים...טוב הוא והפרופסור/ קפטן פיקארד :) בכל אופן אני מת לראות את כל הסרטים בנוסף למי שאוהב משחקים צריך לצאת גם סרט רסידנט אויל סתם חשבתי שאולי תרצו לדעת. אגב מישהו זוכר את סרטי ספיידרמן הישנים מלפני נראה 10 או יותר שנים... אאאאא.... נוסטלגיה

למעלה