Master and serpant - the master

zman3d

New member
Master and serpant - the master

הנה המאסטר עצמו, הבסיס מוכן, אני הולך עוד קצת לשפץ אותו אבל בגלל שהוא חלק דיי קטן מהפריים אז לא יותר מידיי. הנה CROP מהרזולוצייה המלאה.

sherban

New member
יפה

פתרת סוף סוף את עניין המסגרות המרובעות. חושך תמיד עוזר. תאיר את ראש הדרקון יותר. תחזיר לו את הטקסטורות הנחשיות. ואת הזנב שהכי קרוב אלינו תעטה בחשיכה. אפשר להאיר רק עם backlights. אמממ...מה שהתכוונתי זה: את הראש תאיר כמו שהארת את הזנב. ואת הזנב תאיר כמו שהארת את הראש (אבל את העמוד תשאיר חשוך). כן...זהו...לזה התכוונתי.

dj brick city

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

עבודה מצוינת ומרשימה מאוד אני אצביע עבורך

zman3d

New member
תודה אבל

לפי מה שהבנתי, הפעם התחרות תוכרע רק ע"י חבר שופטים מכובד (סטיבן סטלברג וכו') :) שרבן - זה מה שהתכוונתי לעשות מההתחלה. בקשר לטקסטורה המקורית, אני לא יכול להחזיר אותה כי היא (רק) ברזולוציה של 3000x3000 וזה לא מתקרב להספיק בשביל הרזולוציה של התמונה הסופית. מה שכן, אני יבדוק איך אני יכול למנוע מהטקסטורה הנוככית להראות אחידה מדי.

zman3d

New member
עוד התקדמות על היצור.

זהו, אני חושב שסיימתי איתו. עכשיו אני חוזר לעבוד קצת על החלק הקידמי ואז שיפוצים אחרונים.

RLM

New member
ממש מדהים!

עבודה יפה מאוד :) באיזה גודל הם רוצים את התמונה הסופית? ומה הגודל של הטקסטורות שלך?

VooLKan

New member
אחלה עבודה

רק משהו מאוד מפריע לי בטקסטורה של הדרקון\נחש, דבר ראשון אין מספיק גיוון בצבעי עור שלו, ודבר שני זה לא נראה כלכך כמו עור זה נראה כמו סוג של בד כזה, אין לי ביסוס בדברי פשוט משהו בעור לא נראה מספק. בכל מיקרה תמשיך לעדכן וכל הכבוד על ההשתתפות בתחרות, בהצלחה

zman3d

New member
מתקרב לסוף

RLM - תודה, התמונה הסופית שלי היא 3500X2557 (וגם זה בקושי מספיק). עשיתי שינוי גישה בגלל זה בקשר לטקסטורות - הטקסטורות היחידות שלגמרי צבעתי על ה UV הן מפות של שחור\לבן שמגדירות איזה TILEABLE TEXTURE הולכת לאן. השתמשתי גם בלא מעט פרוצדורליות ומיקסים שונים של דברים. VooLKan - אני לא אומר שאני מבסוט לגמרי מהטקסטורה שיצאה לי, אני אולי עוד יעשה איזה כמה נסיונות לגוון קצת יותר, אבל בהתחשב ברזולוציה הסופית, אני לא יסתבך עם משהו מעבר לזה. eldarinn - בעקרון אתה אולי צודק, ואולי זה היה יותר דרמתי ככה, אבל אני חושב שהשגתי את מה שרציתי וזה לתת sence of scale של קטן (מאד) ששולט על גדול וגם להכניס בזה מספר אלמנטים שלא בטוח אם הייתי יכול בזווית מצלמה שקרובה לאיש. אני עכשיו לקראת הסוף, יש לי עוד דברים קטנים כמו לעשות לפידים נורמליים ותיקוניי צבע וכו' בסוף. הנה מה שיש בינתיים (זה איכות דיי נמוכה כדיי שהJPG יהיה קטן מ150)

eldarinn

New member
עכשיו הרבה יותר ברור ../images/Emo45.gif

אני חושב שהמצלמה שלך צריכה להיות בזוית של מאחורי האיש כשהדרקון עצמו ברקע, אולי אפילו ב OUT OF FOCUS. בתמונה הזאת זה לא נותן את העוצמה וזה די נראה אולפני.

למעלה