MASTER & SERPANT allmost final

zman3d

New member
MASTER & SERPANT allmost final

הכל כמעט גמור, אני עוד עושה שינויים אחרונים בפוטושופ. מה דעתכם ?

DragonFire

New member
ממש אהבתי

בנוסף תפסת אותי ברגע משעמם אז שיחקתי קצת בפוטושופ עם התמונה שלך, מקווה שלא אכפת לך :) מה שאני חושב שאתה צריך להדגיש יותר בתמונה זה את אלמנט השליטה ע"י כוח\קסם כלשהו, האבן האדומה לא נראית מספיק אימתנית

omern25

New member
נכון זה יכול ממש להוסיף ואפילו

אפילו לא חייבים PARTICLES , אפשר בפוטושופ..... באיזה תוכנה עבדת? אני חייב להתחיל לזוז עם העבודה שלי עוד 6 ימים לדדליין! לינק MASTER AND SERVANT http://www.cgtalk.com/showthread.php?threadid=229382

גלעד17

New member
בנוסף

אני מסכים עם העניין שצריך להוסיף אלמנטים של קסם מסביב אבל קודם צריך לעשות יותר משחק בתאורה ובטשטוש מקווה שעזרתי, גלעד

d o g b i t e

New member
תסלח לי שאני קצת נכנס לפרטים

יותר מדי. מי המאסטר?. לא נראה לי שיש פה יחסים של master and servant, יש פה קוסם שנלחם בנחש. הם אויבים, לא ממש ביחסים של עובד מעביד או מעביד עבדים ועובד. זה מה שאני מקבל מהיצירה הזאת. אם הקוסם היה משתמש בנחש נגד משהו אז זה אולי היה מראה משהו. אבל כאשר אתה מעמיד את זה אחד נגד השני כך,לא.

d o g b i t e

New member
אני אגיד לך מה יעזור

קח את השכבה של הקוסם, אני מניח שהיא מקדימה, ותעשה לה במירור(miror) כך שזה נראה ששניהם באותו צד והוא כאילו שולט בו.

E r A n 1982

New member
לא יודע מה איתך...

אבל לי, ובטח לרוב האנשים פה, היה די ברור שהקוסם לא נלחם בנחש, אלא שולט בו בעזרת האבנים (בראש ובמטה) הרעיון דווקא יפה לדעתי ואני לא חושב שהוא צריך לשנות אותו. במיוחד לא ברגע האחרון.

למעלה