אם כן....אפרט.
לאחרונה קניתי DVD והחלטתי לראות שוב את הסרט "מטריקס", רק שהפעם החלטתי לקחת גם את "אנימטריקס". באנימטריקס (כידוע לכם), ישנם תשעה סרטונים. אם אני זוכר נכון. הסרטון הראשון - מדבר על ספינה בשם אוסיריס שמגלה שהזקיפים חודרים לציון. השני והשלישי - "הרנסנס"...בא מתואר כל הסיפור שקדם למטריקס (ממש אהבתי את הקטע הזה, מעביר את התחושות ממש טוב. וזה עוד מצוייר!!!) ישנם עוד כמה קטעים כמו על אצן אחד שמתעורר ומגלה שהוא נמצא במטריקס ושהעולם הוא לא אמיתי כמו שהוא חושב. וישנו קטע על ילד אחד שהוא מומחה בסקייטבורד (נראה לי שהילד הזה קשור לאותו הילד - בחלק האחרון של המטריקס הוא מצליח לפתוח את השער החסום ועוזר לספינה "נבוכדנצר" להיכנס), יש עוד קטע שנקרא BEYOND. טוב....הקטע שעליו אני מדבר....נקרא MATRICULATED , רואים פה מרדף של מכונות מוזרות (עם אור אדום אולי "מכונות רעות") , אחרי מכונה מוזרה גם כן (עם אור ירוק, אולי מכונה "טובה"). מפה לשם...חבורה של בני אדם לוקחים את אחת המכונות (מהחבורה של הרעים אם אני לא טועה), ומתכנתים אותה , ואז יש תמונה שרואים את כל החבורה כולל המכונה יושבים והם מחוברים בראש לכבלים...ואז הם משגעים שם את המכונה...כשהם מתעוררים הם מתנתקים מהכבלים , בנתיים באים עוד מכונות רעות , אבל אז המכונה ההיא ששגעו אותה נלחמת במכונות הרעות ושומרת על בני האדם...בקיצור...הסרטון האחרון היה ממש הזוי לגמרי. ואם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קרה שם....אשמח מאוד.