MATRICULATED

didisharabi

New member
MATRICULATED../images/Emo35.gif

שלום חברים. הייתי רוצה לבקש אם מישהו מכם יכול להסביר לי בפשטות על מה מדבר סרטון מס 9. MATRICULATED בסדרת הסרטונים של אנימטריקס. ומה המשמעות של הסרטון הזה. תודה.

miss mcmillan

New member
חברים, תעזרו לבחור

אני לא זוכרת את השמות של כל הקטעים, אז אם תתאר קצת לאיזה מהם אתה מתכוון ייתכן שיהיה לי משהו אינטליגנטי להגיד.

אתה יכול להיות יותר מדויק

אני לא בטוח שבYES שידרו אותם לפי הסדר וגם אם כן אני לא ממש זוכר מה קורה הסרטון הספיציפי הזה?

Gray PaIadin

New member
זה עם האנשים שתופסים מכונה

דמויית חרק ומשכנעים אותה לעבור לצד שלהם

didisharabi

New member
אם כן....אפרט.

לאחרונה קניתי DVD והחלטתי לראות שוב את הסרט "מטריקס", רק שהפעם החלטתי לקחת גם את "אנימטריקס". באנימטריקס (כידוע לכם), ישנם תשעה סרטונים. אם אני זוכר נכון. הסרטון הראשון - מדבר על ספינה בשם אוסיריס שמגלה שהזקיפים חודרים לציון. השני והשלישי - "הרנסנס"...בא מתואר כל הסיפור שקדם למטריקס (ממש אהבתי את הקטע הזה, מעביר את התחושות ממש טוב. וזה עוד מצוייר!!!) ישנם עוד כמה קטעים כמו על אצן אחד שמתעורר ומגלה שהוא נמצא במטריקס ושהעולם הוא לא אמיתי כמו שהוא חושב. וישנו קטע על ילד אחד שהוא מומחה בסקייטבורד (נראה לי שהילד הזה קשור לאותו הילד - בחלק האחרון של המטריקס הוא מצליח לפתוח את השער החסום ועוזר לספינה "נבוכדנצר" להיכנס), יש עוד קטע שנקרא BEYOND. טוב....הקטע שעליו אני מדבר....נקרא MATRICULATED , רואים פה מרדף של מכונות מוזרות (עם אור אדום אולי "מכונות רעות") , אחרי מכונה מוזרה גם כן (עם אור ירוק, אולי מכונה "טובה"). מפה לשם...חבורה של בני אדם לוקחים את אחת המכונות (מהחבורה של הרעים אם אני לא טועה), ומתכנתים אותה , ואז יש תמונה שרואים את כל החבורה כולל המכונה יושבים והם מחוברים בראש לכבלים...ואז הם משגעים שם את המכונה...כשהם מתעוררים הם מתנתקים מהכבלים , בנתיים באים עוד מכונות רעות , אבל אז המכונה ההיא ששגעו אותה נלחמת במכונות הרעות ושומרת על בני האדם...בקיצור...הסרטון האחרון היה ממש הזוי לגמרי. ואם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קרה שם....אשמח מאוד.

didisharabi

New member
Well? Nobody Knows? ../images/Emo53.gif

אם כן, לאחר ההסבר הארוך הזה. האם יש מישהו שיודע? שנזכר? אודה לתשובתכם.

לפי דעתי + הבהרות (ספויילר)

העלילה הולכת ככה: חבורה של בני אדם שהמשימה/דרך ההישרדות שלהם היא לבודד זקיף (הנוכחי מסוג אצן) לחבר אותו לתוכנת הדמיה ולשנות את תפיסת ה"טוב ורע" שלו לכיוון שהם רוצים, לקראת סוף התהליך (נדמה לי) זקיפים תוקפים את המחנה של בני האדם, בני האדם מפעילים את כל הזקיפים שהם כבר "שינו" כולל את החדש, בסוף המתקפה נשארים הזקיף החדש והבחורה שהוא רדף אחריה (מעולפת) הזקיף מחבר את שניהם לתוכנת ההדמיה ולצערה ולשמחתו הם תקועים שם ביחד כי אין מי שינתק אותם. הכל ברור? יש שאלות?

didisharabi

New member
מה שלא הבנתי זה....

האם למכונה יש תודעה? האם מכונה תופסת "טוב ורע"? האם זה נכון מעשית או שזה רק הנחה? יכול להתקיים בתאורייה (הכל יכול להתקיים בתאוריה?)

טוב ורע

מה שקראתי לו "תפיסת הטוב והרע" של הזקיף היא בעצם החוקים/הגדרות או איך שתקראו לזה וכמו כל מכונה עם A.I. (אינטליגנציה מלאכותית) גם הזקיפים מסוגלים ללמוד (לפי מה שהבנתי מהסרטון) אז בני האדם "מלמדים" אותם שבני אדם זה "טוב" וצריך לשמור עליהם. בכל מקרה הסרטון מאוד מומלץ במיוחד אם אתם במצב הכרתי מעורפל כי הוא מאוד פסיכודלי. חוסר שינה או קצת אלכוהול יכול לעזור (לא שאני מעודד שתייה מופרזת או כל מני בלה בלה בלה...)

didisharabi

New member
ממש ככה.

האמת שלא יצא לי לראות אותו בהשפעת אלכוהול... אבל יצאתי מהסרטון הזה דפוק לגמרי. ממש גרם לכל מיני מחשבות מוזרות...

למעלה